Nie chcę być złym prorokiem, ale źle wygląda kontuzja Mirka.. Na derbach na pewno zagramy bez niego.
-
-
Cracovia - Lech Poznań,6 Sierpnia,godz.18.00
Czemu tak napierdalacie na Vestenicky'ego? Gość miał kontuzję i fakt, że w ogóle ZAŁAPAŁ się do 18 powoduje chociaż odrobinę wyrozumiałości.
Pestka? Pierwszy "mocno średni" występ i od razu go wieszacie. Przypomnę, że na LO może grać jeszcze Sowah, Deleu i Diego
Patrzac na 1 polowe, jest to mecz do 1 bramki - kto pierwszy strzeli, ten wygra. Mecz dupy nie urywa, duzo strat i walki w srodku pola... my mamy pilke 3 podania i oddajemy ja Lechowi, potem Lech 3 podania i oddaje pilke nam i tak "dookola wojtek" :rolleyes: A Miro ledwo co wrocil po kontuzji a tu juz nastepna ... wspolczuje i wracaj jak najszybciej do zdrowia.
[quote='Nesta' pid='1267777' dateline='1502038448']
ten mecz to jest Dramat!!
zero sytuacji bramkowych dla nas!!!
na boisku kompletnie nic zero!!! zadnej akcji zadnych klarownych sytuacji jakiejs gry ladnej.
Vestenicky to jest jakis dramat!
Pestka nie zbawi nas na tej lewej stronie.
Natychmiast potrzeba wzmocnien!!!!
[/quote]
Piątek i Dimun nie mieli sytuacji?
Oprócz długich wyrzutów z autu Pestki, nie widzę jakiegoś pomysłu, acha jeszcze wypier...piłki w stronę Piątka :(
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Nie ma nikogo na ławce żeby wszedł za Vestelnickiego ?To jakiś dramat ze trener jeszcze go nie zmienił ciekawe na co czeka
- Edytowany
[quote='lolo' pid='1267788' dateline='1502039252']
Nie ma nikogo na ławce żeby wszedł za Vestelnickiego ?To jakiś dramat ze trener jeszcze go nie zmienił [b]ciekawe na co czeka[/b]
[/quote]
Na gola :D
No i dostajemy bramke na 0:1, dziekuje - dobranoc
iiii .... kolejna.
Tragedia...
- Edytowany
Taki teraz radosny futbol co się właśnie zemscilo niestety. Niestety wg mnie bez wzmocnień będzie slaba ta runda. No i po zawodach, niestety Makuszewski to na chwile obecna za wysokie progi dla Pestki
Niewykorzystane sytuacje niestety się zemscily
A to było pewne... lewy obronca na już....
[quote='wrobelson' pid='1267789' dateline='1502039444']
[quote='lolo' pid='1267788' dateline='1502039252']
Nie ma nikogo na ławce żeby wszedł za Vestelnickiego ?To jakiś dramat ze trener jeszcze go nie zmienił [b]ciekawe na co czeka[/b]
[/quote]
Na gola :D
No i dostajemy bramke na 0:1, dziekuje - dobranoc
[/quote]
Pomyłka 0:2
moze teraz sie obudza i dojda do wniosku ze bez transferow tutaj nic nie zrobimy!!
Lewa strona to 1 ligowy poziom!
Tak to jest jak się wyrzuca trzon zespołu - Budziński, Cetnarski
A lewy obranca to tu jakiś gra?
Z taką grą psy nas pogryzą...
Wdowiak i Pestka MVP :) dziękuję dobranoc kurwa jakim trzeba być pojebem żeby myśleć że wdowiak który nie łapał się do składu Zielińskiego i Pestka z 4 ligi będą grać na poziomie ekstraklasy. Tabisz i Filipiak "krulowie" sukcesu , ale FINANSOWEGO. wypierdalać w chuj!!!!
Probierz aut!!! to nie jest drużyna co on zrobił!!!
- Edytowany
Moglo byc 2-0 ... jest 0-2 :)
Coz .. nie ma sie co spinac bo w meczach z Lechem, legia czy jagielonia stoimy na straconej pozycji.
Oby tylko chlopaki wiedzialy jak trzeba grac z gts
[quote='byQuKSC' pid='1267795' dateline='1502041556']
Tak to jest jak się wyrzuca trzon zespołu - Budziński, Cetnarski
[/quote]
A wyobrażasz sobie jednego I drugiego zapierdalajacego od bramki do bramki praktycznie przez cały mecz, jak Probierz wymaga? Bo ja nie za bardzo.
Lech cały mecz cisnal Nasza lewą stroną I to się musiało tak skończyć.
Chuj z wynikami, ważne, że nikt getrów nie poprawia :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)