Dwóch niepokrytych na piątym metrze! Mistrzostwo! to się może przydarzyć tylko głównemu pretendentowi do mistrzostwa!
-
-
Lech Poznań - Cracovia niedziela 29.07.2018, g 18:00
Od początku gramy jak po nokdaunie...
Druzyna jakby wczoraj zebrana przypadkowych chlopów z ekstraklasy, brak przywódcy i każdy gra jak najemnik :). Tyle w temacie
Czy naszym jedynym sposobem na zdobycie bramki jest plan ze wrzutem Pestki z autu i na tym bazujemy ?
Sam Gostomski meczu nie wygra. Słabo to wygląda niestety. Budzik na prawej - spóźnił się do gościa po którego dośrodkowaniu padł gol.
Nadzieja chyba w tym, że Helik coś strzeli :-|
Brak skrzydeł.. Chyba nikt nie myślał że wygramy w Poznaniu ..
Statystyka strzałów w 30min Lech 8: 3, my 1 :0. To jak mamy to wygrać ?
Culina sytuacja bramkowa, gdyby dobrze przyjął piłkę... a potem stał i patrzył myśląc, co ja tu robię?
Może niech lądują z daleka to coś przypadkiem wpadnie po jakimś rykoszecie :-D
- Edytowany
A ja twierdzę że tragedii nie ma. Widziałem dużo gorsze mecze. Bramka kryminał, zawaliła cała obrona. Z przodu bardzo źle to nie wygląda.
edit.
Właśnie wpadła by druga podobna. Parafrazując "gramy qwa bez obrony"....
- Edytowany
Trzeba miec stalowe nerwy zeby to ogladac .... oni sie ruszaja jak woz z weglem a culina to jest parodysta a nie pilkarz .. co to za wynalazek wogole ?!?! Ile jeszcze ten parodysta dostanie szans ??
Rakels gorszy od Culiny ? :D hahahaha
Jak dzieci we mgle, bylo to do przewidzenia, a mimo to czlowiek sie ludzi ze to bedzie ten dzien, ta godzina, ten mecz ze akurat dzisiaj to wszystko zaskoczy
Nasz gra to PYTA POSPOLITA :D
[quote='play' pid='1328289' dateline='1532882371']
Nasz gra to PYTA POSPOLITA :D
[/quote]
Wcale nie, jestes niesprawiedliwy... nasza gra to arcy pyta, wszystkie pyty ma pod sobą
Mamy karnego!
Ja pierdolę..
NAWET KARNEGO NIE TRAFIAMY . DNO !!!
Ja pierdole to jest jakis sabotaz :D
Tak się to wszystko kończy, gdy do karnego nominowany jest piłkarz, który teoretycznie najszybciej ma być wytransferowany za granicę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)