A on dziś gra? bo jakoś nie mogę go zauważyć
-
-
Javi Hernandez-witamy w Cracovii
Nawet bramkę strzelił .
Poza bramką niestety dramat... Dodatkowo w jednej sytuacji mnie strasznie zirytował jak chyba Piątek mu nie odegrał dokładnie i piłkę przejął ktoś z Płocka to ten zamiast za nim biec to stoi, rozkłada ręce i drze ryja na Piątka - który z kolei dogonił zawodnika Płocka i przerwał akcję.
[quote='Sehtan' pid='1281666' dateline='1506432061']
Poza bramką niestety dramat... Dodatkowo w jednej sytuacji mnie strasznie zirytował jak chyba Piątek mu nie odegrał dokładnie i piłkę przejął ktoś z Płocka to ten zamiast za nim biec to stoi, rozkłada ręce i drze ryja na Piątka - który z kolei dogonił zawodnika Płocka i przerwał akcję.
[/quote]
Ja bym dar ryja na Piątka non stop!!! Tak spier...ć 200% szansę ...... i strat co niemiara !!!!
Masakryczny gamoń .Umiejętności na słabą 1 ligę .Santo napiszę że ..brak mu meczowego rytmu ''
Napisz nam coś o Zenjovie jaki to jest kozak
To jest temat o Hernandezie więc napisałem o myślę o tym ,,piłkarzu ''Temat o Zenjovie jest gdzie indziej i tam Santo wylewaj swoje żale .
Poza tym co ma piernik do wiatraka ?Szukasz tematu zastępczego by ukryć brak umiejętności tego parality z Hiszpanii ?.Dalej twierdzisz że to wzmocnienie i wypełnia lukę po Budziku i Cetnarze ?.
Pisałeś że brak mu meczowego rytmu ?To ile meczy potrzebuje na złapanie ,,rytmu ''?
Nigdy nie napisałem że brakuje mi rytmu meczowego. Nie bez sarkazmu. Bardzo dobry piłkarz. Zenjov to paralityk i może Javiemu buty nosić
Bardzo dobry piłkarz -bucha ha .Santo co bierzesz ?
[quote='Zibiland' pid='1281697' dateline='1506439263']
[quote='Sehtan' pid='1281666' dateline='1506432061']
[/quote]
Ja bym dar ryja na Piątka non stop!!! Tak spier...ć 200% szansę ...... i strat co niemiara !!!!
[/quote]
Nie twierdzę, że nie ale stanie w miejscu i rozkładanie rąk gdy goście robią kontrę jest nieprofesjonalne.
Hmm.. za co SaNto dostał bana? ;]
no za co?
śmiał nazwać ten cały szrot najlepszą ekipą czasu Okupacji ;)
Santo prosił pozdrowić forumowiczów w przypadku zwycięstwa Chelsea a że może to nie nadejść to pozdrawiam teraz :)
Santo ma bana do piątku wieczór z czym się sam zgodził, że przyda mu się odpoczynek.
Żeby nie było typowo offtop to dziwię się aż tak negatywnemu odbiorowi jego w tym meczu z Wisłą Płock choć nie oglądałem zbyt uważnie meczu to wydawało mi się inaczej.
Koziołek dobrze Ci się wydawało.
Moim zdaniem najlepszy wczoraj na boisku, zwłaszcza w pierwszej połowie. Szkoda, że rzadko ma z kim grać.
to tylko wrażenia czysto artystyczne
Hernandez ma zbyt długie fragmenty gdzie go po prostu nie ma, znika z pola widzenia na długie minuty
może po prostu nie ma z kim grać
Bardzo dobra lewa noga, nie boi się gry kontaktowej jak wielu zawodników z południa . Pisałem że może dać nam więcej niż Vacek i Stilic w swoich nowych klubach i to podtrzymuje .
Cetnarski też znikał.
Wczoraj natomiast wyraźnie było widać, że nikt nie podchodził do Hernandeza, ten często nie miał komu piłki oddać. Trzeba być blisko takiego zawodnika, on potrafi minąć zawodnika, po czym chciałby zagrać krótką piłkę po ziemi, a w pobliżu nie ma nikogo...
Skąd wiesz co on lubi? Haha :D. A tak na serio, to dobrze że się chłopak rozkręca, bo myślałem że przepadnie jak armiche :(
Gdyby za sobą miał Dąbrowskiego i Drewniaka, a przed sobą, kogoś kto umie wyjść do prostopadłej piłki...
No jakby miał za sobą Dąbrowskiego i Drewniaka a przed sobą Rakelsa lub Świerczka to byśmy nie byli w spadkowej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)