Wczoraj mecz nie wyszedł , czekamy na poprawę we środę .
-
-
Szymon Drewniak - Witamy !!!!
18 dni później
Trener M. Probierz o Szymonie Drewniaku - "Nie spotkałem w ostatnich latach bardziej ambitnego i pracowitego zawodnika".
czekam z niecierpliwością na trio : Drewniak, Dąbrowski, Covilo :)
Szymon Drewniak - nasz najlepszy transfer , jest dobry a może być jeszcze lepszy .
[quote='ian thorpe' pid='1297381' dateline='1514625742']
Trener M. Probierz o Szymonie Drewniaku - "Nie spotkałem w ostatnich latach bardziej ambitnego i pracowitego zawodnika".
czekam z niecierpliwością na trio : Drewniak, Dąbrowski, Covilo :)
[/quote]
Nie wiem jak Ty to widzisz.. Gra tróją defensywnych pomocników? Toż dopiero będzie taktyka...
Drewniak i Dąbrowski mogą kreować nie widzę żadnego problemu. Problemem jest ewentualny kłopot bogactwa bo Hernandeza trzeba przesunąć na skrzydło i zostaje jedno miejsce z boku dla Mihalika Rakelsa Wdowiaka
W ogóle zeszlo.com opublikowało ranking pomocników(defensywnych/ofensywnych ) i nie ma tam Szymona , co jest mega niesprawiedliwe . Faktycznie ten portal jest mocno subiektywny ...
W zależności od taktyki obranej na dany mecz możemy grać trzema DP a w razie potrzeby płynnie przechodzić do gry dwoma DP i jednym ŚP lub odwrotnie .
241 dni później
W dniu dzisiejszym kontrakt z Szymonem rozwiązany za porozumieniem stron.
Dobry krok dla obu stron, dzięki Szymon i szkoda bo wiązałem z Tobą dużo większe nadzieje i był taki moment, że grałeś naprawdę dobrze...
Powodzenia !
Rok temu byłeś jednym z naszych najlepszych piłkarzy , co się stało , że odpuściłeś ? Żegnam i życzę powodzenia .
Szkoda, naprawdę szkoda..Moim zdaniem był bardzo solidnym zawodnikiem, lepszym od wiecznie kontuzjowanego Dąbrowskiego. No nic..powodzenia
Pierwsze pół roku bardzo dobre, potem zjazd. Z tego co słyszałem to postawa na treningach mierna lekko mówiąc, więc żegnam bez większego żalu. Powodzenia.
Na początku nie wiadomo było, czego się spodziewać, potem krótki zachwyt, a w końcu wielkie rozczarowanie. No cóż, powodzenia i dzięki za parę fajnych meczyków w Pasach.
Człowiek zagadka. Dzięki za te kilka meczów. Powodzenia.
- Edytowany
Szkoda, że odpuściłeś walkę o plac i się poddałeś - mimo wszystko życzę powodzenia w dalszej karierze.
EDIT: to jeszcze został Deja, Culina, Zenjov, Adamczyk i zapewne Szczepaniak ;]
[quote='ian thorpe' pid='1297381' dateline='1514625742']
Trener M. Probierz o Szymonie Drewniaku - "Nie spotkałem w ostatnich latach bardziej ambitnego i pracowitego zawodnika".[/quote]
Jeszcze kilka postów temu... Teraz wychodzi na to, że rozwiązuje kontrakt, bo odpuścił i się poddał. Co korpo robi z ludźmi ;)
Nie wiem z jakich powodów odchodzi, ale szkoda. Papiery na granie ma.
Dzięki i powodzenia!
[quote='Ashksp' pid='1335103' dateline='1535634126']
Papiery na granie ma.
[/quote]
W sensie że w polskiej ekstraklasie? No jest jeszcze kilka klubów gdzie będzie mógł to udowodnić.
Dramatu nie był.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)