Kto kocha ten wierzy. Wy wierzcie lub nie ale nie miałem więcej przy sobie bo auto jak głupi zatankowałem. A zapytajcie babe że chciałem handicapa ale nie było na nas ;p
[url=https://www.fotosik.pl/zdjecie/fbe018949e4ec4a1][img]https://images84.fotosik.pl/941/fbe018949e4ec4a1med.jpg[/img][/url]
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 18.12.2017 (poniedziałek), godz. 18:00
było iść do buka i postawić grubszy grosz ! :)
Może jeszcze kogoś wywalić co by tak co mecz strzelać:)
Gornik chyba myslami juz na wigili ... nam wychodzilo dzis wszystko !
Efekt plotki o czystce w klubie ?? Chec rehabilitacji za derby ??
BRAWO !
Musimy poszerzyć kadrę i co mecz kogoś wywalać to jeszcze mistrza zdobędziemy.
Piękny prezent na urodziny ! BRAWO PANOWIE !!
oliwa zawsze sprawiedliwa po derbach szczęście wróciło, choć Górnik zdecydowanie lepszy.
Do biblopasologów: czy kiedykolwiek wygraliśmy 4-0 w Zabrzu?
Niemożliwe, nie wierzę, a jednak ! [WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
Wwwwyyyygggrrraaaallliiiśmmmyyyy! [WHITE SMILING FACE]
Super sprawa...troszke zima spokojniejsza...
Wynik... kosmos... napisal bym wielkie brawa... ale ta drzazga w fiucie z meczu derbowego boli dalej...
Chcialbym tylko napisac do Panow ktorzy zanim mecz sie zaczal i po pierwszych minutach jechali po Wilku....jestescie.... dopiszcie sobie co chcecie...
Chlopak dzis moze na poczatku nerwowo ale pozniej pelen spokoj....
Ja wiem ze mecz bez kozla ofiarnego jest dla Was meczem straconym ale.... troche obiektywizmu....
haha
jestem w szoku, Santo Mistrzu, sam pojde na terapie :D
masz u mnie powazna sesje browarowa
Santo trzeba było wynik obstawić a nie wygranego meczu !
uff jakos sie lzej zrobiło na duszy hehe
stnczyk: wygraliśmy bo nie było rac
RobertoBaggio: race z derbów dodały naszym ognia ;)
- Edytowany
Bałem się dzisiaj włączyć tv... po pierwszej połowie nie wytrzymałem, włączyłem i nie mogłem uwierzyć, że prowadzimy 2:0 :) W drugiej połowie jeszcze dwa gole, czerwień dla Zabrza i pewne zwycięstwo na koniec roku, co mam nadzieję pozwoli w miarę spokojnie przepracować zimę.
ps. jest to mój pierwszy post na forum. Przez lata udzielałem się na forum Teraz Pasy jako Crack_67, ale tam niestety razem z jednym pajacem pojawiła się cenzura i niewygodne posty były i są usuwane. Pozdrawiam wszystkich Pasiaków.
Słyszałem w pewnym momencie z trybun, że neutral już chyba nieaktualny, co po 4 bramce postanowił potwierdzić Helik :)
Piękny prezent na urodziny Ale liczyłem na wcześniejszy w środę.No cóż szkoda że nie da się zamienić.Ogrodnik z zespołem dzisiaj mnie zaskoczył.Może dlatego że oczekiwałem klęski...
Pierwszy mecz z zakazem dla kibiców i od razu wysokie zwycięstwo. Jednak Filipiak miał rację. Wszystko przez tych złych kibiców. ;)
co Helik odwalił?
Najśmieszniejsze z tego wszystkiego jest to że tak naprawdę nie zagraliśmy wcale jakiegoś mega meczu a wygraliśmy i to ile?! ile było takich meczy że oddawaliśmy po 8-10 celnych strzałów i zero w sieci, a tu 5 celnych i 4 bramki. Coś niesamowitego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)