Dzieki za te chwile których dostarczyliscie nam w tym sezonie
-
-
wpisujcie tu gratulacje dla hokeistów i profesora!!!!
Gratulacje - dzięki!!!
Gratulacje dla wszystkich!!!!.Hokeistów,trenera,działaczy i naszego kochanego profesora FILIPIAKA.Bez niego awans byłby nie możliwy.Wierzymy w to co profesor powiedział że 2 razy otworzymy szampany w tym roku!!!!!
do tej pory żyłem "tylko" piłkarską Cracovią ale po tym co sie działo w tym finale !!!!!!!ech nie jedna łezka popłyneła po karnych !!!!!!!! DZIEKUJE CHŁOPAKI TO BYŁO UCZUCIE KTÓRE OSTATNI RAZ PRZEZYŁEM W..... 1982 NA ZIEMI SWIETEJ PO GWARDII SZCZYTNO !!!! PODZIEKOWANIA DLA PROFESORA I KADRY TRENERÓW !!! TEN WIECZÓR JEST PIEKNY !!!! A NASTĘPNY PRZECIEŻ JUZ TAK BLISKO W CZERWCU !!!!! SWIECIE W TO WIERZE !!!!
Gratulacje od wszystkich Śledzi. Na pewno i piłkarze pójdą w ślady hokeistów . Jeszcze tylko parę miesięcy. A ja z tej okazji idę browarka wychylić.
Dawno nie świętowaliśmy takiego sukcesu. Tym bardziej go doceniamy że został osiągnięty po twardej, sportowej i męskiej walce.
Serdeczne gratulacje dla hokeistów, trenerów, działaczy i oczywiście samego szefa ;-))
Serdeczne Gratulacje chłopaki!
Wielkie podziękownia dla Hokeistów! Gratuluacje za rozegranie emocjonujacego widowiska i za wielkie ambicje i za tryumfalne wejscie do ekstraligi.
Oby teraz pilkarze podazyli tym szlakiem...
Po prostu nie da sie tego slowami opisac. Dziekujemy, mam nadzieje ze to dopiero poczatek... i za rok o tej porze feta bedzie jeszcze wieksza.
!! Gratuluje i Dziękuje a to wszystko wyrażam przez !!
!! "hej-heja-heja-CRACOVIA-mistrzem-hokeja" !!
Najpokorniej i po prostu: dziękuję!!!
DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!
P.S. PANIE ROMKU TYLKO NIECH PAN NIE MÓWI, ŻE PAN JUZ DZIĘKUJE!!!!
i tak warto żyć... i tak warto żyć... parafrazując słowa poety warto było czekać... jestem dzisiaj dumny i szczęśliwy, szacunek Pan Steblecki i kompany!!!!
I co tu pisać ? CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !CRACOVIA !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !DZIĘKUJEMY !
Gratulacje Gratulacje i jeszcze raz Gratulacje!!!!
Dziękujemy!!!
Gratulacje i pozdrowienia.
[img]http://www.czarni.rj.pl/vlepki/vlep4.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (20-03-04 00:32)
Wróciliśmytam gdzie nasze miejsce jest,to MY CRACOVIA jesteśmy hokejową kolebką POLSKI i JEJ dumą.Bez Pana Profesorze to byłoby bardzo trudne,dlatego dziękuję PANU!!!
Jakże jestem wściekły że nie mogę być dzisiaj w CRACOVIE!!!
Wznoszę teraz toast za PROFESORA ,HOKEISTÓW,TRENERA oraz KIBICÓW NASZEGO KLUBU!!!Będzie tylko lepiej!!!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
z mojej strony super podziękowania dla chłopaków z "Teraz Hokej" ...
to oni odwalili najczarniejszą robotę utrzymując tą sekcję przy życiu do czasu "wejścia" ComArchu ...
no a potem to juz było prawie z górki ...
analogia do G100 i sekcji piłkarskiej bardzo widoczna ...
GRATULACJE I PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO TEGO SUKCESU !!!
nie wiem czy coś takiego jest organizowane ale jeżeli nie to można by zaprosić hokeistów na niedzielny mecz na Kałuży,chociażby na chwilke, i podziękować im tak jak to miało miejsce po awansie CRACOVII 2 ....
Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy
Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TERAZ PORAN NA PIŁKARZY!!!!!!!!!!!!TERZ CZEKAMY AN MISTRZOSTWO!!!!Hej Heja CRACOVIA mIstrzem Hokeja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)