Oczekuje dymisji Pana jak i Tabisza .
Ale wstyd!!! Dla was!!! Jesteście pośmiewiskiem w polskiej piłce.
Mam nadzieje że w środowisku informatycznym też sie z Pana bedą smiali i nabijali.
Tego Panu życzę!!!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Houston we have problem......we're going down.....na leb , na szyje - do 1 ligi...
Stało sie to co musiało sie wreszcie stac -szkoda tylko że spadamy z tak strasznie słąbej ligii w wyniku kompromitującego zarządzania Klubem od lat.
Porażka na całej linii Panie Profesorze...I nawet nie o sportowym spadku mowa...Włącz Pan odkurzacz i posprzątaj,bo burdel taki,że ludzie przewracają się o własne nogi.
Gratuluję prezesie zakończył pan swoją ciężką pracę , 4 lata i doprowadził nasz klub pod dno bagna , zostanie pan w historii zapisany jako najbardziej nieudolny prezes , jeszcze raz gratulacje .
Wniosek jest taki, że trezba zrobić naradę zarządu, na którym zarząd wręczy sobie nagrodę za rok (9 miesięcy) wytężonej pracy, przyzna że, niestety, nie udało się, ale idea była słuszna, tylko ludzie nie dorośli, a kibice z forum, to już absolutnie, rozdać po talonie na fiata 126p, przegłosować przez aklamację wotum zaufania dla zarządu w obecnym składzie, albo dodać kogoś do pionu Tomka, bo ten będzie zajęty na Ojro, więc będzie chwilę bawił w Wawie i Wrocku, a dalej też będzie obserwował cenne przyszle nabytki dla klubu, i pomożecie Januszu, niech się pisze nowy rozdział klubu łubu dubu
Warto poczytać prawdę o naszej Cracovii.
http://www.weszlo.com/news/10337-Plany_o_podbojach_czas_odlozyc_na_pozniej
Za łzy mojej żony, podziękuję Ci osobiście.
Miały być przyjemne poniedziałki a co JEST!!!
Sam lubię weszlo, ale do pyty mamuta - traktować wszystko, co napiszą jako prawdę objawioną? Paranoja, ludzie.
Prezesie - dziękujemy :)
Wrócmy Profesorze do tego co było dobre! Do Wojciecha Stawowego,wyjazdów na obozy do Koninek,Krynicy.Grą najbardziej utalentowanymi chłopakami z całej Polski i niech wszyscy to wiedza,niech wszyscy to wiedza ze Cracovia gra znów futbol jak dynamit wybuchowy systemem 4-4-2 wymiennością pozycji,podłączaniem się obrońców do ataku.Takiej piłki kibic Pasów nie widział od lat,więc po co znów tworzyć nowe koncepcje,wynalazki.Wrócmy do tego co było dobre,między czasie Wojtek poprowadził kilka zespołów w tym z 1 ligi więc ma rozeznanie jak poprowadzić drużyne i co zrobić by awansować do Ekstraklasy.Czy z Kafarskim który robi ciągłe roszady w składzie i który w 10 meczach wygrał 1 jestesmy w stanie awansowac,nie wydaje mi sie.Przywrócmy system który był sprawny a który w wyniku wyjątkowych okoliczności złapał wirusa i sie zdupczył.
Pisze się zdupcył! A stawowy porzucił 4-4-2 na rzecz jeszcze bardziej ofensywnego jego zdaniem 4-3-3 i zgasł.
Spadek z ekstraklasy to część Naszej historii. Prezesie wyciągnij wreszcie wnioski z Twojej porażki. Prezes odpowiada za wyniki.
Mam nadzieję, że zmiany , które na pewno nastąpią przyniosą nam z powrotem awans do ekstraklasy oraz inne większe sportowe sukcesy.
dziękuję za piękną dekadę i ŻEGNAM.
ps. żeby nie było nieporozumień, to nie ja odchodzę :)
Zatrudnij Stawowego
Daj mu władzę przy budowie druzyny - aby mu ktoś szrotu nie nawciskał
I niech mu się Tabisz nie w..pierdala w jego robotę
Niech On rządzi i dzieli jeśli chodzi o drużyne - pełna władza z rozliczeniem pracy np. po rundzie
A Pan za granią, sprawy Comarchu luzik .....
Stawowy to Pasiak, ambitny, kompetentny a przede wszystkim dobry z niego człowiek - da radę.
Może jakiś wywiadzik?????
Co mądreg....... sorry głupiego znowu powiesz????
I jeszcze jedno..Model z zagranicznym zaciągiem last minute,ostatecznie padł.Pora zacząc szkolic wychowanków.Czeski model polecam.A jutro masz Prezesie okazję ugasic ten pożar.Zabierz z klubu swojego poplecznika,pogratuluj Kafarskiemu utrzymania betonowych i zatrudnij dyrektora sportowego,nowego trenera i 2 ludzi od wyszukiwania młodych talentów.Paradoksalnie to cieszy mnie,że wreszcie może ktoś ,coś zrozumie..i zacznie od nowa.Tylko trochę lepiej.( czyt.z ludżmi,którzy się na tym znają )
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dziękuję za piękną dekadę i ŻEGNAM.
>
> ps. żeby nie było nieporozumień, to nie ja
> odchodzę :)
Było już kilka nominacji do "postu miesiąca" ale według Mnie ten jest najlepszy :D
p.s. Może naprawdę zrobić jakiś specjalny konkursowy wątek???
Oj bezbożnicy nikt tu nic nie zrozumie będzie jak dawniej tylko gorzej. Panie profesorze mam wniosek o zrobienie filmu z najpiękniejszych chwil tych paru lat co to w ekstraklasie byliśmy puszczenie tego w obieg z logiem Comarchu by wiara mogła kupić i pokazywać dzieciom. Jedną płytką obleci bo tych chwil wiele nie było, Puchar Intertoto, ostatnie mecze co to nas utrzymywały w lidze, nowy stadion, no i Pan w koronie na tronie pośród klęczącego tłumu wpatrzonego się w Pana tak na samym końcu byśmy wiedzieli komu to zawdzięczamy.
Ja to widzę.
Robert Bp jak to było z tym pytaniem do profesora ?
Cholera nie przypomne sobie, o już mam
[b]Panie profesorze Czy ma Pan jeszcze marzenia?[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)