Rzeczywiscie podjaralem sie szybkim poczatkiem,a teraz jakby ich zadyszka zlapala,a wystarczylo trzymac tempo,bo smierdziele drewniane z pajacem w bramce
-
-
Ruch - CRACOVIA [21] - 10.02.17 piątek 18'00
Steblecki i Diego? Chyba Jacek chce nas spuścić już po kilku kolejkach
- Edytowany
Pykamy sobie w swoim polu karnym, jakbysmy wygrywali juz przynajmniej 2:0 :cool:
P.S - 1 polowa rownie dobrze mogla by sie w ogole nie odbyc, tyle sie w niej dzialo ...
Szczepaniak I wojcicki tyraja,covilo robi swoje,reszta blado.steblecki mimo mojej sympatii do zmiany
Tęskniłem za liga...45 minut mi wystarczy, juz mi niedobrze :P. NIC sie nie dzieje na boisku, przeciez tego sie nie da oglądac na trzeźwo :D.
Ten mecz jest masakrycznie beznadziejny
Nie no masakra żadnych dynamicznych akcji, żadnych dośrodkowan, mało strzałów nic zero. Ten obóz to kur.wa chyba wakacje były jak to są jego efekty. Już mnie to zaczyna WKU.rwiac bo chu.ja gramy od jakiegoś czasu i nic się nie zmieniło. A ponoc nie potrzebujemy transferów ;)
ależ bogate podsumiwanie akcji po meczu.
Diego I Jaroszynski do zmiany. Kompromitujaca gra obu panow.
[quote='MakuKSC' pid='1217982' dateline='1486748183']
Rzeczywiscie podjaralem sie szybkim poczatkiem,a teraz jakby ich zadyszka zlapala,a wystarczylo trzymac tempo,bo smierdziele drewniane z pajacem w bramce
[/quote]
i niestety tak będzie bo pan od WFu jest dla Trenera tym samym co Baleron dla wiadomo kogo. Recte - nieusuwalny, chyba, ze w pakiecie.
[quote='lambadia' pid='1217987' dateline='1486748799']
Ten mecz jest masakrycznie beznadziejny
[/quote]
spokojnie, spokojnie, on się jeszcze rozkręcą. Gdzieś tak za 15 kolejek
Zwykla kopanina.... Zadnej poprawy ....walka o utrzymanie....
Steblecki
1)Dostaje piłkę cała lewa strona odkryta, schodzi do środka i go blokują.
2)Dostaje piłkę od Szczepaniaka przyjmuje na 5 metrów w przód.
póki co niewiele się dzieje...
pewnie, kto pierwszy strzeli bramkę, ten wygra...
[quote='pasywpasy' pid='1217995' dateline='1486749030']
[/quote]
A jesli nikt nie strzeli to co wtedy ? :D kolejny "bezcenny" remis na wyjedzie....
Sparingi nie kłamały. Nie gramy nic. Jeden celny (zupełnie niegroźny) strzał. Zero pomysłu na rozegranie akcji w ofensywie. Żadnych schematów. Po co było grać stałą 11, skoro teraz trener wymienił trójkę, w tym 50% defensywy. Chaos. Malarczyk elektryczny. Diego do tyłu, na alibi, albo faul. Budzik nieobecny. Steblecki z jednym, góra dwoma przebłyskami. Dąbrowski niewidoczny.
Słabo....
Diego pierwszy do znany za dużo głupich strat i ciągle gubienie krycia, drugiego od razu zmieniłbym Szczepaniaka na Piątka, wydaje mi się ze lepiej odnajdzie się w grze Tylem do bramki a i jest lepiej główkującym piłkarzem od Mateusza...
[quote='pasywpasy' pid='1217995' dateline='1486749030']
[/quote]
Wlasnie tego sie obawiam,bo nie widac u nas mozliwosci odrobienia straty?
czyżby mecz do pierwszej bramki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)