A tutaj dość ciekawy artykuł o słowach naszego trenera, w końcu coś innego niż szydera i podśmiechujki z Probierza.
[url=https://laczynaspasja.pl/odwazne-slowa-probierza-to-problem-innych-nie-jego/]https://laczynaspasja.pl/odwazne-slowa-probierza-to-problem-innych-nie-jego/[/url]
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
- Edytowany
Nie bronię Probierza, bo we Wrocławiu (w szczególności w 2 połowie) zagraliśmy fatalnie, ale chujolub Pawłowski, to ostatnia persona do oceniania i wydawania werdyktów.
Mimo wszystko okres ochronny na łosie się skończył i w tym sezonie nie będzie litości przy ocenianiu trenera. Ma autorski team, transfery, jakie podobno chciał, więc czas na efekty. Nikt nie ma czasu i ochoty na "podcieranie dupy szkłem", jak to rzekł swego czasu kapłan krakowskiej wyroczni forumowej, imć Potter.
To po prostu musi byc pierwsza osemka a tam walka na noze, tyle oczekuje, tylko i az a na ta chwile oczekuje zabrania glosu przez trenera w bardzo waznej sprawie, ktora moze rzutowac na dalsza czesc sezonu.
[quote='Osmendka' pid='1326817' dateline='1532356950']
A tutaj dość ciekawy artykuł o słowach naszego trenera, w końcu coś innego niż szydera i podśmiechujki z Probierza.
[url=https://laczynaspasja.pl/odwazne-slowa-probierza-to-problem-innych-nie-jego/]https://laczynaspasja.pl/odwazne-slowa-probierza-to-problem-innych-nie-jego/[/url]
[/quote]
Bardzo trafnie napisane.
Halo, taki medialny, taki wazny, typowy menadzer, gdzie Pan jest ?
Michał, chowając głowę w piasek nie zapanujesz nad szatnia. Tylko Ty chcesz grać o mistrzostwo w naszym klubie ( nie słyszałem by prezes postawił taki cel) a to drogo kosztuje i nie ma na to dotacji a jedynie kłody. Przejechał się Szatalow, Zieliński i Lenczyk... Pililnuj jedności zespołu, bo Ci rozbijają właśnie cały plan.
Dzisiejszy wywiad... To nie byl Probierz, to byl czlowiek z korpo wazacy kazde slowo...
Zdziwieni , ze Probierz to część korpo ? Czas zacząć odróżniać własne wyobrażenia od rzeczywistości . On pięknie gada i wali pięścią w stół, ale na konferencjach . W realu nawet takiemu Bałdysowi nie podskoczy .
Znowu bedzie czystka połowy szatni i szukanie sabotażystów.
[quote='szaleniec' pid='1327269' dateline='1532491926']
Zdziwieni , ze Probierz to część korpo ? Czas zacząć odróżniać własne wyobrażenia od rzeczywistości . On pięknie gada i wali pięścią w stół, ale na konferencjach . W realu nawet takiemu Bałdysowi nie podskoczy .
[/quote]
Czyżby powrót Budzika się do tego przyczynił ? Ledwo wrocil i juz xabotuje szatnie tylko teraz dołączył do niego Miro ....??
Trener chcąc mieć autorytet powinien jasno zająć stanowisko i jeśli wina jest po stronie korpo to bronić swojego piłkarza a Probierz widać za kim stoi wiele razy podkreślał ile to -zawdzięcza JF wiec nie oczekujmy nie wiadomo czego
[quote='szaleniec' pid='1327269' dateline='1532491926']
[/quote]
Jest to jakaś taktyka, jedyne pocieszenie dla nas kibiców że w takiej sytuacji tylko wynik sportowy obroni pana Michała a na ten najbardziej się liczy.
Trzy uje od Budzika, ledwo wrócił a już jakieś pomówienia bez choćby chwili refleksji. Zaraz się okaże że to on nagrał Lugano.
[quote='quentin' pid='1327279' dateline='1532500864']
Trzy uje od Budzika, ledwo wrócił a już jakieś pomówienia bez choćby chwili refleksji. Zaraz się okaże że to on nagrał Lugano.
