Mnie napisała na jednym bilecie "1", a na drugim - "2". ;)
-
-
CHL 2017/18 - Where Europe comes to play!
Witam czy ktoś jadący do monachium miałby 2 miejsca w aucie ? jeżeli tak proszę o priv
Wie ktoś czy będzie transmisja tv z naszego meczu w Monachium/?
Niestety na tvp sport nie ma w programie transmisji ani w piątek, ani w niedzielę ! [emoji26]
Z tego co się orientuje to jest na eurosporcie 2 od 22 tylko nie wiem czy nasz mecz czy inny z ligi mistrzów.
Jakby ktos ogarnal gdzie/jak obejrzec transmisje ze Szwecji w niedziele - to byloby zawodowo.
TV Gavle nie mam w pakiecie... :)
Do meczów w Krakowie pozostało 9 i 11 dni. Na ebilet.pl bardzo dobrze widać jakie jest zainteresowanie biletami w "super" cenach. Jeśli tak dalej pójdzie (a niewiele wskazuje na to, by coś miało się zmienić na lepsze) to zdecydowanie zapiszemy się w historii CHL.
Oklaski dla pana Tabisza Jakuba, jego dzielnego giermka, pana Bałdysa Tomasza i dla czuwającego i panującego nad wszystkim, prezesa naszego klubu, Generała Filipiaka Janusza.
Ciekawe kiedy będą bilety na Arenę na mecz z IFK Helsinki i po ile będą ? :D A mecz już też niedługo i licznik bije ! :exclamation:
moze czekaja na "sukces" sprzedazowy meczow na S7 i wtedy zdecyduja o cenach na Arene...bo jak ludzie kpia te bilety to przeciez ceny ok i utrzymaja a jak nie to najwyzej przyjdzie ich/nas mniej...
Niezależnie od cen biletów (są b. wysokie, al nie kosmiczne) wstyd będzie nie zapełnić S7. Ale skoro samo stowarzyszenie, zamiast mobilizować do dopingu i przybycia na halę, wyprzedaje bilet i nic nie wie o organizowaniu dopingu to pokazujemy gdzie jesteśmy kibicowsko.
[quote='mrówka' pid='1272923' dateline='1503478390']
Niezależnie od cen biletów (są b. wysokie, al nie kosmiczne) wstyd będzie nie zapełnić S7. [b]Ale skoro samo stowarzyszenie, zamiast mobilizować do dopingu i przybycia na halę, wyprzedaje bilet i nic nie wie o organizowaniu dopingu to pokazujemy gdzie jesteśmy kibicowsko.[/b]
[/quote]
Dodałbym do tego odwołanie wyjazdu na puchar w hokeja, które zdarzyło się po raz pierwszy i oby ostatni ! :@
Spokojnie sobie siedzę i obserwuję rozwój sytuacji. :)
Dobra wiadomość! :-)
Mecze @MKSCracoviaSSA w @championshockey pokaże @Eurosport_PL 2. Już w piątek o 22 transmisja z Monachium
Czyli nie będzie transmisji na żywo :(
No właśnie, powinni napisać retransmisja. Pocieszające jest to, że mam ten kanał, także sobie obejrzę. Tylko muszę wyłączyć powiadomienia we Flashscore i odłączyć się od mediów, żeby nie znać wcześniej wyniku. :D
tv.sport1.de
Wybieramy sie do Szwecji w 4 osoby . Ktoś wybiera sie na mecz z Brynas i ma jakieś informacje na temat , na który sektor kupować bilety ?
Retransmitować to sobie mogą zawody w bierki.
Widzę, że do 20-tej w piątek na ES2 kopanina: Zabrze-rzeka Płock, a w godz.20-22 "fantastyczny spektakl" pt. Uniwersjada (nie wiedziałem że właśnie coś takiego się odbywa) z Taipei - pływanie i lekkoatletyka. Kopanina "na żywca" (bez znieczulenia), a Uniwersjada pewno retransmisja, bo na Tajwanie będzie wtedy 2-4 w nocy.
Akurat transmisja ekstraklasy to nie tylko ich prawo, ale też obowiązek. Poza tym wyobrażasz sobie kociokwik jaki podniósłby się gdyby pokazali mecz hokeja kosztem E-klapy? Pretensje trzeba mieć do tv publicznej która olała najważniejsze mecze w sezonie polskiego eksportowego klubu...
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=410]@Leesior[/url] zamiast narzekać powinieneś się cieszyć, że w ogóle jest coś w TV. Hokej ma w Polsce taką pozycję, że to prawdziwy cud, że Eurosport chce to transmitować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)