[quote='qsss' pid='1230210' dateline='1490909170']
Ludzie, czytanie nie boli!
[/quote]
To do mnie? Jak tak, to gdzie widzisz odpowiedz? Wiem, ze w czwartek były bilety na Kałuży, wiem, ze pewnie będą przed meczem na lodowisku, ale się pytam czy w piątek do południa będzie gdzieś można kupić bilety. Ja takiej informacji nigdzie nie widzę
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
To se poczytaj oficjalną ! [WINKING FACE]
No cóż wykorzystaliśmy prezenty od tyszan a sami nie rozdawaliśmy takowych z wyjątkiem jednej bramki zawalonej przez Radzika z udziałem Dutki zresztą taka prawidłowość przy wszystkich 3 bramkach straconych w finale przez 4 formacje zawsze udział ma Dutka taki zbieg okoliczności...
Niestety nie podzielam optymizmu, jestem pesymistą zgodnie z definicją iż pesymista to dobrze poinformowany... optymista.
Wg mnie nie da się wygrać dwóch meczów z rzędu jeśli jedna piątka chce a dwie następne nie potrafią a ta która winna ciągnąć drużynę nic nie gra.
Mamy jedną piątkę sami imigranci i jeden rodzynek Bartosz Dąbkowski, który naprawdę gra bdobry play off od początku od meczów z Unią, wg mnie to mało, jedną piątkę to tyszanie zneutralizują albo jutro poubijają a w niedzielę wykończą, choć chciałbym się mylić.
Pierwsza piątka która winna ciągnąć drużynę ewidentnie gra poniżej swoich możliwości, co do Dziubińskiego to każdy widzi że ten zawodnik gra poniżej możliwości, a uważni obserwatorzy widzą że on gra przeciwko Cracovii...
Teraz ta piątka nic nie straciła ale też nic nie zdobyła bilans na zero ale jedna sytuacja mi pozostała w pamięci z 2 tercji..., 11:55 min do końca tercji prowadzimy 2:1 odzyskujemy gumę w naszej tercji pod tyskim boksem i Dziubek, nie atakowany przez nikogo lobem niby wyrzuca gumę z tercji ale na środek na niebieską, gdzie stoi tyszanin i próbuje ręką zgasić krążek, na szczęście nie zdołał go złapać i wychodzi Sinagl z kontrą ale strzela nad bramką.
Obejrzałem mecz dwa razy tę sytuację kilka razy, to nie było wyrzucenie z tercji, to było podanie do tyskiego obrońcy, który jakby złapał gumę spuścil ją sobie na lód to pozostało by zapytać Radzika w który róg chce dostać, nie mam wątpliwości że Dziubiński gra przeciwko Cracovii, nie podał po lodzie bo to byłoby zbyt ordynarne, cwaniackie wybicie lobem a tak naprawdę podanie do tyskiego gracza.
Jeśli do tego dodamy ordynarne dwie kary w 3 tercji w niedzielę to nie da się tego logicznie wytłumaczyć, jak świadome osłabianie zespołu, który ma do odrobienia dwie bramki.
Jak Galant wczoraj rzucił na bandę Wajdę, od razu Czerkawski powiedział "błąd, nieprzemyślany błąd" i zwrócił uwagę że Galant miał do swojej bramki 60 metrów czyli nie robi się takich fauli w walce o krążek w tercji ataku to co powiecie o faulach i karach naszych graczy w niedzielę ?
Wajda zachacza Zigardiego w tercji ataku...
Dziubiński uderza w łapaczkę Zigardiego i zachacza kolanem w tercji ataku...
Dziubiński uderza tyszanina 3 min do końca meczu w tercji ataku
Kapica uderza Zigardiego w raka jak ten już zamroził krążek w tercji ataku...
Sinagl wali jak cepem tyskiego gracza w tercji ataku...
Domogała zachacza kijem tyskiego o głowę w tercji ataku ( ta kara jeszcze wynikała z jakiejś walki)...
Słaboń uderza łokciem tyszanina w głowę w tercji ataku, na szczęście sędziowie nie gwiżdżą...
Jak nazwać te bezsensowne kary i faule, błędy nieprzemyślane ? przypadkowe zdarzenia ?
I to zobaczcie komu się one przytrafiają, doświadczonym graczom, reprezentantom kraju i dalej...
Wajda wyrzuca krążek nie atakowany przez nikogo w trybuny i powoduje podwójne osłabienie,
Rompkowski gubi prosty krążek w naszej tercji, który był do wybicia,
Sinagl nie kryje Kubosa w osłabieniu w prostej czytelnej sytuacji...
