Tylko 3 punkty!
-
-
[8] Cracovia vs Jkh | wtorek, 02.10.2018, godz. 18:30
Bramkarz wygląda na kocura ?
Jason ma potencjał na gwiazdę ligi. Rewelacyjny występ. naprawdę mi zaimponował.
Napiszcie coś więcej. Nie każdy może urwać się z roboty na mecz.
W skrócie - mecz wyrównany, gol po strzale Noworyty, z ciekawszych sytuacji kara 10 minut dla zawodnika Jastrzębia za uderzenie o bandę naszego zawodnika, po którym trochę leżał na lodzie (chyba Szurowskiego), dobry występ nowego bramkarza "Casha", zadowolenie kibiców ze zwycięstwa nad zdecydowanym faworytem :)
- Edytowany
[size=small]Pozycja bramkarza u nas wydaję się być najlepsza od niepamiętnych czasów !?[/size]
super pokazał się nowy bramkarz ''Cash",mega debiut!!na 27 strzałów wszystkie wybronił
gorzej to wygląda z napastnikami ,ale to chyba widzą wszyscy,i coś z tym trzeba zrobić !
co najmniej dwóch solidnych snajperów potrzebnych koniecznie !!
a ze jest cienko z napastnikami ,wystarczy ze na 12 drużyn w PLH Cracovia w ilosći goli wyprzedza tylko Kadrę PZHL (U23)
My mamy 16 bramek na koncie ,a Kadra PZHL-u (U23)-14
trzeci od końca są Podhalanie z 18 trafieniami ,ale oni mają o 2 spotkania mniej !!
Cashu z dobrym debiutem z nienajgorszym Jastrzębiem, które jednak ostatnio troszkę przystopowało. Mimo wszystko jestem zadowolony z tego debiutu, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, zobaczymy jak z GKS-ami sobie poradzi. Poza tym kupmy w końcu jakichś napadziorów przez duże N i gramy o majstra.
Mozna sie rozmażyć - dwóch napadziorów klasy Casha!
Kowalówka lub Łuba powinien iść na wypożyczenie. Szkoda by marnowali kolejny sezon
Mecz na duży plus. Lepsze 1:0 po ładnym meczu niż jakiś remis z dogrywką i karnymi po bucuwie, jak to bywało rok temu.
Nowy bramkarz rewelacja, moim zdaniem będzie gwiazdą tej naszej plastikowej ligi hokejowej. Szybki, zwrotn,y jak Rafał 10 lat temu i posturą też Rafała bardzo mi przypomina ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)