Nie ma wątku...czyżby nikt nie liczył na 3 pkt dzisiaj ?
-
-
Comarch Cracovia vs. Tempish Polonia Bytom niedziela 08.01.2017 r. godz. 18.30
ostatnio przegraliśmy z Bytomiem po karnych ,więc rewanż wskazany!!
jaka temp,na lodowisku??
czemu bedzie opoznienie??
relacja https://www.youtube.com/watch?v=xOExmKB2qQE
Tychy wygrały 4:1
Mecz się jeszcze nie skończył, ale zdecydowanie na plus na przestrzeni ostatnich dwóch spotkań wypada Paczkowski.
jaki jest wynik?
gramy powtarzalnie ,czyli dobrze, ale nieskutecznie dziś znowu mnóstwo nie wykorzystanych sytuacji!!
Bardzo dobra postawa Paczkowskiego -walczy o miejsce w składzie ,na wyróżnienie zasługuje tez Drzewiecki !
Paczkowski stara się i daje radę. Na pewno mecz na plus u niego. Drugi z kolei. A jako drużyna to chyba po raz wtóry zamiast strzelać ile wlezie to panowie próbują całą piątką wjechać do bramki z krążkiem.
Mecz na plus. Gratulacje!
Przecież to ślizgawka, więc dobry moment by przećwiczyć wariant zamieszania pod bramką i próbować z tej pozycji. Musimy czymś zdobyć te 3 punkty z tyskimi.;) Więcej takich Paczkowskich zamiast południowców i będę zadowolony. Przy okazji miło było zobaczyć Ondřeja, który kiedyś z Radzikiem rywalizował o nr 1 w składzie. To jeden z tych południowców, któremu się chce w plastykowej, choć on w sumie nasz bo ma paszport z orzełkiem.
Jakim cudem Polonia na tym miejscu w tabeli? Dla mnie to poziom dolnej części...
Dobra gra w przewadze. Paczkowski dobrze się teraz prezentuje.
Oby tak dalej.
Raszka oprócz paszportu ma polskie nazwisko z Zaolzia, a gdyby nie rok 1920 i 2 wojna światowa, to wielu tamtejszych hokeistów byłoby dziś z urzędu Polakami, jak i Ocerlari Trzyniec byłby klubem polskim i inne z Zaolzia też !
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Jak dla mnie Paczkowski na Plus. Drzewko i Sinagl też mi się podobali. Cieszy czyste konto Radzika.
Poza tym ślizgawka, wszystko wolno i na luzie, szczególnie Polonia. Nasz (chyba Dziubiński) sponiewierał Raszke i nawet nikt z Polonii do niego nie podjechał. Ja wiem że wepchnięty przez obrońce itp.. Tak czy inaczej gdyby Polonia przyjechała walczyć o punkty powinna być z tego gruba awantura, a oni na luzie pojechali na zmianę.
Wg mnie Polonia gra poniżej możliwości swoich zawodników, ale nie ma się co dziwić. Demkowicz nie radził sobie zbyt dobrze mając lepszych graczy w Sanoku.
[quote='jurassic' pid='1210164' dateline='1483922768']
Raszka oprócz paszportu ma polskie nazwisko z Zaolzia, a gdyby nie rok 1920 i 2 wojna światowa, to wielu tamtejszych hokeistów byłoby dziś z urzędu Polakami, jak i Ocerlari Trzyniec byłby klubem polskim i inne z Zaolzia też !
[/quote]
[color=#000000][font=Arial, sans-serif][size=small]Podejrzewam, że Oceláři by albo nie powstał albo już nie istniał. Wtedy musieliby być podpięci pod Plastykowy Związek i zmierzyć się z niskim zainteresowaniem w naszym kraju. A może nawet byliby polskim klubem występującym w czeskiej lidze. Nie mieszając się w sprawy historyczno-polityczne i pozostając w kwestiach czysto hokejowych, uważam, że lepszy jest obecny stan. Przynajmniej możemy oglądać dobry hokej blisko granicy, choć o vstupenky trzeba się nieźle napocić. A czym byłby ten klub w plastykowej? Jakaś kolejna marnizna (czytaj o kilka ślizgawek w sezonie więcej).;) [/size][/font][/color]
A po co tu w ogóle walczyć. Karty rozdane od dawna. Pary w play-offach można typować w ciemno.
Taka plastikowa rzeczywistość.
Co racja to racja , na razie pozostaje grać praktycznie o czapkę gruszek .
[quote='*REVENATOR*' pid='1210132' dateline='1483905395']
Bardzo dobra postawa Paczkowskiego -walczy o miejsce w składzie...
[/quote]
Sorry Reve, ale jaka walka o miejsce a w składzie ??
W chwili obecnej nie ma ŻADNEJ walki o miejsce w składzie wśród napastników. Jest ich 12-tu (z czego Kalus kontuzjowany) i 12 jest miejsc w czterech piątkach (teoretycznych - gdyż my ich obecnie nie mamy).
PS. Oczywiście nie liczyłem wiszących na głównej w zakładce "pierwsza drużyna": Sapa. Gawlika i Filipka. Z tej trójki w lidze zagrał chyba tylko raz ten ostatni i to w meczu z SMS-em.
- Edytowany
Leesior zakładam ze 2-3 nazwiska do końca okresu transferowego dojdą , plus kontuzjowani i Paczkowski moze znowu być na rezerwie na play-offach ?
trener mówi ze będą przychodzić zawodnicy!-
https://www.youtube.com/watch?v=Xi_dWNa0UIw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)