Chciałbym pogratulować Basterowi, który moim zdaniem był najlepszym piłkarzem meczu i było go pełno wszędzie!!! I jeszcze pogratuluję naszemu przwódcy młynu za bardzo dobrze poprowadzony doping, który przysłużył się naszemu zwycięstwu!!! A na koniec zostawiłem sobie naszego piłkarza Świstaka, który po zmianie z Węgrzynem doskonale go zastąpił i bardzo mile mnie zaskoczył. Trener Stawowy wie co robi i ma moje 100% poparcie!
Wiadomość zmieniona (22-03-04 15:52)
-
-
Gratulacje dla Świstaków i Basterka!!!
hmm
Baster gral super a co do Swistaka (pilkarza) wydaje mi sie ze bedzie z niego dobry obronca.......
Basterek podrywał drużynę do boju w o pierwszej odsłonie, kiedy to nic prawie nie wychodziło. Pod koniec przytrafiło mu się kilka niedokładności. Świstak grał wyjątkowo pewnie. Jedno jego zagranie nagrodzono aplauzem.
To znaczy że świstak=świstak!
POSTAWA ŚWISTAKA JAKO ŚRODKOWEGO OBROŃCY ZASKOCZYLA MNIE IN PLUS.WIDAĆ ŻE MA PAPIERY NA GRĘ.Choć zweryfikuje go trudniejszy przeciwnik.I nie zapominajmy że graliśmy z przewagą 1 zawodnika ,z drużyną dobrą fizycznie lech technicznie słabą.
Kamil_ksc:
> A na koniec zostawiłem sobie naszego piłkarza Świstaka, który po
> zmianie z Węgrzynem doskonale go zastąpił i bardzo mile mnie zaskoczył.
Prawda. Wszedł na boisko w trudnym momencie bo był przecież remis i zagrał zupełnie przyzwoicie. To dobrze, bo tym występem zatarł nieco tą czerwoną kartkę w Opocznie.
Halo! Bez euforii prosze przeciez grali ( stasiaki) w dziesiątke!!!!
AREK BARAN ---jak zwykle na swoim poziomie --czyli super !!!!
Zgadzam się z waszymi opniami, ale muszę nadmienić,że zawiodłem się na kilku zawodnikach.Nie będę wymieniał tu nazwisk. Sądzę, że Gizie dobrze zrobi krótki odpoczynek. Sędzia też nie był dzisiaj w najwyższej formie........
I jeszcze jedno: z utęsknieniem czekam na Drumiego!
Pasiak46:
"Nie będę wymieniał tu nazwisk. Sądzę, że Gizie..."
Ja tez nie powiem kto oszukuje, ale jak pier.... w ten rudy leb!!!
Dobre dobre.
co do dopingu to ja jush o tym pisałem ... szkoda gadać ... doping IV'to ligowy ...
Takto jest jak sie dopingiem zajmuje kilka osób bo sie swistakowi niechce albo juz mu sie znudzilo spiewanie 3 piosenek w kółko
Głupot nie piszczie!!!!! Świstak chciał coś innego zaśpiewać i co??? Potrafiliście śpiewać tylko "wisła to stara kur..."!!! Ja też bym się tak zachował na miejscu Świstaka!!! Chłopaki zostawmy wisłę w spokoju!!! Śpiewajmy piosenki PRO, a nie ANTY!!!
Wiadomość zmieniona (21-03-04 21:38)
A wy chyba na IV lidze nie byliście!!!
Obwarzanek proponuje ci zastap swistaka albo lysego i sam poprowadz doping a pozniej dopiero pier... glupoty na nich, Co ty zrobiles dla CRACOVII ??????? i mnie czlowieku nie wkur.... :P
widze ze jeszcze crac77 nie wyrosles z pieluch że byś się nie zdziwił że o wiele więcej robie niż swistak,jak mi dasz dwa mozgojeby to napewno mi sie uda zastapic lysego, nie widzisz że swistak ten doping traktuje jak zabawe a nie na powaznie, ile on spiewal? polowe meczu bo reszte spiewaly panienki i jacys kolesie jednym slowem na gniezdzie panuje wielki burdel a jemu to zwisa, albo sobie nie umie z tym poradzic. Kiedy sie skonczy ten cyrk?
Co do głównego tematu, to Baster najlepszy na boisku. Zajechany do granic możliwości (tutaj widać brak Pawki, który świetnie współpracuje z Markiem). Baranek na normalnym poziomie, czyli rewelacja. Praktycznie sam grał za trzech, bo Giza plątał się między atakiem a pomocą, ni to lewy pomocnik, nito lewy skrzydłowy... Michał Świstak naprawdę pokazał, że jest już pewnym punktem drużyny.
Brakuje Nowaka!!! on na lewej Bojar na prawej i awans pewny......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)