j.w.
-
-
[14] Cracovia vs Podhale Nowy Targ | piątek, 21.10.2016, godz. 18:30
jakaś fajna rehabilitacja za Tychy mile widziana w piątek !?
Jaka tam rehabilitacja? Rehabilitacją za Tychy może być tylko wygrana w następnym meczu z nimi. Wygrać z Podhalem u siebie to konieczność.
To liga, a ten superpuchar to kiedy jest kończony?
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1193593' dateline='1476808157']
To liga, a ten superpuchar to kiedy jest kończony?
[/quote]
15 listopada
Trzeba umieć czytać (najlepiej ze zrozumieniem), a nie tylko PiSać. Informacja wisi na forum od 2 tygodni w odpowiednim temacie
tomex jak myliłeś zawodników Orlika to Ci nikt nie wyPOminał
a tak z innej beczki szkoda ze nie ma żółtej kaczki ,bo jakoś tak nudno tu na tym hokejowym forum!!a i kilku innych forumowiczów tez zaginionych ?
[quote='*REVENATOR*' pid='1193598' dateline='1476809367']
tomex jak myliłeś zawodników Orlika to Ci nikt nie wyPOminał
a tak z innej beczki szkoda ze nie ma żółtej kaczki ,bo jakoś tak nudno tu na tym hokejowym forum!!a i kilku innych forumowiczów tez zaginionych ?
[/quote]
wypomniano mi to od razu, i od razu przeprosiłem. Sprawdź sobie, zanim [b]znów[/b] napiszesz nieprawdę
jedna uwaga nie pisz o polityce tu na hokeju ,wystarczy ze tam już piszesz złośliwie bzdury!!
Dajcie sobie na wstrzymanie z tą polityczną gierką, w temacie do tego nie przeznaczonym.
Dobrze byłoby zacząć nową dobrą serię na kolejną rundę z przerywnikiem, oczywiście wygranym, 15 listopada!
[quote='kaleb' pid='1193628' dateline='1476826600']
Dobrze byłoby zacząć nową dobrą serię na kolejną rundę z przerywnikiem, oczywiście wygranym, 15 listopada!
[/quote]
Ooo i pojawiła się informacja, o którą mi chodziło. Dziękuję. :)
Podają, że Noworyta już może grać, za to Kucewicz kontuzjowany (o czym pierwsze słyszę).
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/dzis_klasyk_przy_siedleckiego_mistrzowie_polski_chca_wrocic_na_droge_zwyciestw_zapowiedz
Kucewicz ma jakiś problem z biodrem!
- czy relację wideo gdzieś zobaczę?
[quote='sawcio' pid='1194142' dateline='1477067653']
- czy relację wideo gdzieś zobaczę?
[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=7srqXmDQhc8
Też szukam... pisze na oficjalnej że będzie a nie ma :/
Wejdzcie sobie w linka YouTube na naszej stronie glownej i meczyk jest.
Gdzie masz ten link? Ja nie mam. Podeslij!
Pawlus.... dwa posty wyzej...
a kazdy linka masz po lewej stronie na OFICJALNEJ STRONIE CRACOVIA.PL do klubowego FB ,Cwierkacza i You Tube
Dzięki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)