Eredin ma na mysli, ze skoro zdarzaja sie rzeczy na ktore dlugo czekalismy ( wygrane derby na Reymonta) to moze i miliony na transfery ( na ktore czekamy jak na te wygrana) moze sie zdarzą. Generalnie optymisci dluzej zyją.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Spokojnie, zarówno transfer jak i następne wygrane derby już za 5 tygodni.
Może tak przeznaczyć kropelka tej kasy na drukarki kart kibica. Bo szlag człowieka chce trafić.
Ja już to przerabiałem,firma informatyczna,comarch drukarek brak,sukces;-) rodzi się od podstaw nie na boisku ku..a,już w kasach mówiłem że mam zbędną na stanie drukarkę, sprawną;-),podobno PAN mówił p.Profesorze sukces zależy od wielu czynników.......detale się kłaniają...
To się tak wydaje ze to są niewielkie koszty ,ale jak zabraknie przez te drukarki znowu na murawę?
Nikt nie pomyśli tylko atakują bezmyślnie słonce Comarchu.Kubuś walcz tam dalej dzielnie!Żadnych drukarek! Bo przyjdą ludzie do kas i będą kupować bezczelnie bilety a później trzeba po nich sprzątać, to są wydatki!
Drukarki po konserwacji ;) Powinny działać jak nowe, więc można odroczyć kupno nowych :)
etikan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drukarki po konserwacji ;) Powinny działać jak
> nowe, więc można odroczyć kupno nowych :)
Dla mnie kłopotem nie są drukarki tylko sytuacja, gdzie otwarte jest jedno okienko z czterech możliwych
bo grają w tysiaka i akurat temu wypadł mus na ręce to może obsługiwać ludzi ;)
eredin Napisał(a):
> etikan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Drukarki po konserwacji ;) Powinny działać
> jak
> > nowe, więc można odroczyć kupno nowych :)
>
>
> Dla mnie kłopotem nie są drukarki tylko
> sytuacja, gdzie otwarte jest jedno okienko z
> czterech możliwych
Ale chodzi Ci o, że tak się wyrażę, chwilę obecną? Czy może coś innego? Bo jak chwilę obecną to co za różnica czy jedna osoba stoi przy jednym, czy przy czterech okienkach?
Albo będzie napastnik, albo odbieram lajki:)
po takiej groźbie to pewnie ze dwoch rasowych napastników zakontraktujemy :)
o się dzieje z tą murawą??
calder Napisał(a):
> o się dzieje z tą murawą??
Nic nowego. Poprostu slonce niedochodzi tak w 1/3 pod trybuna glowna i sie robi bajoro po 10 minutach biegania po tamtej stronie.
Klub musial by zainwestwoac w lampy ale to spory koszt jest i murawa jest jaka jest
[img]http://i40.tinypic.com/33u6aa1.jpg[/img]
Już niedługą przeniesiemy się do Rącznej, a tam będzie już tylko "raj":D
Dziwna sprawa. We wcześniejszych latach nie było takiego problemu. Dopiero w tamtym roku po ułożeniu murawy przez polską firmę trawnik czy coś w tym stylu trawa w zimie przestała rosnąć.
Dla Pana Tabisza trawa to jest trawa. Najlepszym dowodem, jest to, że tą sama trawę położyli przy bocznym boisku przy Wielickiej (gdzie słońce jest cały dzień) gdzie nie wygląda to najlepiej.
"Co tanie, to drogie" czyli "tylko bogatych stać na tanie rzeczy".:S
Czytałem gdzieś kiedyś, że dlatego jest położona trawa hodowana w Polsce bo ta wcześniejsza Holenderska nie znosiła naszych warunków, a tu jednak ta polska mniej się sprawdza. Wszystko się zaczęło od monster-trucków na naszym ElPasso
A jaki jest koszt zakupu takich lamp? Czy ktokolwiek w Polsce używa lampy? Czy się gdzieś sprawdziły?
Chyba w poznaniu były albo sa takie używane. Lech miał mega problem z murawą na początku, a teraz nic nie słychać żeby ich murawa była zła.
szuwarek Napisał(a):
> Dla Pana Tabisza trawa to jest trawa. Najlepszym
> dowodem, jest to, że tą sama trawę położyli
> przy bocznym boisku przy Wielickiej (gdzie
> słońce jest cały dzień) gdzie nie wygląda to
> najlepiej.
>
> "Co tanie, to drogie" czyli "tylko bogatych stać
> na tanie rzeczy".:S
/mylisz się... Firma dała gwarancję że nie będzie gorzej tylko lepiej i to był powód dla którego ją wybrano.
TEraz tylko należy wyegzekwować gwarancję
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)