Nie Michał Probierz jest problemem Cracovii. Wbijcie to sobie w końcu do głowy.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[i]"W związku z wypowiedzianymi przeze mnie słowami na konferencji prasowej po meczu ligowym z Wartą Poznań, dotyczącymi mojej przyszłości w MKS Cracovia SSA, informuję, że po serii rozmów z Panem Profesorem Januszem Filipiakiem [b]wspólnie postanowiliśmy kontynuować misję tworzenia silnego Klubu".[/i]
[/b]
[b]Wzruszyłem się![/b] My tu jedziemy równo, a nasz ZARZĄD ma misję! Chce tworzyć silny klub. Myślałem, że to brazylijska telenowela, "barejowska" komedia czy inny kabaret! A to przecież [b]mission impossible[/b]. Z wypiekami na twarzy oczekuje następnych odcinków! Już za chwilę część pierwsza czyli szczeciński paprykarz, a potem odcinek nr 2 czyli "warciańskie" déjà vu. I coś mi mówi, że to dopiero początek DRESZCZOWCA....
Na pewno T. wpisał mu do kontraktu zakaz krytykowania publicznego -Czego nieistotne ale na pewno zawiera się w tym vicek J.T.)
Kary pewnie idą w setki tysiecy zł ;)
żeby było jasne nie wiem, tylko sobie żartuję.
Wszyscy kłamią.
Będzie jeszcze bardzo ciekawie, a raczej może być bardzo nieciekawie.
Kupujcie pop corn.
To po pierwsze, po drugie teraz w ramach podziękowania za dwa puchary moglibyśmy go wesprzeć do końca tej rundy (nic nam z niej). Cel na dalszą współpracę już ktoś tu wymienił. Wygrane derby z najstarszą prostytutką w Polsce, być wyżej od niej w tabeli i dojść do finału PP.
[quote='sterby' pid='1470738' dateline='1612202004']
Wszyscy kłamią.
Będzie jeszcze bardzo ciekawie, a raczej może być bardzo nieciekawie.
Kupujcie pop corn.
[/quote]
e tam popcorn
nervosol kupujcie bo robimy sie głównym kandydatem do 1 ligi
Wszystko jedno kto będzie trenerem . Klub z tektury
[quote='morata' pid='1470741' dateline='1612202523']
[/quote]
Tischnerowska 3 prawda czyli [b]g...o prawda[/b]
Klub z świętną infrastrukturą tj 2-3 w Polsce,
Zbilansowanym budżetem
[size=small]Problemem od lat jest kiepskie zarządzanie sportem...[/size]
ups. teraz widzę to morata pisze czyli gość dla którego Wdowiak jest z r20....
[obiecałem sobie mu to wypominać za każdym razem jak będę pamiętał...sa granice bezkarnego
pi...nia!]
No to czemu te strachy. Świetna infrastruktura i zrównoważony budżet na pewno zapewnią nam utrzymanie :D
[quote='k531' pid='1470731' dateline='1612201263']
[quote='Rock' pid='1470729' dateline='1612200770']
Przecież ten skład szatni to jest wyłącznie jego zasługa. Jego plan, jego j*banie zasłużonych i ściąganie za nich własnoręcznie wyselekcjonowanych paralityków. Nie ma najmniejszego prawa narzekać na skład po 3,5 roku mieszania.
[/quote]
To, że na papierze u kogoś przed nazwiskiem widnieje Vc-prezes wcale nie oznacza, że ma coś do powiedzenia. Jest zderzakiem, o który ma się rozbijać cały smród i chronić resztę przed odpowiedzialnością. Nie koniecznie musiał się godzić na to co do drużyny zostało sprowadzone, jedynie robił dobrą minę do złej gry. Widać zaczęło to wychodzić i mijać się z tym co faktycznie myśli. Tak bronię teraz MP, ale takie moje zdanie na temat tego cyrku, który mamy po ostatniej kolejce.
[/quote]
Skoro się pod tym podpisuje tzn. że się zgadza. Koniec kropka.
Mógł wyjść, powiedzieć, że go prezes blokuje i nie widzi możliwości rozwoju klubu.
