Dziś już nic z tego nie będzie. 2 mecze do złudzenia takie same i tak samo słabe w naszym wykonaniu.
Byle do soboty.
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Tym, którzy tak psioczą na sędziów na komentatorów napiszę tylko jedno słowo - Bałdys, resztę sobie dośpiewajcie.
I teraz pytanie dla kumatych.
Skoro jesteśmy jedynym klubem między Niemnem, a Wełtawą, który płaci, to dlaczego utalentowani polscy gracze jak Bepierszcz, Kogut, Jezierski, Komorski wolą grać za frytki w Tychach. Przecież nas stać na wysokie kontrakty, o czym świadczy cała rzesza baaardzo doświadczonych strannierich.
Ch... z tym. Nawet jak przegramy finał 0:4 to będę zadowolony ze srebrnego medalu.
[quote='Leesior' pid='1228886' dateline='1490209398']
Ch... z tym. Nawet jak przegramy finał 0:4 to będę zadowolony ze srebrnego medalu.
[/quote]
Dokladnie!!!Polac Mu!!!
- Edytowany
@KruszynaKSC
Ale ja nie panikuję, tylko:
a) wyśmiewam głupkowate tłumaczenie regularnych porażek z Tychami bagatelizowane przez część forumowiczów
b) stwierdzam fakt, że na tle Tychów na dziś wyglądamy znacznie gorzej pod względem fizycznym
Wiem że to się nie spodoba, ale z przebiegu całego sezonu Tychy jeżeli zdobędą tytuł mistrza to zdobędą go jak najbardziej zasłużenie!
[/quote]
Też jestem tego zdania. Znudziła mi się ta ciągła młócka w CHL. ;) Marzy mi się PK w Rumunii.
- Edytowany
No to ze wygladamy gorzej to widac ....
Ale... Sejba tez odrobil lekcje na pewno z poprzednich sezonowi mysle ze tymrazem bledow nie popelnil w przygotowaniach czy taktyce na Nas w finalowych meczach!
Ale nie ma co psioczyc...sobota-niedziela karawana jedzie dalej!!!
[quote='sterby' pid='1228885' dateline='1490209395']
Tym, którzy tak psioczą na sędziów na komentatorów napiszę tylko jedno słowo - Bałdys, resztę sobie dośpiewajcie.
Skoro jesteśmy jedynym klubem między Niemnem, a Wełtawą, który płaci, to dlaczego utalentowani polscy gracze jak Bepierszcz, Kogut, Jezierski, Komorski wolą grać za frytki w Tychach. Przecież nas stać na wysokie kontrakty, o czym świadczy cała rzesza baaardzo doświadczonych strannierich.
[/quote]
Bałdys to podobno menda jakich mało. Mało lubiany przez kogokolwiek a to psuje atmosferę. A czemu nikt do nas nie chce przyjść..? Hmmmm....rządzący? Brakuje u nas PRAWDZIWYCH PASJONATÓW!! Tak i w hokeju jak i w piłce. Klub sportowy to nie korporacja!!! Tylko pytanie czy ktoś jest to w stanie zrozumieć.
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1228892' dateline='1490209847']
[/quote]
Też jestem tego zdania. Znudziła mi się ta ciągła młócka w CHL. ;) Marzy mi się PK w Rumunii.
[/quote]
Przecież sam pisałeś, że "leczymy rany po CHL". Jak tu grać znowu w CHL, jak jeszcze rany nie wyleczone....
Chyba że te akcje z zamrożeniem kontraktów i premii były celowo robione....(???)
[quote='sterby' pid='1228885' dateline='1490209395']
[/quote]
Sterby - chyba nie wiesz co piszesz - porównaj budżety obu sekcji i wróć na forum
jest tu Aston? Nie ma? To fajnie, bo mam teorię:
TEORIA SPISKOWA ON
Wtorek: Wygrana 1. tercja. W przewie: Prezesie będzie premia? NIE!
Środa: Wygrana 1. tercja. W przewie: Prezesie będzie premia? NIE!
TEORIA SPISKOWA OFF
Czy tylko dla laika (myślę o sobie) wygląda to tak, że mamy sił i ochoty tylko na pierwsza tercję?
Tomex - ale jaka premia ? Chyba "antypremia".
Na pewno pamiętasz, ale może część osób zapomniała, to przypomnę:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/nerwowo-w-hokejowej-cracovii-zawieszone-premie,11765148/
"Już po porażce z Jastrzębiem prezes Janusz Filipiak zawiesił premie za wygrane mecze."
"Po grudniowej, prestiżowej porażce na swoim lodzie z GKS Tychy prezes Janusz Filipiak postanowił zamrozić o jedną trzecią kontrakty graczom z zagranicy, dwóch czołowych graczy (Patrik Svitana, Richard Jenczik) nie wyraziło na to zgody, odeszli z zespołu."
To taki nowy rodzaj motywacji.
tez odnosze takie wrazenie
wczoraj choć trochę pozytywnie pisałem 1 i 2 formacji, dziś nie ma takiej formacji u nas by ja pochwalić ,a i nie ma takiego zawodnika ,no moze tylko strzelcy bramek (Kalus i Drzewko )) jako tako POZOSTALI ZAGRALI BARDZO ŹLE ,czyli podobnie jak w zasadniczym z Tychami !!
z drugiej strony zgodnie z jakimś standardem przegrywaliśmy w zasadniczym to i przegrywamy teraz!!
Nieskuteczność była w zasadniczym to i jest w walce o konkrety!!Tyszanie siłowo i motoryczne lepsi od nas o skuteczności nawet nie wspomnę ,na pewno na kolejny sezon koniecznie trzeba odmłodzić drużynę !!
Tak teraz mnie naszlo... Jak to qrwa jest ze hokeistom sie mrozi czesc kontraktow graja (chyba) bez premii za majstra... Mimo ze jak beda Vice Mistrzem zagraja w Europie... a kopacze... a kopacze wala w chuja kopia sie po czolach sa Viceliderem tabeli od dolu.... i pewnie da im premie za utrzymanie.... :( :( jest to strasznie smutne i zenujace :(
Rozumiem, że dostaliśmy wpierdol, ale koledzy Leesior i Eredin dzisiaj tacy seriozni :D
Znamienne jest to, że z Unią w ćwierćfinale przegraliśmy wszystkie mecze w drugiej tercji 0:2 i jak na razie z Tychami też, czas to u nas odmienić ! Na trybunach nas dzisiaj trochę mniej i doping w trzeciej tercji też siadł ! [ANGRY FACE]
Nasz doping lepiej było słychać niż widać dobrą grę naszych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)