Panie Romanie !
Sto lat w zdrowiu dla Pana i Pana Rodziny !!!
Dziękuję za to, że Pan nadal dostarcza nam niezapomnianych wrażeń. Wczorajszy mecz jest tego potwierdzeniem.
Pana come back przyjąłem ze wzruszeniem i wielka radością.
Miałem to szczęście, że oglądałem Pana karierę od pierwszego występu w CRACOVII. I liczę na to, że tych udanych występów będę oglądał jeszcze bardzo, bardzo dużo.
Życzę więc dalszych lat gry w barwach CRACOVII, naszego ukochanego klubu.
Życzę wielu udanych akcji, pięknych bramek a przede wszystkim AWANSU.
Życzę pomyślności, spełnienia marzeń i samych szczęśliwych dni.
-
-
16 marca, urodziny ROMANA STEBLECKIEGO.
Najlepszego!!!
Wszelkiej pomyślności i jeszsze długich lat w Pasach Proesorze !
wszystkiego naj naj najlepszego i jeszcze conajmniej kilku sezonów w Cracovii
Zdrowia i pogody ducha. Przepraszamy za inwektywy (...)
100 lat!!!
[b]100 LAT ROMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100 lat życzę,awansu do ektraligi i ZMIANY PLANOWANEJ DECYZJI O ZAKOŃCZENIU KARIERY!!!.Jest spora szansa przy wzmocnieniu kilkoma dobrymi hokeistami zdobyć z CRACOVIĄ medal.TO by bylo znakomite uchonorowanie twojej kariery w pasach.Ja i wielu innych pasiaków pragniemy byś grał dalej dla nas w przyszłym sezonie wraz z Karelem Hornym i Malinowskim.
STO lat panie Romanie jest pan prawdziwym Pasiakiem!!!!!!!!!!!
Jestem dumny ze jest taki człowiek w hokejowym stroju o numerze 17-tym
Wielkie Dzieki!!!!!!!!!!!!
Hej heja heja Cracovia Mistrzem Hokeja!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego Panie Romanie!!!!
Niech spełnią się wszystkie marzenia te sportowe i osobiste.
Wszystkiego najlepszego Panie Romku - jutro złożę osobiście...
Wszystkiego najwspanialszego Romku!
Duuuuuużo zdrowia!
Romku!!!
Wszystkiego dobrego!!!!
Życzę Ci ........ zmiany decyzji o zakończeniu kariery. Namawiałem Cię do powrotu i teraz usilnie namawiam do nie upiarania się przy swoim postanowieniu. Ktoś wyżej napisał, że medal MP byłby ukoronowanie Twojej kariery i miał 100 % racji. Jak się spotkamy to nie popuszczę....... :-)
Krakowska 10
Zwykle nie wpisujemy się z życzeniami dla naszych sportowców, lecz w tym momencie Zdzisek nakazał, że robimy wyjątek bo i postać Romka jest wyjątkowa!
Zyczymy zatem dużo zdrowia, kapusty i zajebistej zabawy grając w naszej Cracovii.
Zdzisek też powiedział że podjął już decyzję i w przyszłym sezonie grasz dalej! I nie ma mowy o zadnym konczeniu kariery!
Wszystkiego Naj Panie Romanie... i niech sie jeszcze raz Pan zastanowi nad tym kończeniem kariery bo my tego nie chcemy! :P
Sa zwyczajne kluby i są te niezwykłe, jak nasza Cracovia. W tych niezwykłych klubach są też niezwykli zawodnicy. Pan, panie Romanie jesteś tego najlepszym przykładem.
Wszystkiego najlepszego dla Pana i całej rodziny. Zdrowia, sukcesów i jeszcze wielu lat gry w naszych Pasach.
Wszystkieg najlepszego Romku, zdrowia i powodzenia!!!!!
Wszystkiego najlepszego Panie Romanie!
Pamiętam Pana debiut na lodowisku, choć nie pamiętam z jakim zespołem Cracovia grała. Na lód wyjechał drobniutki chłopaczek. Bałem się, że zostanie zmiażdzony przez przeciwników. Ale od razu dało się zaobserwować, że (przepraszam za określenie) ten dzieciuch jest bardzo szybki i zwinny. Z wiekiem doszło "ciało" i doświadczenie i stał się Pan naszą gwiazdą, a obecnie żywą legendą.
Panie Romku nie można kończyć kariery, gdy Cracovia ma przed sobą takie wyzwania.
Sto lat Panie Romku!!
Dla mnie jest Pan żyjącą legendą Cracovskiego hokeja a po spotkaniu w Enigmie wspaniałym człowiekiem.
dziękuje za wszystkie emocje dostarczone naszym pasiastym sercom.
Wszystkiego najlepszego Panie Romanie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)