nie przeceniałbym. W bramce paprykarzy stał bramkarz znacznie bardziej nieopierzony niż w PBB wczoraj (debiut absolutny)
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 9 kolejki
Pierdolna pogoń, w każdym meczu wyjazdowym gola strzelają to w Płocku nie mogli. Kupon tylko zjebali...
podziękujesz im za to osobiście 18 lutego ;)
chcę sobie dzisiejszy dzień poprawić jakimś pozytywnym akcentem, zaczynam oglądać mecz transmitowany z Reymonta.Widzę że przed meczem są wystawione dwie flagi na murawie. Polska flaga pewnie w związku z 17.09. A flaga herbem Krakowa? Liczą na pieniądze z miasta czy już coś dostali???
ciekawsza od tych flag jest "wierność"
tłumu ni ma
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie przeceniałbym. W bramce paprykarzy stał
> bramkarz znacznie bardziej nieopierzony niż w PBB
> wczoraj (debiut absolutny)
... czy aby na pewno oglądałeś Wisłę Płock z Pogonią?
Bramkarz Pogoni został oceniony, jako jeden z lepszych - http://sport.interia.pl/klub-wisla-plock/news-wisla-plock-pogon-szczecin-2-0-w-lotto-ekstraklasie,nId,2276615
Bishop Napisał(a):
A flaga herbem Krakowa?
> Liczą na pieniądze z miasta czy już coś
> dostali???
Ręki sobie uciąć nie dam, bo na naszym stadionie siedzę na B, ale z tego co mi się wydaje, to przed meczami u nas w tym sezonie też jest flaga Polski i Krakowa.
tomex Napisał(a):
> podziękujesz im za to osobiście 18 lutego ;)
Chętnie, ale nam pewnie strzelą wtedy :D
Matthias89 Napisał(a):
> Bishop Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> A flaga herbem Krakowa?
> > Liczą na pieniądze z miasta czy już coś
> > dostali???
>
> Ręki sobie uciąć nie dam, bo na naszym
> stadionie siedzę na B, ale z tego co mi się
> wydaje, to przed meczami u nas w tym sezonie też
> jest flaga Polski i Krakowa.
Przed kazdym meczem naszym w tym sezonie byly flagi Krakowa i Polski... jak sie nie myle to tez tak jest na wiekszosci meczow ekstraklasy ze gospodarza (miasta ) jest flaga I Polski...
szuwarek Napisał(a):
> ... czy aby na pewno oglądałeś Wisłę Płock z
> Pogonią?
> Bramkarz Pogoni został oceniony, jako jeden z
> lepszych -
> http://sport.interia.pl/klub-wisla-plock/news-wisl
> a-plock-pogon-szczecin-2-0-w-lotto-ekstraklasie,nI
> d,2276615
nie odwracaj szuwarku Fiony do góry Kaczorem ;)
gościa co grał już 3 pod rząd mecze w lkidze nazwałeś nieopierzonym
a ten jego rówieśnik miał absolutny debiut (do tej pory grywał tylko w 3.ligowych rezerwach)
Nie zwróciłem wcześniej uwagi. Moja wina.
... oj, Misiu, Misiu ::o
kkk_84 Napisał(a):
> kilku forumowiczów proponowało Kante do nas, to
> spora część ich zjechała.
Ja bylem za Kante, nie dosc, ze niezly technicznie, to zajebiscie gra tylem do bramki. Wiekszosc medrcow na forum wyzywala go od ogora przywolujac statystyki strzelonych bramek. Szkoda ze nikt nie bral pod uwage w jakiej ekipie przyszlo mu wtedy grac. Zamiast niego mamy Stebleckiego z modna fryzura i nieszablonowym dryblingiem, raz pogubia sie przeciwnicy, raz pogubi sie On sam.
Kante dostawał stosunkowo dużo podań w dobrych sytuacjach, ale zazwyczaj nic z tego nie wynikało, bo między przyjęciem a strzałem ciągle coś psuł.
My na jego pozycję dostaliśmy Szczepaniaka i Piątka, do tego wykupiliśmy Vestenickiego. Po co nam Kante?
Do tego w ciągu 8 kolejek Szczepaniak strzelił trzy bramki, Kante jedną. Całkiem możliwe, że w poniedziałek Szczepaniak coś dołoży i znowu będzie wyżej w tabeli strzelców. Tak jak wyżej od Kante jest Covilo.
Ale fuksiarze.
Piast sam sobie na to zapracował.
no i skisła ma 3 punkty straty... do nas :(
Piast to przyjechal zeby grac na 0-0 ... i juz witali sie z gaska ...a tu jeb :)
ale gts w dalszym ciagu tragedia ... Piast tez :)
Piast powinien spaść w tym sezonie..bez kitu..
Piast megatragedia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)