No to w niedzielę po Stasiaku zapraszamy na Hokej i jebać Sanok za sztamę z Wisłą
-
-
Sanok-Cracovia LIVE 3 : 3 (awns w karnych)
[b]TRZA ICH ROZJEBAĆ W 3 TERCJI !!!!
Ale wierzyć trzeba. DO boju CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu nie czytacie postów pisze ilu kibiców i jaki wynik
A wiecie że mecz Lech-Amica o godz.19 na stronie www.lech.poznan.pl mozna sluchac relacji audio!!
ja czytam wszystkie ale ile kibicow i jaki wynik :))))))
eredin-przestań krakać człowieku małej wiary.
"My mecz musimy wygrać!
Wygramy, wygramy, wygramy!
O Cracovio klubie nasz..."
Radar to jest gdzies tam wkur.. u góry i jakoś patrzyłem i nie moge znaleźć...hehe
PRZERWA ??
HEJ HEJA HEJA
CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!
tak, czy siak ekstraliga nasza, nie urwa sie spod stryczka!
no własnie Pitek też tego niewiem
Będzie ciężko, jesli przegramy (odpukać!!!), jednak tragedii nie będzie bo decydujący mecz czeka nas w niedzielę w Krakowie (decydujący bo trzeba go wygrać)....jeszcze jest III tercja...
jak któś już kompletnie nie może....to na Polsat Sport jest NHL :)
Siadać na nich , po co się męczyć w niedzielę .DO BOOOOOJU CRAAAAACOOOOVIAAAAA!!!!!
w III zagraja na calego i rozwala sanok
Naprzód Cracovio , ambicja dzisiaj wam karze , grać na całego i walczyć do upadłego ... !!!
no i jak samopoczucie? KRAKUSY? mam nadzieje ze dzisiaj dostaniecie w tylek od naszych przynajmniej za te slowa obrazliwe, za wyzywanie nas od ukraincow
nie chce krakac ale cos mi sie wydaje ze bedzie dogrywka
aiers ale ja wiem zartowalem :)
DO BOJU CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)