Radzik dostaje szału w Tychach w drugim meczu po karze Dziubińskiego, robi podwójne osłabienie, ba dalej wali kijem Kolusza w krocze, w kroczu zostawia mu kij i tracimy gola !!!
Ile bramek Radzik zwalił w tym finale ? Przy ilu ma swój udział ? na 15 straconych wg mnie 7 obciąża jego konto tj. prawie połowa
To są przypadki ? oglądajcie uważnie mecze najlepiej jeszcze w domu w TVP, na spokoju, to są porażające fakty !!!!
Pół drużyny robi kardynalne błędy i kary, niby grają, strzelają i nagle podają rękę przeciwnikowi, zresztą tak było od początku play off !!!!
I wy wierzycie w złoto ? Zaiste macie wielką wiarę albo jesteście naiwni...czas pokaże
Nie wiem co się stało z tą drużyną w ostatnim meczu tzn. jak przeszła taką pozytywną metamorfozę...
Może w szatni ktoś paru grajków złapał za twarz ? A może jacyś kibice byli na treningu i zamiast lokomotywy zrobili cos innego ?
Choć gołym okiem widać, że gra jedna piątka, a reszta nic nie wnosi do gry !!!
Pierwsza cała piątka słabo, Novajowski dostosował się do kolegów, Słaboń nie istnieje, Wajda no comments, Radzik z Dutką ewidentna bramka na kontakt dla tyszan.
K...wa za dużo prostych, błędów i kar w tym finale, ba w całym tym play off...też bym chciał aby ten ostatni mecz nie był tylko przerywnikiem ale widzę za dużo zawodników którzy robią błędy a za mało tych co ciągną grę takie są fakty, jakby by było inaczej to już byśmy świętowali Majstra i to nie są fantas magorie. Oddaliśmy 3 mecze tyszanom taka prawda i nie dlatego że jesteśmy słabo przygotowani tylko robimy za dużo niewymuszonych błędów oraz łapiemy za dużo niepotrzebnych kar, które są konsekwencją wielu niezrozumiałych zachowań naszych graczy.
PS1 do Kruszyny oglądałem mecz z Podhalem dwa razy i za drugim razem zacząłem liczyć strzały Pasiuta i McCauleya,
PS2 komentarz Czerkawskiego mi się podobał, rzeczowy, krytyczny wobec tyszan jak robili błędy, Sejba to nie jest jego trener, pochwały dla nas za dobrą grę, pozytywnie o Rohacku ( a przecież Czerkawa wywalił go z reprezentacji, tak naprawdę d...a go zabolała dopiero jak Zib strzelił,
PS3 na tle Czerkawy, przykro to pisać ale Romek Steblecki słabiutko, ma jakiś żal do Klubu, nie umie ocenic że zawodnicy łapią nie potrzebne kary
i Romek jeszcze lansuje teorię że zbyt dużo nas mecz sobotni kosztował sił a nie umie skonstatować że zamiast gonic wynik to połowę tercji siedzimy na ławce kar
Dzień meczowy rozpoczęty!!!
Na samą myśl ciary się pojawiają!!!
Jeszcze ponad 12h do meczu.... oj będzie się dluzylo...
Za ponad 12 h ... Po radość po sukces po zwycięstwo!!!!!
DO BOJU CRACOVIO!!!
PO MISTRZA PO CHWAŁE PO ZŁOTO!!!!!!
@ klekot. Wszystko fajnie i logicznie, tylko dlaczego finał nie zakończył się po czterech meczach? Jak na tak wielką liczbę sabotażystów idzie nam naprawdę nieźle.
[quote='sterby' pid='1230226' dateline='1490933303']
@ klekot. Wszystko fajnie i logicznie, tylko dlaczego finał nie zakończył się po czterech meczach? Jak na tak wielką liczbę sabotażystów idzie nam naprawdę nieźle.
[/quote]
Trafiony zatopiony.
Przypominam ,że Klekot oskarżał też LL & co o sabotaż w meczach finału p-off z Jastrzębiem.
DOBRY ZNAK!!! Będzie mistrz :P
[quote='jurassic' pid='1230221' dateline='1490915095']
[/quote]
Z tą oficjalną to nie tak do końca jak piszesz...
Wczoraj kupiłem bilety przy okazji ślizgawki około 20:40, a nic na "oficjalnej" nie napisali, że będą sprzedawać...
- Edytowany
[quote='Khalid' pid='1230234' dateline='1490940338']
[quote='sterby' pid='1230226' dateline='1490933303']
[/quote]
Trafiony zatopiony.
