i Romek jeszcze lansuje teorię że zbyt dużo nas mecz sobotni kosztował sił a nie umie skonstatować że zamiast gonic wynik to połowę tercji siedzimy na ławce kar
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Dzień meczowy rozpoczęty!!!
Na samą myśl ciary się pojawiają!!!
Jeszcze ponad 12h do meczu.... oj będzie się dluzylo...
Za ponad 12 h ... Po radość po sukces po zwycięstwo!!!!!
DO BOJU CRACOVIO!!!
PO MISTRZA PO CHWAŁE PO ZŁOTO!!!!!!
@ klekot. Wszystko fajnie i logicznie, tylko dlaczego finał nie zakończył się po czterech meczach? Jak na tak wielką liczbę sabotażystów idzie nam naprawdę nieźle.
[quote='sterby' pid='1230226' dateline='1490933303']
@ klekot. Wszystko fajnie i logicznie, tylko dlaczego finał nie zakończył się po czterech meczach? Jak na tak wielką liczbę sabotażystów idzie nam naprawdę nieźle.
[/quote]
Trafiony zatopiony.
Przypominam ,że Klekot oskarżał też LL & co o sabotaż w meczach finału p-off z Jastrzębiem.
DOBRY ZNAK!!! Będzie mistrz :P
[quote='jurassic' pid='1230221' dateline='1490915095']
To se poczytaj oficjalną ! [WINKING FACE]
[/quote]
Z tą oficjalną to nie tak do końca jak piszesz...
Wczoraj kupiłem bilety przy okazji ślizgawki około 20:40, a nic na "oficjalnej" nie napisali, że będą sprzedawać...
- Edytowany
[quote='Khalid' pid='1230234' dateline='1490940338']
[quote='sterby' pid='1230226' dateline='1490933303']
[/quote]
Trafiony zatopiony.
Przypominam ,że Klekot oskarżał też LL & co o sabotaż w meczach finału p-off z Jastrzębiem.
DOBRY ZNAK!!! Będzie mistrz :P
[/quote]
Zawsze zawodnicy beeee... zawodnicy odpuszczają wrecz sabotazysci....mecze sprzedają..... inni cacy...po dupci poklepac...pogłaskać po głowie... i po zaliczeniu się jacy to zawodnicy źli a reszta cacy...
Aha i w 90% po porażkach.... Po zwycięstwach nie ma kto głowy popiołem posypać....
[quote='7ART7' pid='1230240' dateline='1490942027']
[/quote]
Wczoraj kupiłem bilety przy okazji ślizgawki około 20:40, a nic na "oficjalnej" nie napisali, że będą sprzedawać...
[/quote]
No właśnie czytałem oficjalna i albo jestem ślepy, albo nie ma tam informacji gdzie można kupić dzisiaj bilety.
Wg oficjalnej:
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]W dniu dzisiejszym bilety na wieczorne #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) oraz w kasie ślizgawkowej #NaLodowisku (ul. Siedleckiego 7), w obu miejscach już od godziny 10:00. [b]Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów.[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]CENY BILETÓW NA MECZE FINAŁOWE W KRAKOWIE[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]30 zł[/b] - bilet normalny[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]15 zł[/b] - bilet dla kobiet i dzieci do 12. roku życia[/font][/size][/color]
[quote='mk' pid='1230246' dateline='1490943969']
[quote='7ART7' pid='1230240' dateline='1490942027']
[/quote]
[/quote]
No właśnie czytałem oficjalna i albo jestem ślepy, albo nie ma tam informacji gdzie można kupić dzisiaj bilety.
[/quote]
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/bilety_na_pilke_o_hokeja_dzis_do_kupienia_takze_na_krakowskiej_akademii
[quote='agent44' pid='1230249' dateline='1490944845']
Wg oficjalnej:
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]W dniu dzisiejszym bilety na wieczorne #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) oraz w kasie ślizgawkowej #NaLodowisku (ul. Siedleckiego 7), w obu miejscach już od godziny 10:00. [b]Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów.[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]CENY BILETÓW NA MECZE FINAŁOWE W KRAKOWIE[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]30 zł[/b] - bilet normalny[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]15 zł[/b] - bilet dla kobiet i dzieci do 12. roku życia[/font][/size][/color]
[/quote]
Super, dziękuje. Godzinę temu jeszcze tego nie było. Do zobaczenia wieczorem :)
Panie i Panowie, gorączka przedmeczowa coraz większa ! :D Znów się we mnie gotuje, a tu trza w robocie siedzieć ! :blush:
Pasy walczyć do upadłego, Pasiaki na trybuny i drzeć mordy ile wlezie, wygramy i w niedzielę do Tychów po złoto ! :)
@Klekot dobry masz towar... Jest wiele zastrzeżeń ale próbujesz przekonać, że brzoza napadła samolot.
Zagrac takim pressingiem jak w Tychach i powinno być oki :)
[quote='mrówka' pid='1230266' dateline='1490949143']
@Klekot dobry masz towar... Jest wiele zastrzeżeń ale próbujesz przekonać, że brzoza napadła samolot.
[/quote]
He, he dobre
Jeszcze 8 h.................
No właśnie....
Czemu dopingu nie zaczynają od DO BOJU CRACOVIA!!!
Kurcze już nie pamiętam kiedy to było... a powinno być przed każdą tercji w ważnych meczach... to byla klasyka hokeja ... nie tylko ale pierdolniecie na hali było zawsze najlepsze.
Jeszcze 7h....
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1230276' dateline='1490952231']
No właśnie....
Kurcze już nie pamiętam kiedy to było... a powinno być przed każdą tercji w ważnych meczach... to byla klasyka hokeja ... nie tylko ale pierdolniecie na hali było zawsze najlepsze.
Jeszcze 7h....
[/quote]
Spróbuj zapoczątkować , to może pójdą inni za twoim przykóładem :)
Zazdroszczę osobą które mogą dziś iść na ten mecz.
Ja będę trzymał kciuki w pracy.
DO BOJU CRACOVIA!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
No właśnie....
[/quote]
Odpowiedź jest trywialnie prosta.
NIE ZNAJĄ.
Kruszyna zaintonuj, sektor E się dołączy.
[quote='sterby' pid='1230279' dateline='1490953835']
No właśnie....
[/quote]
Odpowiedź jest trywialnie prosta.
NIE ZNAJĄ.
Kruszyna zaintonuj, sektor E się dołączy.
[/quote]
Kruszyna w jakim świecie Ty żyjesz ?[url=https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwjchdPBwIDTAhXIXRQKHTy8D1EQFggiMAE&url=http%3A%2F%2Ftwojepc.pl%2FboardArchPytanie2005_93644.html&usg=AFQjCNGxCr8julxFH6-85zP4bBX9V0i0Jw&bvm=bv.151325232,d.d24] To se ne vrati[/url].......... :( . Wszystko przez ten popcorn.
Równo 7 h............
klekot
Skończ że już pi.rdolić, żałosny jesteś. Skąd bierzesz te brednie? Na pewno nie z szatni bo tam masz zakaz od drużyny za kłamstwa na forum.
Co za baran.
Klekot jak w niektórych spawach się z tobą zgadzałem to teraz grubo przegiąłeś. Lepiej zamilcz jak masz parę godzin przed b. ważnym meczem takie kalumnie rzucać.wyglądasz mi chłopie na 5 kolumnę tyską.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)