[quote]#post1561681 @zac#1501
Przesunięcie wewnętrzne. [/quote]
No to kandydatów zbyt wielu nie ma , Dudziński , Tylka, Szwajdych albo Lutak
-
-
CRACOVIA CLJ
Który by z nich nie został , to raczej kolejna prowizorka , a nie jakościowa zmiana :(
Trzeci od lipca a w na przestrzeni dwóch sezonów to będzie już 5
[quote]#post1561675 [quote]#post1561670 @zac#1501
U17 nie poprowadzi Stańczyk.[/quote]
O widzisz , to nie wiedziałem , a kogo znaleźli do U17 ? Jak się to potwierdzi , to będzie 3 trener od lipca !! Mam nadzieje , że to będzie poważny kandydat z zewnątrz , a nie kolejne wewnętrzne przesunięcie na sztukę jak to miało miejsce w ub sezonie .A wiadomo już , kto będzie nowym koordynatorem ?[/quote]
U19 - Krzysztof Lipecki
U17 - Paweł Szwajdych
Lipecki nie zostanie Trenerem...
zespół u19 bez Trenera
Czy obecnie ktoś jeszcze panuje nad tym , co się w tym klubie dzieje !
wychodzi na to, że burak z Kańczugi ogarniał cały MKS,
mimo wszystko szacunek...
Ogarniał sam, bo tak mu pasowało, nikt mu się nie wtrącal do roboty a przede wszystkim do lewizny, czasem ochłap dostał Czarny Tomek.
Żyć nie umierać, reszta była li tylko na posyłki!
[quote]#post1561784 Lipecki nie zostanie Trenerem...
zespół u19 bez Trenera[/quote]
Pewnie dostał najniższą krajową.
za najniższą krajową to większość trenerów by się dała pokroić kolego
Za najniższą krajową to pracują pasjonaci-"siłaczki" lub nieudacznicy. Jeśli ktoś ma choć trochę oleju w głowie, to zakłada swoją akademię i zarabia więcej, ale, ponieważ konkurencja jest tutaj duża, przebijają się najlepsi.
dobra to ile wg Was zarabia jakiś trener w juniorkach? weźmy Tylka. ile zarabia wg Was?
a TY?
poważnie chętnie bym się dowiedział jak płacą w niższych ligach,
a no i czy prezes stawia jakieś cele?
awans?
utrzymanie?
kocie chcesz to napisz na priv to Ci opowiem. ja pytałem tłum czy wie i jestem ciekaw jego wyobrażeń na temat zarobków trenerów
spoko Santo, podejrzewam, że nie są to duże kwoty,
u nas w Akademii każdy z trenerów ma jakąś dodatkową pracę, która jest głównym źródłem dochodów.
a trenerka?
to pasja, hobby...
W 17stce Szwajdych a wiadomo co z 19 stką - Tydzień już trenują ze Stańczykiem (odsunięty od 17 stki) to zakrawa na dowcip.
pogodzili się ze spadkiem to już dociągną za darmochę do końca sezonu…
- Edytowany
Jak pogodzili się ze spadkiem to... "już lepiej grać juniorami" 🤪
ważne, że Stawowego zwolnili. to był hamulcowy, syn DumyKrakowa zacznie grać i unikniemy spadku
Janusz vel Najstarszy stażem Prezes doprowadził do takiej degręgolady w sekcji młodzieżowej ,że ....i w seniorach mu się tak nigdy nie udało. No może za Pasieko-Kafarskiego był blisko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)