Aston1906 Napisał(a):
> Tyle ignorów co dziś to nigdy nie rozdałem :D
Zażarcie dyskutować z tymi co mają takie same poglądy na sprawy jak TY - bezcenne! :)
ps. Proszę o ignora! :)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
[url=http://http://www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124558,14091411,Polonia_Warszawa_wraca_do_korzeni__Stokowiec_zostanie.html#BoxSportTxt]Stokowiec w środę wrócił po krótkim urlopie do Polski, pojawił się też na Konwiktorskiej, by odebrać sprzęt sportowy. Pewnie zostanie wkrótce trenerem drużyny ekstraklasy. Miał już propozycję objęcia stanowiska szkoleniowca w Jagiellonii Białystok, ale z klubem z Podlasia się nie porozumiał. Teraz prowadzi rozmowy z Cracovią. Sam nie chce przesądzać, gdzie podejmie pracę w przyszłym sezonie.[/url]
To kiedy decyzja ? Jutro? ;)
Im szybsza decyzja, tym lepiej prezesie. Niech się pan zdecyduje, czas ucieka.
Generalnie jestem pozytywnie zaskoczony. Suarta odprawiono z kwitkiem, a też mimo awansu Stawowy nie jest pewien posady. Mimo, że jestem zwolennikiem ( a przy najmniej byłem ) pracy WSa u nas, cieszy mnie fakt, że są wyciągane wnioski i stawiane wymogi. Niestety czas ucieka, podjecie decyzji później niż jutro co do przyszłości szkoleniowca, to już będzię baaardzo późno. Trzeba działać.
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston1906 Napisał(a):
>
> > Tyle ignorów co dziś to nigdy nie rozdałem
> :D
>
> Zażarcie dyskutować z tymi co mają takie same
> poglądy na sprawy jak TY - bezcenne! :)
>
> ps. Proszę o ignora! :)
Jak ktoś jest na poziomie, nigdy nie dostanie u mnie ignora, choćby mial biegunowo inne zdanie ode mnie. Rozdaję je tylko trollom i wynalazkom, dla czystej higieny poruszania się po forum.
U mnie nie mieli nigdy ignora nawet Santo, Ro Man, Geopijatyk i kilku innych, z którymi z prawie nigdy się nie zgadzam. Mało tego, istnieją nawet Pasiacy, z którymi znam się osobiście i darzymy się sympatią, mimo, że za forumowe wypowiedzi wzajemnie chętnie byśmy się pozabijali :)
Zresztą to immanentna cecha internetu - każda polemika wygląda stokroć agresywniej niż wypowiedziana w tzw realu. Dlatego te wszystkie internetowe dyskusje należy traktować z dystansem i przymrużeniem oka, zwłąszcza, że jak jakiś mądry człowiek niedawno tu zauważył, jesteśmy tylko małym wycinkiem (niekoniecznie reprezentatywnym) ogółu pasiastej społeczności.
Czytając opinie i wnioski jake są formułowne pod adresem klubu,obawiam się ,że to nasz PREZES-PROFESOR żyje w matrixie jeżeli chodzi o "piłke nożną".Żebyśmy się na inauguracje ligi nie obudzili się "z ręką w nocniku," jeżeli chodzi o transfery i przygotowanie drużyny.Na wiosnę wszystko miało by "cacy",a jak było wszyscy wiemy.Całe szczęście,że uzyskaliśmy awans !!!
Bez transferow za gruba kase bedziemy bic sie z podbeskidziem o przedostatnie miejsce.
Nie nauczyło Cię ostatnie kilka lat?
Transfery za grubą kasę nie dają gwarancji niczego, poza wydaniem grubej kasy oczywiście.
Czy o to chodzi?
A to że potrzebujemy wzmocnień, to jest oczywista oczywistość.
Sytuacje w jakiej teraz znalazl sie teraz GTS nalezaloby maksymalnie wykorzystać!!!
Damian Zbozień-Panie Januszu proszę sie nie wachać! zapłaćmy nawet i 600 tys.zł za tego chłopaka bo to może być duże wzmocnienie Cracovii.Chłopak młody,waleczny takimi głodnymi gry zawodnikami ale o wysokich umiejętnościach trzeba wzmacniać nasz Klub.Strategia budowy drużyny przez trenera i zarząd jest słuszna.Tylko jak to w sporcie trzeba kase wyłorzyć ale spokojnie za ten sezon od SportHospitality i ekstraklasy-nc+ dostaniemy 8mln zł.Warto inwestować w Pasy!
