Niech się dzieje co chce. Do zobaczenia na F!
-
-
CRACOVIA - Sandecja Nowy Sącz 18.03.2018 (niedziela), godz.15:30
Ciekawe jak dzisiaj będzie z wejściem na sektor?
Kaza pokazywac dowody, cd szykan
Dajcie jakiegos streama
Podeslijcie linka do dailymotion
No właśnie Śląska pokazują???? też tak masz????
http://www.dailymotion.com/video/x2ycmu1
podziękował
Jak szybko nie strzelimy to będzie ciężko. Ten osioł z gwizdkiem nie daje pograć. Wszystko gwiżdże.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
mówisz i masz :D
[emoji41]
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Nie jest źle. Poprawić w drugiej połowie i tylko punkt straty do osemeki
Miro glupia kartka I pauza z Nieciecza,trudno,trzeba odkurzyc Drewniaka.Na razie trzeba dowiezc ten wynik lub podwyzszyc.
Z Lubinem też się przyda.
Mecz zgodnie oczekiwaniami jak orka na ugorze, ale akcja bramkowa ładna.
Jezu monty python w obronie przy straconej bramce
Uff mamy toooo :)
Wygrali ale standardowo mi kupon w genialny sposób zjebali
Czułem że nie będzie to najłatwiejszy mecz ale daliśmy radę jeszcze jeden taki z bbt i to bez Miro no ale lepiej że z bbt niż z lubinem.
Mecz do ładnych nie nalezal, pogoda nie dopisala dlatego też szacunek dla piłkarzy, że dali z siebie maksa. Tutaj 3 punkty trzeba było wyrwać i ta sztuka się nam udała.
Culina to ma z kolei strasznego pecha - znów jakiś uraz głowy :-| Teraz przed nami dwa ciężkie mecze z czego ten najbliższy bez Miro Covilo - walczymy do końca!
Słabiej dzisiaj Zenjov i Rakels, zrzucam to na pogodę. Zastanawiam się też kiedy nauczymy się wychodzić z kontrami...
No ale brawo! Do Boju PASY! :-D
Mówiłem że to będzie bardzo ciężki mecz to wszyscy mówili że spacerek. Nic nie pisałem bo nie chciałem zapeszac. Intuicja podpowiadała wygrana jedna bramka cudem i tak się stało. Brawo za walkę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)