1923 jeszcze lepszy...taka kontynuacja 1883...choć nie każdemu może leżeć romansowy wątek
-
-
SERIALE !!!
No tam jest więcej seriali z tego samego cyklu, 3 na pewno.
9 dni później
"Kryształowa kukułka" , interesujący serial /thriller/ produkcji hiszpańskiej . Po obejrzeniu 2 odcinków 7/10 . Z Netflixa .
"Szklana kopuła" , szwedzki serial - thriller z 2025 roku . Z Netflixa . 7/10
Uznany za niewinnego (2024) - świetny serial 9/10, z dysku
[quote]#post1711359 [quote]#post1711355 [quote]#post1711211 "Ołowiane dzieci" - miniserial pl 9/10, polecam.[/quote]
Świetnie zrobiony, zagrany i przejmująca historia - polecam!!![/quote]
Serial dobry, tylko z prawdziwą historią niewiele ma wspólnego.[/quote]
Tak tylko że mało kto by chciał obejrzeć serial gdzie po prostu lekarka wykrywa chorobę a potem dzieci zostają ewakuowane i w sumie to chyba tyle. Trzeba było dodać jakieś wątki dramatyczne a konflikt z władzą sam się nasuwa. Jedyne co to w ostatnim odcinku okropnie odlecieli i mi się kilka rzeczy nie podobało ale może nie będę spojlerowal jak ktos nie ogladal
Rycerz siedmiu królestw (HBO) - fani GOTa wśród znajomych dawali temu dziełu dziewiątki i dziesiątki, sam Gre o Tron bardzo lubie, ale serial dla mnie na maksymalnie 7 fajne role i scenariusz ale fabuła przeplatana z retrospekcją głównego bohatera mówiąc dlekiatnie nie powala
a jak z dupeczkami?
No jest pokazane jak się przyszły rycerz 7 królestw wypróżnia, nie przypuszczałem że to kogoś zainteresuje
[quote]#post1717195 a jak z dupeczkami?[/quote]
Praktycznie wybrakowany w tej kwestii co po dłuższym namyślunku musiało rezonować w opinii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)