[quote='osama12' pid='1281284' dateline='1506364895']
a idź tY w pizdu kur.wo marnotrawna razem z modem który usuwa posty.
[/quote]
No to niezle jaja :D , 5 bramek z 11 strzela Piatek i jest "marnotrawny". Jesli on jest slaby, to jak sie okresli pozostalych zawodnikow ?. Nie wiem czy wszyscy sa tego swiadomi, ale bez Piatka nie istniejemy w ofensywie, dlatego hejt na niego jest troche zabawny ...
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
Stara piłkarska prawda mówi że napastnika rozlicza się z bramek a nie z ....machania rączkami !!!
Bramek zero a powinny być dwie i kolejna bodajże czwarta karta za głupotę powinien zapłacić za to finansowo .
- Edytowany
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=15679]@wrobelson[/url]
A ile z tych bramek strzelił z karnych?
Do tego te głupkowate uśmieszki. Non stop pretensje do sędziego i wymachiwanie łapami..
Najpierw by coś wypadało zaprezentować, a potem gwiazdorzyć. Coraz bardziej mnie wk[size=small]..r..wia[/size]
- Edytowany
Napastnik od siedmiu boleści. Właśnie po takich akcjach poznaje się dobrego napastnika - wypracuje sobie i strzeli gola. Za samo wypracowanie sytuacji punktów nie ma. A takie pieprzenie, że strzelił 4 karne to można między bajki włożyć bo równie dobrze mógł kto inny strzelać i też by strzelił. I wtedy super snajper Piątek miałby na koncie... 1 gola
Np tak jen ten Gruzin dzisiaj ,tylko . jak tam było.
Teraz dopiero widzicie, że Piątek to przeciętny napastnik? Ja go cenię tylko za to, że walczy i tego mu przeważnie nie można odmówić. Natomiast umiejętności zawsze miał słabe, technicznie bardzo słabo, dziś mieliśmy tego świetne przykłady.
Mecz u siebie z Jaga 1:1, - 1 bramka Piatka
Mecz u siebie z Gornikiem 3:3 - 2 bramki Piatka
Aktualnie mamy 6 pkt, z tego 2 pkt mamy poprzez slabego Piatka. Czyli 33 % pkt. zrobil slaby Piatek :rolleyes: ... wiem, wiem bramki strzela z karnych, a karne to przeciez jest nic. Teraz klucz pytanie : kto ma grac w napasci, zamiast slabego Piatka ?.
Ale biegnę przypomnieć że karne też trzeba umieć strzelać,a nie wszystkie napadziory tak dobrze to opanowały.
Widzę, że te forum i sektor B1 bez swoich ulubieńców nie są w stanie żyć. Beka.
Debeściakiem na pewno nie jest ale na chwilę obecną nie mamy skuteczniejszego.
[b][i]Zupełnie nieudany mecz, wręcz fatalny.[/i] [/b]
Po kilkunastu próbach w tym sezonie nadeszło zmęczenie materiału. Głowa nie wytrzymała naporu beznadziejności, która wokół niego biega w pasiastych barwach. Szkoda.
Krzychu strzel parę bramek i uciekaj z Krakowa. Część trybun przyklaśnie takiemu rozwiązaniu a później się będzie zastanawiać czemu ściągamy kolejnych Dejo podobnych napastników z pierwszej ligi. Zapomniałem dodać że w juniorach biega ze 3 już ukształtowanych na ekstraklasę tylko szansy jeszcze nie dostali.
[quote='wrobelson' pid='1281350' dateline='1506367893']
Mecz u siebie z Jaga 1:1, - 1 bramka Piatka
Mecz u siebie z Gornikiem 3:3 - 2 bramki Piatka
Aktualnie mamy 6 pkt, z tego 2 pkt mamy poprzez slabego Piatka. Czyli 33 % pkt. zrobil slaby Piatek :rolleyes: ... wiem, wiem bramki strzela z karnych, a karne to przeciez jest nic. Teraz klucz pytanie : kto ma grac w napasci, zamiast slabego Piatka ?.