Przypominam ,że Klekot oskarżał też LL & co o sabotaż w meczach finału p-off z Jastrzębiem.
DOBRY ZNAK!!! Będzie mistrz :P
[/quote]
Zawsze zawodnicy beeee... zawodnicy odpuszczają wrecz sabotazysci....mecze sprzedają..... inni cacy...po dupci poklepac...pogłaskać po głowie... i po zaliczeniu się jacy to zawodnicy źli a reszta cacy...
Aha i w 90% po porażkach.... Po zwycięstwach nie ma kto głowy popiołem posypać....
[quote='7ART7' pid='1230240' dateline='1490942027']
[/quote]
Wczoraj kupiłem bilety przy okazji ślizgawki około 20:40, a nic na "oficjalnej" nie napisali, że będą sprzedawać...
[/quote]
No właśnie czytałem oficjalna i albo jestem ślepy, albo nie ma tam informacji gdzie można kupić dzisiaj bilety.
Wg oficjalnej:
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]W dniu dzisiejszym bilety na wieczorne #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) oraz w kasie ślizgawkowej #NaLodowisku (ul. Siedleckiego 7), w obu miejscach już od godziny 10:00. [b]Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów.[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]CENY BILETÓW NA MECZE FINAŁOWE W KRAKOWIE[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]30 zł[/b] - bilet normalny[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]15 zł[/b] - bilet dla kobiet i dzieci do 12. roku życia[/font][/size][/color]
[quote='mk' pid='1230246' dateline='1490943969']
[quote='7ART7' pid='1230240' dateline='1490942027']
[/quote]
[/quote]
No właśnie czytałem oficjalna i albo jestem ślepy, albo nie ma tam informacji gdzie można kupić dzisiaj bilety.
[/quote]
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/bilety_na_pilke_o_hokeja_dzis_do_kupienia_takze_na_krakowskiej_akademii
[quote='agent44' pid='1230249' dateline='1490944845']
Wg oficjalnej:
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]W dniu dzisiejszym bilety na wieczorne #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) oraz w kasie ślizgawkowej #NaLodowisku (ul. Siedleckiego 7), w obu miejscach już od godziny 10:00. [b]Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów.[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]CENY BILETÓW NA MECZE FINAŁOWE W KRAKOWIE[/b][/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]30 zł[/b] - bilet normalny[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif][b]15 zł[/b] - bilet dla kobiet i dzieci do 12. roku życia[/font][/size][/color]
[/quote]
Super, dziękuje. Godzinę temu jeszcze tego nie było. Do zobaczenia wieczorem :)
Panie i Panowie, gorączka przedmeczowa coraz większa ! :D Znów się we mnie gotuje, a tu trza w robocie siedzieć ! :blush:
Pasy walczyć do upadłego, Pasiaki na trybuny i drzeć mordy ile wlezie, wygramy i w niedzielę do Tychów po złoto ! :)
@Klekot dobry masz towar... Jest wiele zastrzeżeń ale próbujesz przekonać, że brzoza napadła samolot.
Zagrac takim pressingiem jak w Tychach i powinno być oki :)
[quote='mrówka' pid='1230266' dateline='1490949143']
@Klekot dobry masz towar... Jest wiele zastrzeżeń ale próbujesz przekonać, że brzoza napadła samolot.
[/quote]
He, he dobre
Jeszcze 8 h.................
No właśnie....
Czemu dopingu nie zaczynają od DO BOJU CRACOVIA!!!
Kurcze już nie pamiętam kiedy to było... a powinno być przed każdą tercji w ważnych meczach... to byla klasyka hokeja ... nie tylko ale pierdolniecie na hali było zawsze najlepsze.
Jeszcze 7h....
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1230276' dateline='1490952231']
No właśnie....
Kurcze już nie pamiętam kiedy to było... a powinno być przed każdą tercji w ważnych meczach... to byla klasyka hokeja ... nie tylko ale pierdolniecie na hali było zawsze najlepsze.
Jeszcze 7h....
[/quote]
Spróbuj zapoczątkować , to może pójdą inni za twoim przykóładem :)
Zazdroszczę osobą które mogą dziś iść na ten mecz.
Ja będę trzymał kciuki w pracy.
DO BOJU CRACOVIA!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
[quote='KruszynaKSC' pid='1230276' dateline='1490952231']
No właśnie....
[/quote]
Odpowiedź jest trywialnie prosta.
NIE ZNAJĄ.
Kruszyna zaintonuj, sektor E się dołączy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)