Już za niecały tydzień i walczymy o pierwszy tytuł w tym sezonie.
Bilety już dostępne [url=https://mt7.eu/product/view?id=305][b]klik[/b][/url]
-
-
Superpuchar Podhale - Cracovia 18 09 2016
Teoretycznie Podhale łatwiejsze do ogrania ,niz Tychy ,ale tylko teoretycznie .po ubiegłorocznej walce o superpuchar z Tychami wskazana rehabilitacja !!
Ważne jak też zagramy dwa dni wcześniej z Podhalem w meczu ligowym!!,ale to już strategia ,trenera Rohaczka !!
jak dla mnie tem meczyk jest jednym z dwóch najważniejszych do końca roku 2016,sezonu 2016\17 który trzeba wygrać
drugim z najważniejszych jest wygranie Pucharu Polski !!
Owszem CHL tez bardzo ważne ,ale chodzi o realne zwycięstwa!!
Ciekawe jak wygląda sprawa z kontuzjami u nas ?
a trener Rohaczek tez chce wygrywać wszystko po kolei ,czyli nie są to tylko moje fanaberie :)
tu jest wywiad
Co będzie grać Cracovia w tym sezonie? Chcemy wygrać wszystko, co jest do wygrania. Ligę, Puchar Polski, Superpuchar.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/rudolf-rohaczek-chcemy-wygrac-wszystko,10619104/
5 dni później
jest gdzieś jakaś transmisja ?
Chyba nie ma. Na TVP Sport wiadomo, że jest inna impreza hokejowa, MałopolskaTV nie wiem jak, a ten klubowy stream już chyba zakończył działalność.
Dwa dni temu była transmisja, a dziś miałoby nie być ?
Poza tym na sport.tvp.pl mogliby bez problemu zrobić dwie (częściowo) równoległe transmisje, ale zapowiedzi nie widzę :(
Moglby ktos wrzucic linka do transmisji ?
http://youtu.be/oVXaLYBL0M8
może będzie na itvp sport
Dzięki za link.
Coś się chyba chłopcom z NT pomyliło, bo mecz jest o 19:00 a nie o 18:00. Zresztą transmisja od 18:40.
nasza nieskuteczność jest porażająca!!!
co to za dyskusja na lodzie bo mam obraz bez dźwięku
chodzi o jakość lodu!?
No mgła jak u nas ze 30 lat temu jesienią
Tak to jest jak się SPP organizuje w miejscu, w którym można kopać ziemniaki, a nie grać w hokeja.
Żeby nie było, żem stronniczy, to wyjaśniam, że posłużyłem się słowami Dariusza Gruszki z Podhala:
[i]Kolejny raz duże kontrowersje wywołał stan lodu w Miejskiej Hali Lodowej. - [b]Tu można kopać ziemniaki, a nie grać w hokeja.[/b] Istne kartoflisko. Krążek skacze na kiju jak chce - grzmiał Gruszka.[/i]
http://www.podhaleregion.pl/index.php/sport/rozgrywki-ligowe/19151-pierwsze-rozdanie-dla-%E2%80%9Epas%C3%B3w%E2%80%9D-lodowisko-czy-kartoflisko
Mr.Crowley Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co to za dyskusja na lodzie bo mam obraz bez
> dźwięku
Szczęściarz , komentarz do dzisiejszego meczu zapodaje mistrz elokwencji i poprawnej polszczyzny Gabriel Samolej. ( ale dziś jest trzeźwy!)
Podhale gra w 4 na 5. Na lód wyjeżdża ich piąty zawodnik i sędzia nie daje kary za nadmierną liczbę graczy ?!
Ktoś to rozumie ?
To chyba będzie najdłuższa tercja w historii hokeja:D
Ja rozumiem, jakby było 30 stopni na polu, to może się robić mgła. Toż to jest parodia.
niech wezwą najlepszego w Polsce speca od mgły Antka "fjuuubziuuu" M.
> Szczęściarz , komentarz do dzisiejszego meczu
> zapodaje mistrz elokwencji i poprawnej polszczyzny
> Gabriel Samolej. ( ale dziś jest trzeźwy!)
Jak dla mnie z minuty na minutę ta trzeźwość odchodzi w niepamięć. Co raz trudniej Mu utrzymać wątek i język nie bardzo go słucha... :)o
Pamiętam jak kiedyż z powodu mgły u nas zrobiono przerwę, podczas której na lód wyjechali wszyscy zawodnicy i zaczęli szybko jeździć dookoła lodowiska (oczywiście po stronie wewnętrznej :) ). Na innym meczu bramkarz Unii zdaje się, raz czy dwa zdążył zaobserwować tylko końcową fazę lotu krążka, który wyłaniał się znienacka z gęstej mgły i wpadał do siatki :)
Ale to było w ubiegłym tysiącleciu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)