Panie Januszu polecam wybrać się do Warszawy na 2-3 tygodnie i zobaczyć jak się powinno zarządzać profesjonalnym klubem a przy okazji podpatrzyć jakich ludzi powinno się zatrudniać.
http://legia.net/wiadomosci,52028-andy_sasimowicz_zasili_akademie_pilkarska.html
Kolejna sprawa ma Pan firmę informatyczną proponuje pojechać do Anglii i zobaczyć jak tam działaja systemy informatyczne. Nie wykorzystuje Pan potencjału
Soccer a czy Tobie się wydaje, że Pan Janusz naprawdę nie wie jak powinno wygladać profesionalne zarządzanie klubem ?
Wydaje mi się że nie.
Panie Profesorze ...chyba komus sie po...ło... ?.;) Mam płacic za karnet na 10 meczy 1000 zł(VIP)? Nie mam ochoty żreć i pić!Nawet %! Ja mam ochotę oglądac moja(NASZĄ)Cracovię!Ktoś wymyślił idiotyczny ,jakis c(k)atering i mam za to gó...no płacić?
Zarobi retestauracja(Cycki i czipsy-nazwa autorstwa chyba rmszara) ,bo za 100 zł to na prawdę i zjem cós na co mam ochotę i się nieżle napiję i pooglądam mecz i jeszcze powtórki akcji....końcówka meczu zawsze się spodoba ;)....
Troszkę rozwagi życzę!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie Profesorze ...chyba komus sie po...ło...
> ?.;) Mam płacic za karnet na 10 meczy 1000
> zł(VIP)? Nie mam ochoty żreć i pić!Nawet %! Ja
> mam ochotę oglądac moja(NASZĄ)Cracovię!Ktoś
> wymyślił idiotyczny ,jakis c(k)atering i mam za
> to gó...no płacić?
> Zarobi retestauracja(Cycki i czipsy-nazwa
> autorstwa chyba rmszara) ,bo za 100 zł to na
> prawdę i zjem cós na co mam ochotę i się
> nieżle napiję i pooglądam mecz i jeszcze
> powtórki akcji....końcówka meczu zawsze się
> spodoba ;)....
> Troszkę rozwagi życzę!
To ceny VIP - nie dzi się że są wysokie.
E-klasa i trener magik powodują gigantyczne kolejki po karnety ;)
p.s. - Smacznego
Zibiland, sektor VIP z założenia powinien być sektorem ekskluzywnym. Jeśli już przyjąć, że bilety i karnety trafiają do otwartej sprzedaży, to ceny raczej nie dziwią. Przecież na trybunie głównej jest cała masa miejsc nie-VIPowskich w przystępnej cenie.
gentelmenie- jak to ładnie brzmi.... już jestem w tym wieku,że miękkie siedzenie TO jest to! Natomiast ,nie mam ochoty nawpieprzać się przed jak i w trakcie meczu!Mam ochotę oglądać wygodnie naszych grajków....Żarełko i trunki? !To na Rynku,Kazimierzu lub u Islandera;) No czasami niebieska Nyska!
Półtora roku patrzyłem na akcje przy tzw "szwedzkich stołach" no i dziękuję....postoję! Czipsy i cycki mi zostają...;) Oj te pierwsze...mniam mniam...;)
Do zobaczyska w lipcu na Kałuży!!!!
Zibiland jejku, a kto Ci każe siedzieć na VIP-ach ? Znam wielu szacownych i oddanych Pasiaków, których na 100% stać na tego typu wydatek, a siedzą na sektorach nazwę je tańszych. Masz ofertę taką, siaką i wybierasz co Ci pasuje. Chcesz mieć miękkie krzesełko, przynieś sobie kocyk :D Ja wiem, że duszno, ze trzeba odreagować zmęczenie, ale ciężko czytać praktycznie w każdym wątku napierdzielankę na wszystko i wszystkich. Ty tylko Ulatowskiego "kochałeś" Zibiland ;) Staraj się "pokochać" też innych ludzi :D
Zibiland - mogę ci przynieść poduszkę, będzie ci wygodnie, a zapłacisz mniej i nie będziesz musiał jeść tego ochydnego jedzenia, które nie wiadomo czemu jest chwalone przez tylu ludzi...
Panie Profesorze,
przedluzanie karnetow przez internet? Czy to jest az tak skomplikowane dla firmy informatycznej?
Ponadto, mozliwosc wykupienia karnetu na caly sezon?
Niech zostanie opcja 'na runde' , ale po co ta zabawa, czy nie moze byc rowniez opcji na caly sezon?
tak jak to istnieje pewnie u wiekszosci klubow?
dystrubucja u nas zajezdza naprawde chwilami amatorka...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)