[quote='kwach' pid='1276068' dateline='1504520035']
[quote='jurassic' pid='1276051' dateline='1504515533']
Na stowarzyszenie bym nie liczył po wpadce z wyjazdem do Monachium, bo znowu okaże się , że tam też nie pojedziemy ! :@
[/quote]
w sobotę 30.09 gramy z Arką. Po ch.j mają robić wyjazd na kadrę?
[/quote]
Z Arką gramy 29.09 w piątek o godz. 20.30 a nie w sobotę.
-
-
Jedziemy do Budapesztu [30.09]
7 dni później
PZHL zapewnia tylko bilety
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,44328,wyjazd-do-budapesztu-zwiazek-zapewnia-tylko-bilety.html
W sumie to można było się tego spodziewać patrząc na organizatora. Szkoda, bo to mogła być dobra promocja hokeja. Kto miał jechać i tak pojedzie, także do zobaczenia w trasie.
- Edytowany
jednym słowem - kibice zrobieni w ch...walkę
za parę dni okaże się że prześmieszny związek zapewnia tylko możliwość rezerwacji biletów, a i to nie dla wszystkich chętnych
A za bezpłatne bilety mogą jeszcze zarządać kasy .Tu wszystko jest możliwe .
CHT, powinienieś na początku tytułu wątku dodać: [b][color=#ff3333](NIE)[/color][/b] ! :@ :D
5 dni później
Nawet jakbym wcześniej chciał jechać do Budapesztu (stać mnie na dojazd), to po dzisiejszym - zrezygnowałbym
Otóż na (bardzo słuszny, bo 3 dni później jest mecz z Helsinkami) wniosek Klubu - Nolan zrezygnował z powołania kadrowiczów z Cracovii na wyjazd do Budapesztu. Szacun dla Nolana.
Więc wydawać pieniądze, tracić 2 dni za to żeby zobaczyć kadrę bez naszych?
BEZ SENSU
8 dni później
Witam.
Mam dwa bilety na mecz w Budapeszcie do oddania.
Chętni niech napiszą na priv jak coś. Wysyłam pierwszej chętnej osobie na maila :)
Bety spakowane, ruszamy skoro świt.
Kupujemy bilety. Pani pokazuje nam monitor.
98% białe punkciki, reszta punkciki czerwone i żółte.
Myślimy - totalna porażka frekwencyjna, okazuje się jednak, że białe to te wyprzedane. Nie wiem ile ta hala ma pojemności, ale wygląda na ogromną.
Kupiliśmy bilety na węgierski sektor, może będzie ciekawie.
- Edytowany
Skromna reprezentacja Cracovii w Budapeszcie
[img]http://www.hokej.net/pl/galeria,getZdjecieBig,363551,hokej.netwbe_7478jpg.jpg[/img]
O, jeden reprezentant widoczny jest wyraźnie ! :D
Pozostali skromnie z tyłu w barwach polskich i węgierskich.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)