Dramat
-
-
Lech Poznań - Cracovia niedziela 29.07.2018, g 18:00
........
Nawet ja lepiej wykonałbym tego karnego niż Helik
[quote='cruxus' pid='1328295' dateline='1532882722']
Tak się to wszystko kończy, gdy do karnego nominowany jest piłkarz, który teoretycznie najszybciej ma być wytransferowany za granicę...
[/quote]
Piątek też miał być wytransferowany najszybciej.
O zesz ku...
To jest cały obraz aktualny Cracovii... Czyli wszystko do dupy ...
- Edytowany
Fizycznie slabo, w obronie KATASTROFALNIE kolejny mecz, takie bledy, KRYMINAŁ a to przeciez zgrana paka z tylu...
Helik ? Sabotaz ? Jak mozna tak uderzyc i tak grac cala linia w tylach... Glosno mysle...
Wspolpraca Hernandeza z Budzikiem moze sie podobac.
Po przerwie wchodzą doświadczeni dziewietnastolatkowie i jedziemy z Lechem ;)
Mistrz mistrz Cracovia! Niektórzy z tego forum nigdy nie zrozumieją że choćby Mourinho był trenerem to wielki Ch. z tego będzie bo głową tego wszystkiego jest głupek procesor i jego przydupas.
Panowie karnego wykonuje Helik który wykonuje karne które pcheły Piątka do Włoch. Probierz nadasany ciulu i ty się zgodziłeś na to, też jesteś korporacyjnym szczurem netto.
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że kilku ludzi tutaj ma satysfakcję?
Pytanie - Czy Strózik może grać na skrzydle? Bo na Culinę nie można już nawet patrzeć
piłkarze grają z Miro.
[quote='ziper' pid='1328307' dateline='1532883263']
Panowie karnego wykonuje Helik który wykonuje karne które pcheły Piątka do Włoch. Probierz nadasany ciulu i ty się zgodziłeś na to, też jesteś korporacyjnym szczurem netto.
[/quote]
A niech to, a ja myślałem że on się solidaryzuje....
[quote='gargamel9998' pid='1328309' dateline='1532883274']
Pytanie - Czy Strózik może grać na skrzydle? Bo na Culinę nie można już nawet patrzeć
[/quote]
Liczę, że wejdzie Elady. Choćby miał 20 kilo nadwagi i braki w przygotowaniach, gorszy nie będzie
Szukajmy pozytywów.
Było kilka sytuacji w których bardzo ciekawie wyglądała współpraca ofensywnych graczy. Akcja przed karnym bardzo ciekawa.
oj Boże szkoda gadać byle jakość całe życie łajzy. Culina to wjb w pakiecie z Oliva i trzeba nam dwóch skrzydłowych. Po co w ogóle to pisać i się denerwować. Jacek Zieliński wróć. Jak sobie pomyśle jak wtedy graliśmy to się łezka w oku kręci.
Byle te mecze nie byly jakas manifestacja druzyny...
Tymczasem w Poznaniu
To nie jest żadna manifestacja..., my tak gramy już od lat :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)