[size=small]Prośba do wszystkich osób z dobrym sercem o wsparcie w walce z chorobami. 13 miesięczne dziecko musi stawić czoło światu. Ma szanse na lepsze jutro lecz musimy uzbierać wymaganą kwotę do 8.01. Dziękuję za każdy grosz podarowany Patrycji[/size]
[size=small][url=https://zrzutka.pl/hprp87]https://zrzutka.pl/hprp87[/url][/size]
-
-
Zbiórka dla ciężko chorego dziecka
Podaj numer konta do przelewu.
Na zrzutce nie trzeba za nic płacić, ile pieniędzy przesyłasz potrzebującym tyle dostają. Zero podatków i prowizji. Wpłacający również ma możliwość rezygnacji z prowizji dla zrzutki
Też chętnie wpłacę, ale chciałbym mieć tą pewność że to idzie na ten cel a nie jakiemuś naciągaczowi do kieszeni, bo teraz hieny żerują na każdy możliwy sposób
Na zrzutce raczej nie ma oszustów, ale np. jak chcesz wpłacić 20 pln to 5 pln portal dolicza sobie na obsługę.
Masz tylko wybór czy płacisz 20+5 czy z 20 pięć Ci zabierają. Jak za jeden przelew 5 pln to bardzo dużo w dzisiejszych czasach.
Dopatrzyłem się w opcjach, że można kwotę prowizji zmniejszyć do 3 pln.
[quote='sterby' pid='1296159' dateline='1513669727']
Zwracam uwagę na fakt, że wszelakie zbiórki poprzez portal zrzutka są obciążone wysokimi IMHO kosztami, lepiej docierać bezpośrednio do potrzebujących.
[/quote]
[quote='sterby' pid='1296212' dateline='1513687210']
Na zrzutce raczej nie ma oszustów, ale np. jak chcesz wpłacić 20 pln to 5 pln portal dolicza sobie na obsługę.
Masz tylko wybór czy płacisz 20+5 czy z 20 pięć Ci zabierają. Jak za jeden przelew 5 pln to bardzo dużo w dzisiejszych czasach.
[/quote]
http://www.tinypic.pl/incl882romi9
klikasz "Nie dziękuję" i nie płacisz nic
Aha, dzięki.
Podbijam. Założyciel wątku przesłał do mnie na priva długi list.
To naprawdę poważna sprawa. Idą Święta, pomóżcie, nawet drobne kwoty się liczą.
Jak dla całego naszego środowiska to nie jest oszałamiająca suma. Na pewno damy radę uzbierać do 8 stycznia.
Wpłacone, mam nadzieję, że więcej nas włączy się do akcji.
No dobra.
[quote='kibol82' pid='1296216' dateline='1513687872']
[quote='sterby' pid='1296159' dateline='1513669727']
Zwracam uwagę na fakt, że wszelakie zbiórki poprzez portal zrzutka są obciążone wysokimi IMHO kosztami, lepiej docierać bezpośrednio do potrzebujących.
[/quote]
[quote='sterby' pid='1296212' dateline='1513687210']
[/quote]
http://www.tinypic.pl/incl882romi9
klikasz "Nie dziękuję" i nie płacisz nic
[/quote]
Krok 2/3 ja tam żadnego "nie dziękuje" nie widzę.. Troche duży ten koszt obsługi, bo mi 15% pokazuje.
Poza tym w[size=small]ą[/size]tek do przeniesienia do HP. Rozumiem szczytny cel, ale jedno dziecko od drugiego nie jest lepsze. Za chwile wszyscy tu będą w[size=small]ą[/size]tki charytatywne zakładać. W HP już nieraz pieniądze były zbierane i się dało. Nie widzę powodów, żeby tym razem było inaczej, nie ma potrzeby robić wyjątków.
"Nie Dziękuję" widać dopiero przy samej wpłacie, wiem bo przerobiłem temat.
Do HP, nie wszyscy zaglądają, ale niech Admin zadecyduje.
[quote='Kajak' pid='1296299' dateline='1513710211']
"Nie Dziękuję" widać dopiero przy samej wpłacie, wiem bo przerobiłem temat.
[/quote]
OK. [size=small]Dzięki.[/size][size=small] Faktycznie działa jak się już wciśnie wpłać, to się pojawia okno. [/size]
Zawstydzająco słabo to idzie. To tylko 1 pln na każdego Pasiaka, który był na derbach.
Ile wydaliście ostatnio na kiełbasę i wyroby piwo podobne???
Dla mnie może to być dziecko kibica Lecha, Arki, Legii, Wisły .... jakiejkolwiek innej drużyny.
Miał na tyle wiary i determinacji, że poprosił o pomoc na forum CRACOVII
Mnie to wystarcza.
Nie no Pasiaki co jest.. Drugi dzień stoi już ta zbiórka na forum, dodatkowo temat pięknie podpięty i zebraliśmy niecałe 600 zł? Skoro potrafimy wyzywać profesora do wydawania pieniędzy na transfery, to wyzwijmy też siebie, dodatkowo przed świętami, by wpłacić nawet te 25 zł (bo to chyba najmniejsza stawka dopuszczalna). Wystarczy że wpłaci 10% osób, co były na derbach i cała rodzina ma cudowne święta. Pokażmy ze jesteśmy mocni nie tylko w racach, ale i w zbiórkach
Pamiętam jak jeden z forumowiczów potrzebował 15 tysięcy na operację. Poszło to lawinowo.
Wiem, że dla swojego łatwiej otworzyć portfel, ale to przecież dzieciak.
[quote='Rycerz_Szaławiła' pid='1296463' dateline='1513773737']
Dla mnie może to być dziecko kibica Lecha, Arki, Legii, Wisły .... jakiejkolwiek innej drużyny.
Miał na tyle wiary i determinacji, że poprosił o pomoc na forum CRACOVII
Mnie to wystarcza.
[/quote]
A Wam nie wystarcza?!
Poszło. Kwota nie jest duża, więc działamy, Panowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)