oczywiscie ze nie drogie, taniocha przeciez ;)
niech sie rozchodza wśród VIPow i niech sobie te VIPy siedza na prostej - wyczyszcza mi krzeselko przed startem ligi przynajmniej :)
-
-
CHL 2017/18 - Where Europe comes to play!
Noż k.u.r.w.a. - prawdziwa promocja hokeja. Liga Mistrzów dla wybranych :@ Ja i tak siedzę za bramką ale tak potraktować karnetowiczów to s....syństwo. I jeszcze brak transmisji w TV - polityka istnie prospołeczna :@
Nic bodzio nie kumasz. To jest prawdziwa odpowiedzialność społeczna. Gdyby była transmisja, kibolstwo zasiadłoby przed tv ze schabowym na talerzu i absolutem w butelce. Janusz wie co robi. ;)
A czy wiadomo coś na temat wyjazdu do Monachium.Cen biletów i ich dystrybucję.
Czy ktoś ma wiedzę na jakie sektory kupować bilety na mecz w Szwecji z Brynas IF?
- Edytowany
Ten mecz 3.10 jest na Arenie ?! ?
[quote='Jorge' pid='1268125' dateline='1502099466']
Ten mecz 3.10 jest na Arenie ?! ?
[/quote]
Tak.
[quote='RobertoBaggio' pid='1268106' dateline='1502097655']
A czy wiadomo coś na temat wyjazdu do Monachium.Cen biletów i ich dystrybucję.
[/quote]
Jak chodzi o bilety to są już w sprzedaży. Tez internetowo. Sektor gości to sektor "S" (Stehplatzgast).
Ceny na miejsca stojące w sektorze gości 18€, miejsca siedzące na innych sektorach 34€.
- Edytowany
Zrodla dobrze poinformowane potwierdzaja, ze wiekszosc kupuje przez neta, za 18 jurkow na trybune stojaca dla gosci.
My ogarnelismy 3 (jest spora znizka dla dzieciakow - bilet po 8 jurkow). Sa tez bilety rodzinne, czyli wiecej doroslych i juniorow (siada z 500+ jak zloto :)
Platnosc karta, bilety do wydruku, odbioru na miejscu, wysylki kurierem, slowem - co kto chce i lubi.
Link do zakupow tutaj: https://www.eventimsports.de/ols/rbm/de/chl/channel/shop/areaplan/venue/event/80236
W okolicy macie linie metra, muzeum i fabryke BMW, caly kompleks olimpijski - slowem jest co robic przez wiecej niz 1 dzien. Ogolnie MUC to (jak mowia w swoim slangu znajomi z POZ) - miejscowka dobra w ch... :)
[quote]@championshockey 1 godz.1 godzinę temu
Więcej
Great news... now you can take your team all the way to the CHL final on NHL18[/quote]
A to oznacza, że i My !
Zakup konieczny dla każdego fana gier komputerowych, ja pewnie nawet pre-order złożę. :D
No nareszcie! :)
Wreszcie mogę się czymś pochwalić przed znajomym Czechem, który gra w to namiętnie!
Super wiadomość, bo tez chętnie gram jak tylko czas pozwoli oczywiście :) Jest tylko jedno pytanie. Bo będąc na oficjalnej stronie CHL jesteśmy wpisani jako "MKS Krakow". Liczę, że EA Sports stworzy drużynę, która istnieje... Swoją drogą pisałem już w poprzednim sezonie do tych ludzi z CHL żeby zmienili na CRACOVIA ale niestety bez odzewu ani oczywiście zmiany. Czy u nas w zarządzie nie ma osoby, której zależałoby żeby było jak należy? Myślę, że pismo bezpośrednio z klubu załatwiłoby sprawę. Szarego kibica maja w głębokim poważaniu...
Sądze że w zarządzie się tym nie przejmują. Niestety.
No i zmienione...
Zostało tylko w zakładce "SHOP" i dalej "Jerseys".
[color=#111111][size=small][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dla zainteresowanych okolicami lodowiska w MUC: niestety zwiedzanie fabryki BMW jest niemozliwe w terminie naszego meczu. W fabryce trwa planowana przerwa produkcyjna - w przeciwienstwie do nieplanowanej, ktora jakis czas temu tez miala miejsce. Dwaj nasi pijani rodacy zatrzymali linie produkcyjna (tam wystarczy zasnac na 60 sek. podczas swojej zmiany) i straty poszly w miliony EUR :)[/font][/size][/color]
[color=#111111][size=small][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Czyli znane juz nam miejsce w MUC i nas tez tam znaja :)[/font][/size][/color]
- Edytowany
Z tym zatrzymaniem taśmy przez Polaków to niezła propaganda.Info z GW.
- Edytowany
Moze propaganda, moze nie...
Ja te fabryke zwiedzalem i faktycznie sa tam miejsca na tasmie, gdzie ludzie wykonuja zwyczajnie prace manualne, maja na kilka czynnosci od 15 do 30 sekund, a pozniej nowy element auta i tak w kolko. Wyjscie do toalety trzeba zglosic - bez zmiennika nie mozna zejsc.
To odnosnie mozliwosci zatrzymania linii produkcyjnej.
A odnosnie propagandy: moze i pisala o tym GW, nie wiem. Ja znam te historie z wewnatrz BMW, z dwoch niezaleznych zrodel (krakowskiego i warszawskiego), z dwoch roznych dzialow. To jak dla mnie oznacza, ze cos jednak musialo byc na rzeczy - raczej niezbyt propagandowo, skoro historia przywedrowala z centrali az do dealerow i polskiego biura :)
Akcja byla, czy nie - i tak naprawde warto obejrzec te fabryke (rozne silniki i modele serii 3) oraz BMW Welt z muzeum. Calosc naprawde robi wrazenie.
Ilość sprzedanych biletów poraża...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)