Napiszę tyle.
Szkoda, że musiało dojść do tej bezpośredniej interwencji.
Z drugiej strony prawdą jest, że Profesor od dobrych kilku lat zarządza instrumentalnie klubem i wraz z bardzo wąskim gronem quasi-doradców zepchnął Cracovię nad dno ligowej tabeli, czyniąc z nas i siebie pośmiewisko.
Wprowadzenie Członka Zarządu z ramienia kibiców jedynie potwierdziło tragiczny stan rzeczy.
Wielokrotne próby apelowania o realne i głębokie zmiany w klubie pozostawały bez konkretnych działań.
Jest jeszcze szansa na uniknięcie rewolucji, dokonując efektywnej i przyspieszonej ewolucji w kierunku przez nas wszystkich pożądanym. Z tego co wiem, kompleksowy projekt koniecznych zmian jest na ukończeniu.
Teraz, bardziej niż kiedykolwiek potrzeba dialogu, Panie Profesorze!
Na eskalacji konfliktu stracimy wszyscy!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
nie o rewolucji czy ewolucji, ale o milionach na transfery opowiedzieć już proszę.
Protest nie ma nic wspólnego z wyzwiskami. Prawda?
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie o rewolucji czy ewolucji, ale o milionach na
> transfery opowiedzieć już proszę.
No to tu przesadziles chlopie....
Najpierw trza zakonczyc sezon ...i chyba jest roznica ,takze finansowa,gdzie bedziemy grali!
Mozna wyznaczyc prioryttety np wykup Hoska czy sprzedaz Saidiego ale zakupy to kasa a ta skad wziasc?Znow zapozyczac spolke?Jak wyglada taka dzialanosc tylko zakupowa to zobacz co sie dzieje w takim WKS czy GTS!
Priorytety!I tego mozna oczekiwac od P.Profesora!
Kolega pisał chyba ironicznie, i nie w odpowiedzi na poprzednie posty a do samego Filipiaka, żeby nie tracił czasu na opowiadanie o ewolucji tylko niech od razu zacznie mówić do gazet ile to mamy milionów tylko nie ma na kogo ich wydać.
Alez My ;) mamy doswiadczenie w wydawaniu kasy na transfery :D
Potrafilismy w ciagu 2 lat nakupic za kilka milionow euro 2 sklady to teraz tez sie nam uda :).
Teraz idzie wlasna inwestycja w Cichym K.wiec tam potrzebna bedzie kasiora i tak jak w hokeju tak i w pn troszke trza przyoszczedzic.
Jak ,nie daj Boze ,spadniemy to nie wielu grajkow beddzie chcialo przyjsc ,wiec poco dzisiaj mowimy o kwotach na transferach.
bo profesor tak ładnie o tym, milionach, zawsze mówił i mnie to uspokajało. A ja chcę być spokojny. Niech mówi o milionach.
i o EBEL'u. Ta czystka u hokeistów to pewnie "wietrzenie" szatni przed EBEL. Kochany profesor i jego miliony.
Lepiej niech daję te miliony niż o nich mówi!!!
KOTU Napisał(a):
> bo profesor tak ładnie o tym, milionach, zawsze
> mówił i mnie to uspokajało. A ja chcę być
> spokojny. Niech mówi o milionach.
O tak! Demagogiem Nasz Profesore jest wyśmienitym :), ale ostatnimi czasy ton się zmienił, nie ma już buńczycznych zapowiedzi, a dołowanie nie jest już "stanem przejściowym" dla Profesore, a opcją do zaakceptowania. Jedno się nie zmienia... spokój Profesore, przynajmniej ten który dociera do Nas za pośrednictwem mediów.
Ja jestem spokojny, bo jest w zarządzie człek zacny:), który na miarę zastanych okoliczności zrobi wszystko, żeby było dobrze, a to już bardzo dużo. Ta świadomość jest sto razy bardziej krzepiąca niż wszystkie zapewnienia (jak to jest wporządku) Profesore wzięte do kupy.
Kup se chłopie Januszku na promocji czapeczkę z napisem super...... bo na to Ciebie tylko stać.
Zdrowych ,radosnych świąt i bardzo mokrego śmigusa .
Janusz wszyscy mają do Ciebie żal za tak spartoloną prace, wściekłość nasza przekracza wszystkie normy niemniej życzę smacznego jajka i baaaaardzo mokrego dyngusa.
Smacznego jajca psorze!
Tak dla refleksji wielkanocnej: dlaczego to Nieciecza może, a Cracovia nie?
Wszelkiej pomyślnośi i tradycyjnie : WESOŁYCH ŚWIĄT.
Chwostek Napisał(a):
> Tak dla refleksji wielkanocnej: dlaczego to Nieciecza może, a Cracovia nie?
> Wszelkiej pomyślnośi i tradycyjnie : WESOŁYCH ŚWIĄT.
Klub to ludzie; suma, a jednoczesnie wypadkowa ich kwalifikacji, zaangazowania, ich zorganizowania, wspolpracy i swiadomosci celow.
Zycząc Cracovii jak najlepiej, dolaczam sie do zyczen Wesolych Swiąt.
najwazniejsze sa kadry :)
Szkoda że pan "OLAŁ" wczorajszą przepiekna tradycję naszego Klubu jaką jest "święcenie pokarmów " na Cracovii bo by sie pan przekonał na własne oczy jaki ogromny potencjał ma nasz Klub -tylu osób jeszcze nigdy nie było na święceniu a przypomne tylko że jesteśmy na ostatnim miejscu w tabeli dzięki skandalicznemu "zarządzaniu "Klubem przez pana i przydupasa J.T.
Bał sie:):)
Panowie WIELKANOC jest!
Wesołych Swiąt!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)