Dziwna sytuacja z tym Lachowiczem. Jeszcze niedawno pojawialy się informacje że Spezia po wypożyczeniu chce go wykupić z Legii (ponoć za ok 200 tys zł.) a gość nagle ląduje u nas. Żeby się nie okazało że będziemy ladacznicy ogrywać pilkarza. Ogólnie to gość się fajnie prezentuje i transfer jak najbardziej na "tak" o ile będzie to wykupienie a nie wypożyczenie z Legii.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Parę słów na temat Lachowicza od ekspertów od ligi Włoskiej 🙂
"Cześć!
Ciężko jest mi ocenić Oskara z perspektywy jego gry, ponieważ nie byłem w stanie zobaczyć żadnego spotkania z ligi Primavera2, gdyż nie ma żadnych oficjalnych transmisji z tych meczów, a przynajmniej takich do których miałbym dostęp.
Myślę, że w Spezii zauważono potencjał w Lachowiczu, gdyż od momentu przejęcia posady trenera przez Lucę D’Angelo Oskar oraz Diego Mascardi (bramkarz drużyny U19 występujący w młodzieżowej reprezentacji Azzurri) byli jedynymi zawodnikami naszej Primavery zaproszonym dotychczas do kadry meczowej seniorów.
Dodatkowo bardzo cieszy fakt, że choć w obecnym sezonie zespół U19 nie zdołał sięgnąć po playoffy, to kolejny raz udało się rozwinąć młodzieżowców (m.in.: Riccardo Di Giorgio czy Mattia Benvenuto otrzymali niedawno profesjonalne kontrakty), którzy są teraz przymierzani do zespołu seniorów. Niedawno w taki sposób awansowano Nicolò Bertolę czy Pietro Candelariego, których powoli wprowadza się do gry na poziomie naszej ligi.
Zakładam, że jeśli Oskar byłby wykupiony przez Spezię, to byłby rozpatrywany w kontekście szerokiego składu, albo wypożyczenia do klubu, w którym mógłby być pewny częstych występów."
[quote]#post1628900 Stabilnosc tez ma swoja wartosc[/quote]
Pusty bak w samochodzie jest bardzo stabilny, ale nadal pusty.
Dobra a popatrzcie z tej strony:
Info że zakontraktowali nowych zawodników: Hrosso, Rapa, Bitri, Jablońsky, Oshima........
Co byście powiedzieli na takie transfery ? No chyba by forum zapłonęło, że bierzemy dziadów, starych Słowaków, i drewnianych i nie nadają się nawet do uzupełnienia kadry................
No więc o co wam chodzi ? Wymieniamy nieprzydatnych na takich co może któryś wypalić a są tańsi..... no chyba dobrze??
Na pewno taniej ;-)
- Edytowany
Deklaracja gry o środek tabeli nie ułatwia ściągania dobrych i ambitnych zawodników. Lepiej po cichu negocjować niż trąbić, że będziemy płacić mniej niż dotąd i celujemy w ósme miejsce. Podobnie z zatrzymywaniem kluczowych piłkarzy.
w tym tygodniu oglosza dwa transfery.
[quote]#post1628931 w tym tygodniu oglosza dwa transfery. [/quote]
Wzmocnienia czy uzupełnienia?
Pierwszy Lachowicz - zgadłem?😀
A drugi?
- Edytowany
Lachowicz powinien być po za tymi transferami .. młody to dopiero melodia przyszłości.. ale zapewne tak będzie.
Fajnie jakby ściągnęli chociaż jednego kocura dla uspokojenia nastrojów, ale to się pewnie wydarzy dopiero w zimie jak będziemy nocować na 14 miejscu.
Ma być z tego co kojarzę 3 transfery do 1 składu
kocury?
Bo ja wiem 😂
Chyba trener Kroczek coś wspominał o 3 do pierwszego składu
Kotki. Wszystkie białe wiadomo.
tygrysy
[quote]#post1628931 w tym tygodniu oglosza dwa transfery. [/quote]
Kallmana i Makucha 🤭
[quote]#post1628947 [quote]#post1628931 w tym tygodniu oglosza dwa transfery. [/quote]
Kallmana i Makucha 🤭[/quote]
No niestety pewnie tak będzie :D
Pierdolenia i "heheszków" ciąg dalszy.... nic nie wiem ale się z Cracovii pośmieję.
Śmiech to zdrowie 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)