Czy ktoś ma mózg i zawnioskuje oficjalnie o odsunięcie tej łysej cioty od naszych meczów?
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 25.08 (piątek) godz. 20:30
Kurwa marcinak międzynarodowy sędzia.... Żal oglądać
Kolejny młody i fantazja Probierza dobija Cracovię.
Ale przekręt.
ON GO NAWET NIE DOTKNĄŁ!!!!!!!!
mam w dupie var i ex
haha to są jaja to można gdzieś zgłosić?
Dobra, z mojej strony koniec okresu ochronnego dla złotoustego Michasia, do spółki z don grande WYPIERDALAC, Pierdolona produkcja piłkarzy netto moim kosztem.
Marciniak. Co??? Fryzjer!!!
na jednym z ujęć widać, że Lusiusz nawet go nie dotknął
No to witaj 1 ligo!!!
Jedna wielka tragedia.
https://twitter.com/Marciniak_k/status/901176629719953409
Jesteśmy wykartkowani, do tego uraz Wójcickiego, Kontuzja Drewniaka, Sowah kuleje i karny z dupy mimo jebanego systemu VAR. Jak to gówno oglądać?
Pier*dolę tą całą ekstraklasę.
[b]caly VARciniak, zebysmy czasem za duzo punktów nie mieli, wyjebal nas z lechia wyjebal nas ze slaskiem...[/b]
panowie i panie najlepszy polski sędzia
Prawda jest taka,że gramy taką PYTĘ,że głowa boli.
Klasyczny wyblok. Podmuch wiatru ktorego poczatkiem byl ruch malolata spowodowal ze zawodnik wroclawski sam upadl.
Gol na konto MP.
Czy ktoś mi może wyjaśnić jaki jest powód wprowadzania Sylwestra w Sierpniu. Brawo trenerze. Nie ważne, że punkt poszedł się rąbać. Najważniejsze, że kolejny "młody" może kopnąć dwa razy piłkę w ekstraklapie!
[quote='dziurkacz' pid='1273641' dateline='1503692164']
Kolejny młody i fantazja Probierza dobija Cracovię.
[/quote]
Weź się chłopie zastanów, co ty wypisujesz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)