Wiem, wiem, tylko, że na Arenie też chcę mieć [size=small]te same [/size][size=small]miejsca co zawsze ! ;)[/size]
-
-
CHL 2017/18 - Where Europe comes to play!
Można już kupować bilety na mecz z IFK Helsinki.
Kupione 10 biletów na A10 / A11 ! :)
[quote]Hokeiści Cracovii zmierzą się z czwartą drużyną Finlandii, czyli I.F.K. Helsinki. Po czterech meczach fazy grupowej Finowie maja w swoim dorobku tylko 1 punkt, zdobyty w meczu domowym ze szwedzkim Brynas. W związku z tym mecze 3 października w Krakowie jak i 10 październik w Helsinkach zadecydują o kolejności w tabeli trzeciego i czwartego miejsca. Nasi hokeiści maja duże szanse zdobyć swoje pierwsze punkty w tych elitarnych rozgrywkach, dlatego nie może Cię tam zabraknąć.
Wszystkich chętnych do wspierania dopingiem naszej drużyny zapraszamy do sklepu K1 (na stadionie przy ul. Kałuży 1) po bilety na sektory A5 i A6 w cenie 10zł.[/quote]
- Edytowany
Bilety na Arene i lodowisko w Helsinkach juz ogarniete. Teraz juz tylko "final countdown" i przyspieszanie kalendarza :)
Twixxx,
W Helsinkach który sektor?
- Edytowany
Nie wiem :)
Bilety do Areny i mecz w Finlandii kupowal dla mnie i Juniorow kumpel - jeszcze mi ich nie przyslal. Wiem, ze sa ogarniete, ale nic konkretniej :)
Jesli chodzi o sam pobyt, to lecimy 8.10, powrot 11.10.
sektor kibiców na Tauronie Arena A5 A6?
[quote='Jb belgijski' pid='1279663' dateline='1505908823']
sektor kibiców na Tauronie Arena A5 A6?
[/quote]
yyyyyy wszystkie sektory sa dla kibicow....
pewnie o młyn chodziło :)
mysle ze po przeciwnej stronie niz te rodzinne bilety
[quote='marek' pid='1278608' dateline='1505589024']
Twixxx,
W Helsinkach który sektor?
[/quote]
Juz wiem, dostalem maila z pdfem od kumpla. Mamy 5 miejsc w sektorze C5.
My mamy w C4.
W zeszłym roku można było siadać gdziekolwiek, chyba poza VIP-ami.
Dobry refleks ma bramkarz naszego najbliższego rywala w CHL http://www.hokej.net/pl/news,artykul,13,44456,niewiarygodna-parada-bramkarza-juz-niedlugo-zagra-w-polsce-wideo.html
Ludziska, kto do Helsinek to umówmy sie na C5.
Miejsca jeszcze są .Jak będziemy razem to jest szansa ze cos zaśpiewamy w ostatnich minutach każdej tercji.?
Szybkie pytanie.
Na CHL z Helsinkami - na których sektorach będzie zorganizowany doping? Ewentualnie gdzie typowo Pasiaści kibice zasiądą?
A5 A6
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/p_wajda_w_meczach_z_takimi_rywalami_trzeba_dawac_z_siebie_wszystko_video
- Edytowany
Dolny poziom sprzedany w 80%, czyli jakieś 6 tysięcy miejsc.
W poniedziałek podobno maja być dostępne sektory: C11-14 i C1-2 oraz C23-24.
W empikach można kupić bilet na jutrzejszy mecz ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)