Filipiak dziś został odznaczony Krzyżem Oficerski Orderu Odrodzenia Polski.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
co????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie co - tylko za co ?
http://www.tvpparlament.pl/aktualnosci/nowi-wlasciciele-orderow-orla-bialego/7252775
Wcześniej miał Krzyż Kawalerski za rozwój telekomunikacji. Więc teraz pewnie "zwykły awans" do Krzyża Oficerskiego.
Za co? Za Comarch pewnie.
Edycja:
Tu lepszy link: http://www.prezydent.pl/aktualnosci/ordery-i-odznaczenia/art,1087,odznaczenia-z-okazji-swieta-3-maja.html
[i]"za wybitne zasługi dla rozwoju gospodarki narodowej, za osiągnięcia w działalności charytatywnej i społecznej"[/i]
Może zbieżność nazwisk? :)
Gratulacje Profesorze.
To jeszcze bardziej zobowiązuje abyś naprawił sytuacje w Najstarszym Polskim Klubie!!!
A znalazł czas by odebrać odznaczenie?
"[b]za wybitne zasługi[/b] dla rozwoju gospodarki narodowej, za osiągnięcia [b]w działalności[/b] charytatywnej i [b]społecznej[/b]"
Nikt tak dobrze nie potrafi wkurwić tysiące Pasiaków,
a za razem inne tysiące uszczęśliwić.
Za to należy się medal.
Mam nadzieję, że w tym momencie ich jedynym planem jaki mają na przyszły sezon to nie jest oczekiwanie czy ktoś nie dostanie licencji.
Odebrał osobiście, widziałem w TV.
huc1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odebrał osobiście, widziałem w TV.
Jak odebrał osobiście, to pewnie będzie na meczu. Jest szansa, że wysłucha co chce lud od niego. Druga sprawa, czy młyn stanie na wysokości zadania i mu powie, co o nim sądzi, czy jak zwykle będzie CRACOVIA to my sialalalalala...
zobaczymy
huc1906 Napisał(a):
> Odebrał osobiście, widziałem w TV.
jest szansa, że dzisiejszy mecz obejrzy ze skyboxa.
to może dzisiaj w przerwie kibice wręczą mu jeszcze jeden medal. spuscił nas przecież po mistrzowsku :)
Zbychu Napisał(a):
> huc1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Odebrał osobiście, widziałem w TV.
>
> Jak odebrał osobiście, to pewnie będzie na
> meczu. Jest szansa, że wysłucha co chce lud od
> niego. Druga sprawa, czy młyn stanie na
> wysokości zadania i mu powie, co o nim sądzi,
> czy jak zwykle będzie CRACOVIA to my
> sialalalalala...
>
> zobaczymy
E stanie , nie wolno drażnić Filipioka bo co bedzie jak go zabraknie????
Trzeba pojechać po prezesie baranie bo on pewnie dalej mysli że wszyscy są winni tylko nie on.
Panie Januszu
Serdeczne gratulacje z okazji wręczenia odznaczenia
Krzyż Oficerski Orderu Odrodzenia Polski to piękna nagroda za pracę
Równocześnie wiem że to wcale nie koniec...
Jeszcze raz gratulacje
Te krzyże to chyba powinni dostać byli pracownicy komarchu.
Wczoraj na meczu usłyszałem taką opinię o naszym Prezesie, "zarozumiały bufon".
Chyba jest coś na rzeczy.Mógł Pan,Panie Filipiak,ze wzgledu na aktualnie możliwości,zapisać sie jako jeden z lepszych Prezesów Pasów,a Cracovia bez problemów mogła utrzymać się w ekstraklasie,a tak zapisze się Pan jako"Prezes w Super-czapce".Szkoda!
http://sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-mariusz-walter-zlozyl-rezygnacje-z-funkcji-przewodniczacego,nId,603395
Scot akurat u nas najlepszym wyjściem byłoby gdyby prof.Filipiak został przewodniczącym rady nadzorczej w MKS-ie tak jak Walter w Legii.
A to taki był plan. Filipiak to taki Wallenrod wiślacki. Spuścił nas to dostał od nich medal.
Sprytne. Kafarski tak samo, miał utrzymać zespół i utrzymał. Jest nim Lechia Gdańsk.
jemu nie chodzi o piastowane stanowisko, a o sam fakt dymisji po porażce.
Szaleniec>>M.Walter złożyl rezygnacje z funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej a u nas w aktualnej sytuacji mogłoby być korzystne, gdyby Filipiak taką funkcje przyjął.Wtedy mozna powołac nowy Zarząd,który gdyby mógł pracowac "normalnie" to może przynosło by to jakiś efekt.Tylko czy Filipiak do tego "dorósł",czy to nie zaszkodzi "jego ego" i czy zatrudni kompetentnych ludzi dając im odpowiednie uprawnienia,a nie będzie tolerował miernoty jak obecnie /poza Szarańcem/.Mam co do tego wątpliwości i to jest problem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)