Wspólna decyzja... [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210201/2d745c872983781bc4c8c10808c07769.jpg[/IMG]
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
[quote='sterby' pid='1470744' dateline='1612203097']
No to czemu te strachy. Świetna infrastruktura i zrównoważony budżet na pewno zapewnią nam utrzymanie :D
[/quote]
no właśnie nie zapewnią bo zarządzanie sportem jest do d...
Naprawdę po 17 latach dalej uważasz, że to jest kiepskie zarządzanie sportem????
Ja uważam, że to jest znakomite zarządzanie...
biznesem.
[quote='Khalid' pid='1470742' dateline='1612202786']
[quote='morata' pid='1470741' dateline='1612202523']
[/quote]
Tischnerowska 3 prawda czyli [b]g...o prawda[/b]
Klub z świętną infrastrukturą tj 2-3 w Polsce,
Zbilansowanym budżetem
[size=small]Problemem od lat jest kiepskie zarządzanie sportem...[/size]
ups. teraz widzę to morata pisze czyli gość dla którego Wdowiak jest z r20....
[obiecałem sobie mu to wypominać za każdym razem jak będę pamiętał...sa granice bezkarnego
pi...nia!]
[/quote]
a ja za każdym razem będę optował przy tym co wtedy napisałem.
Taka mała rada, będzie pomocna na przyszłość . W lewym górnym rogu posta masz nick jego autora- jak zobaczysz "morata" to nie czytaj . Szkoda czasu moderatorów na kasowanie Twoich dygresji w moim kierunku i moich odpowiedzi na nie. Będę bronił swojej tezy, zwłaszcza że je nie mam interesu żeby kogokolwiek tutaj bronić ani atakować.
Wstyd mi po prostu jako fanowi że są w naszej Cracovii takie Michołki Jakuby i Janusze.Wstyd żenada brak honoru.
Filipiak za jakiś czas pokaże kto rządzi i przy pierwszej lepszej okazji kopnie ogrodnika w zad.Na pewno już teraz zacznie szukać trenera by uniknąć ponownego cyrku Michołka.
Nie było żadnych prób, to tylko działania pozorne. No może raz, za Rząsy prezes dał się omamić, czego owoce zbieramy do dzisiaj.
Zawsze kiedy trzeba było zrobić kolejny krok naprzód zaciągano hamulec ręczny. I w piłce i w hokeju.
Naprawdę dziwię się, że są jeszcze ludzie którzy uważają p. Filipiaka za idiotę.
[quote='morata' pid='1470749' dateline='1612203652']
Taka mała rada, będzie pomocna na przyszłość . W lewym górnym rogu posta masz nick jego autora- jak zobaczysz "morata" to nie czytaj . Szkoda czasu moderatorów na kasowanie Twoich dygresji w moim kierunku i moich odpowiedzi na nie. Będę bronił swojej tezy, zwłaszcza że je nie mam interesu żeby kogokolwiek tutaj bronić ani atakować.
[/quote]
Wiesz co morata, nic mnie Twoje rady nie obchodzą. Zrobiłeś skrajne świństwo chłopakowi ,który [b]od przedszkola[/b] marzył o grze w Pasach i zdobyciu Mistrzostwa Polski z nimi .
Dla mnie przekroczyłeś granice dna...i dowodów jakoś nie przedstawiłeś. WSTYD! i jeszcze raz WSTYD!
ps; Netem posługuje się pomimo rocznika naprawdę przyzwoicie i szkolenia nie potrzebuje :P
[quote='mariusz' pid='1470753' dateline='1612204265']
Filipiak za jakiś czas pokaże kto rządzi i przy pierwszej lepszej okazji kopnie ogrodnika w zad.Na pewno już teraz zacznie szukać trenera by uniknąć ponownego cyrku Michołka.
[/quote]
Nie mariuszu. Jakby chciał się go pozbyć to pozbył się teraz go za free. Później bedzie go to ogromne pieniądze
kosztowało. Do 2023 to prawie 2-a miliony
Załtwi to za porozumieniem stron drogi Khalidzie podsunie do podpisu aneksik...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)