[/quote]
Wiadomo że Budzik to wszechstronny człowiek o wielu talentach w tym menedżerskim. Dziwi że nie dograł jakiejś lepszej drużyny
A teraz wyobraźcie sobie że nie jesteście nieomylni. Że wbrew temu co padało jako pewne, sprawdzone i z pierwszej ręki, nie chodziło o netto/brutto czy inne kłamstwa zarządu, tylko o to że zawodnik żeczywiście chciał odejść, bo mu menago nawkładał do głowy że jak rozwiąże kontrakt to będzie zarabiał 100k miesięcznie, co jak się domyślam byłoby olbrzymią podwyżką. Jaka powinna być reakcja trenera? On wie, szatnia wie, władze wiedzą że to zawodnik odpowiada za konflikt. Co wtedy?
Z zarządem nie pojdzie na noże bo po co? Z zawodnikiem też nie, bo musiałby dać mu to czego chce (rozwiązać kontrakt) lub dwa lata fundować mu klub kokosa za duże pieniądze, rozwaliło by to szatnię i finanse klubu bo chwilę potem mogłby mieć tam połowę drużyny. jedynym rozsądnym wyjściem było to co zrobił, Wyciszył konflikt rozmawiając z zawodnikiem, coś w stylu, graj a zapomnimy o temacie, może uda się jakoś zmniejszyć karę od zarządu, a może jak dobrze pódzie to i te bonusy wpadną? I tak nie masz wyjścia, Filipiaka stać by ci płacił za bieganie po Wielickiej. Ja ze swej strony wyjdę i powiem że sprawa zostaje między nami.
Ale co ja tam wiem, od ponad 40 lat stoję przy tym klubie i nawet nie wiem jak wyglada ten cały Bałdys.. Co on tak naprawdę robi w klubie bo nawet googlarka milczy?
Zresztą naszych wszystkowiedzących kumatych tez nie znam i nie mam pojęcia kim są, poza opinią którą wyrobiłem sobie na podstawie tego co tutaj czytam,
Glos rozsądku. Brawo.
Jest może ktoś kto sie orientuje o której dzisiejszy trening na Wielickiej?
z góry dziękuje :)
Bishop
To co piszesz jest bez sensu. Miro był dogadany z Januszem, więc po kiego taka konspiracja? Przed Bałdysem:)))?
Bishop sugerujesz, że Miro, Lugano i menedżer to idioci, którym wydawało się, że zrobią transfer bezgotówkowy? Sugerujesz też, że piłkarze to idioci, bo wiedzieli kto ma rację, a polubili post Miro? I wreszcie Probierz - wg Ciebie jest miękką pipką, która boi się wysłać do klubu Kokosa zawodnika, który stroi fochy? Wierzysz, że Covilo zagroził, że nie będzie grać? I co, może Probierz wystawia go za karę?
Sugeruję jedynie że niewiele wiem. Sugeruję ze ten scenariusz jest równie prawdopodobny co inne. Sugeruję że moja prawda nie jest najmojsza.
Układa mi się to w jakąś logiczną całość, co prawda nie na podstawie znajomości władz i pracowników klubu, raczej na doświadczeniach moich związanych z kilkudziesięcioletnią pracą na bardzo różnych stanowiskach i w różnych miejscach.
Nie przeceniałbym znacenia "lajków" bo to kompletna bzdura.
Co do Probierza. Co osiągnie odsyłając zawodnika? Nic. Rozwali sobie szatnię, wiadomo nie od dzisiaj że Miro jest poważanym zawodnikiem i patrzenie na to jak jest upokarzany nie zdopinguje reszty do poświęceń, za to podanie mu ręki i pomoc może spowodować że zawodnikom "bedzie się chciało'. Nie tylko kij, marchewka też jest potrzebna. Że miękki nie jest, udowodnił Sandomierski i jego wypowiedzi. Że często ma rację pokazała grajkom laurka od Piątka.Teraz może pokazać że "potknięcia się zdażają, teraz zapierdalaj i będzie dobrze".
Trenerze , czuje ze powoli sie przekonujesz z kim masz do czynienia.
Ciezko mi teraz obstawiac i dawac konkretna kwote ale czuje ze nie dlugo powiesz dosc.
oczywiscie dosc temu co ta banda pajacow wyprawia.
Zycze Ci wytrwalosci bo szanuje Cie bardzo jednak wiem ze nie dlugo nie wytrzymasz i Ty.
Jestes czlowiekiem honoru ktory pewnie nie pozwoli Ci na dalsza wspolprace z najwiekszymi klaunami w klubu.
Wszystko układa się w jedną całość (dość nieciekawą dla pięterka). Dajże se Pan jeszcze chociaż rok w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)