Tylko 3 punkty!
[size=xx-small]*dla Cracovii[/size]
-
-
[31] Podhale Nowy Targ vs Cracovia | piątek, 06.01.2017, godz. 18:00
Panie Kalus - następne dwie brameczki poroszę :)
Poproszę o tyle bramek, aby było zawsze więcej niż nowotarżan!
Oni mają pełne 4 ataki, no nie przesadzajmy - 22 bramki? Mamy w składzie kilku wychowanków Podhala, nie zrobią tego ;)
Tak samo pomyślałem, nie dadzą rady aż tyle. Za dużo ich jest ;)
Jak nic przegramy. Prezes jest oburzony. Wiceprezes tnie koszty. Trener pozbywa się najlepszych. Obcokrajowcy prezentują słaby poziom. Reprezentanci nie prezentują w ogóle poziomu. Młodzież zamiast grać to sprzęt nosi. Drużyna jest w rozsypce. Na naszym tle najbliższy przeciwnik wygląda jak grecki heros. Czy szewczyk dratewka jest w stanie go pokonać? Liczę że pomylą godziny rozpoczęcia zawodów i dzięki temu zaczniemy na pustą strzelać od pierwszej minuty a gdy już wyjadą na lód nie zdążą odrobić strat. Będzie o czym wspominać/pisać przez najbliższe 3 miesiące bo nie oczekuje cudów w PO awans do półfinałów będzie dużym sukcesem.
Ps. Oczywiście należy trzymać kciuki za brak kontuzji, albo jak kto lubi za kontuzję u przeciwników!
Nasz Pasiasty Szewczyk Dratewka: http://demotywatory.pl/4214045/Bajka-o-Sprytnym-Szewczyku-Dratewce :D
W tym meczu najważniejszy to brak kontuzji, na zwycięstwo się nie nastawiam wszak w meczach z Góralami nasi wychowankowie Podhala grają bardzo słabo i nie jest to moje spostrzeżenie tylko bodaj starszej pani...a mamy trochę tych górali w składzie.
Ciekaw jestem czy Kalusowi będą dzisiaj podawać i czy to ewentualnie wykorzysta ? czy inni ewentualnie wykorzystają jego podania ?
Swoją drogą przychodzi gość z naprawdę niezłym CV (nie mam na myśli NHL bo to prehistoria) i sekować go za to że Trener go zna osobiście, nie dać mu szansy się wykazać, przecież może pomóc pozostałym w zdobyciu Majstra i zarobieniu kasy, jakie to prostackie i prymitywne.
- Edytowany
meczyk jutro jest o 16-stej na TVP Sport!!
http://cracovia.pl/hokej/mecze/live/ekstraliga/06-01-2017/TatrySki_Podhale_vs_Comarch_Cracovia_/1001
Potrafi ktokolwiek napisać czemu dziś nie grają: Novajovsky, Wróbel i Kalus ? Pomijając już kontuzjowanego ostatnio Kruczka.
17 zawodników w składzie (nie licząc bramkarza): bez komentarza...
W Nowym Targu nie zagrają jednak Maciej Kruczek, Petr Kalus, Marek Wróbel i Peter Novajovsky. Wszyscy leczą drobne urazy.
Było sie pozbywać Pasiuta i Guzika ?? dzis nie ma kim grać!!
1-sza tercja ruszamy się jak muchy w smole i na 5 sekund do końca tercji przegrywamy 0:1 ... :@
Ciekawe czy absencja Klausa i Navojovskiego to nie jest ciąg dalszy tzw. choroby zamrozeniowej. Źle się dzieje ...
No proszę Chovan z ładną akcją pocisnął. :) Czy ja dobrze słyszałem, że cisną na Dziubka?
Taaa w 1 tercji ruszaliśmy się jak muchy w smole w strzałach 33 do 15 w celnych 22 do 7 dla nas to jak się ruszało Podhale ?
Ale co to były za strzały, słabe prosto w bramkarza
Bramka Dziubińskiego fartowna, natomiast Domogała wreszcie konkretny strzał w górny róg !
Że Chovan gra to zauważyłem w 25 min
Jakie cienkie to Podhale, asysta Kapicy i Patryk Noworyta jak rasowy napastnik konkretny strzał , brawo 3:2 dla nas
I profesorska bramka Patryka :)
Przegrany bulik Dziubińskiego, strzał Różaka z pierwszego i chyba rykoszet od naszego obrońcy niestety 3;3
Jakby podkupić tych Finów na miejsce Słowaków to mielibyśmy całkiem sympatyczny skład. Słabo w obronie! Gdyby nie Radzik między słupkami to Michalski mógłby to strzelić. Ogólnie zbyt wiele takich sytuacji. Bramki zdobywamy całkiem łatwo, ale słabo bronimy swojej.
Co ty za gosc jestes Klekot oprocz srania we wlasne gniazo umiesz cos jeszcze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)