[/quote]
Po to w kadrze jest 22 czy tam 24 pilkarzy ze jak jeden jest w slabszej formie ... to daje sie szanse innemu. Fajnie ze Piatek strzela z karnych ...ale ile mozna zmarnowac "setek" ?? Fajnie ze "nabil" nam 2 punkty ale ile punktow ucieklo bo ten nie trafia z 6 m w swiatlo bramki ??
Tracimy gole wiec Probierz miesza w obronie, ale bramek nie strzelami wiec w ataku tez wypadalo by pomieszac.
Osobiscie proponuje slabego Szczepaniaka albo slabego Vestenickiego. Slaby Hernandes tez moglby zagrac w napadzie.
W kazdym razie Piontek z Arka pauzuje .. mam nadzieje ze zmiennik wykorzysta szanse.
Podobno Piątek do jednego kibica po meczu (podejrzewam, że kibic z nim jechał) powiedział, że jak mu się nie podoba to może nie przychodzić. Widział ktoś taką sytuację?
Piątek u nas nie jest wybitnym napastnikiem, mieliśmy gorszych i lepszych. Mi od początku śmierdział i nie byłem fanem jego gry.Fakt na tą chwilę nie mamy nikogo lepszego, Problem jest u nas nie jeden, a wszystko jest raczej problemem, od prezesa po trybuny.A jeżeli faktycznie tak powiedział, to dla mnie jest skreślony.Piątek już na meczu z Jagiellonią gestykulował coś w stronę sektora B, bo szły w niego pociski. Nie wie za co? 17 lat chodzę na mecze i nie wyobrażam sobie, żeby po tylu porażkach, a widziałem ich wiele, ktoś miał jeszcze tupet pyskować. Niestety nie ma chyba w sobie pokory, Miro dzisiaj zawalił, jednak w jego wypadku każdy jest mu w stanie wybaczyć, bo zrobił dla tego klubu niesamowicie dużo i każdy go ceni, a Piątek na razie gwiazdorzy.
Krzysiek, chyba na vicekapitana jeszcze jest za wcześnie...
Dzisiaj ojciec porażki najpierw nie strzela 100-ki na 1:0 potem przez "gwiazdorstwo" nie ma 2:1 a za chwilę strata kontra i 1:2
W Gdyni ławka to i tak nagroda.
Już się nie mogę doczekać by zobaczyć jak funkcjonuje zespół w Gdyni bez Piątka. W ostatnich kilku meczach nie dał nic extra. Jakby tak wystawić w zamian za niego Helika, to efekt byłby pewnie ten sam. Mam tylko nadzieję że nie zastąpi go cudownie ozdrowiały Vestenicki, tylko Szczepaniak, ewentualnie Strózik, o ile nadaje się już do gry po kontuzji.
[quote='paluch' pid='1281463' dateline='1506376443']
Dzisiaj ojciec porażki najpierw nie strzela 100-ki na 1:0 potem przez "gwiazdorstwo" nie ma 2:1 a za chwilę strata kontra i 1:2
W Gdyni ławka to i tak nagroda.
[/quote]
Do Gdyni w ogóle nie pojedzie, bo pauzuje za kartki :)
Jedyny od kilku okienek naprawdę udany transfer (teraz może Fink bedzie drugi) a tu widzę postanowili co poniektórzy robic z niego głównego
winowajce degręgolady.
transfer może i udany, ale wczoraj on był głównym winowajcom porażki. Wystarczyło trafić/pomyśleć a wtedy my moglibyśmy wyczekać przeciwnika i zagrać z kontry. Co nam z napastnika który minie całą obrone jak z 4 metrów nie trafia w prostokąt o szerokości 7 metrów?
W Gdyni z przodu zagra hmm Szczepaniak albo Vestenicki - myślicie, że będzie lepiej? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)