Dzisiaj transfer!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
out czy in?
Pewnie noname, bez sensu...
- Edytowany
A ja słyszałem, że Mbape.
Że dopytam: Olafson jak przychodził był name, czy noname?
[quote]#post1627045 Pewnie noname, bez sensu...[/quote]
A kogo byś chciał? Messiego? Przecież wiadomo, że jak kogoś będą ściągać to na 90% zagranicznych, których większość z nas nie zna. Ja nie znałem przed Cracovią ani Kakabadze, ani Kallmana, a w piłce siedzę dosyć dogłębnie.
[quote]#post1627048 [quote]#post1627045 Pewnie noname, bez sensu...[/quote]
A kogo byś chciał? Messiego? Przecież wiadomo, że jak kogoś będą ściągać to na 90% zagranicznych, których większość z nas nie zna. Ja nie znałem przed Cracovią ani Kakabadze, ani Kallmana, a w piłce siedzę dosyć dogłębnie.[/quote]
Wiem, dokładnie to samo co Ty teraz ostatnio komuś powiedziałem, czuj ironie bo wszyscy piszą, że Ci z EK są już zajęci
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/image-png-93729991.png[/img]
Może on ?😅
Konoplianka to miał nazwisko!
Fajne byłoby wyciągnąć Polaka z Kotwicy ale ponoć jest duża konkurencja.
Patrząc po zajawce (podkreślenie frazy samodzielna obrona) wychodzi nowy bramkarz?
- Edytowany
[quote]#post1627057 Konoplianka to miał nazwisko![/quote]
Nazwisko to mieli Mickiewicz, Sienkiewicz i Curie-Skłodowska...
[quote]#post1627058 Fajne byłoby wyciągnąć Polaka z Kotwicy ale ponoć jest duża konkurencja.[/quote]
Piszą że idzie do gts.
To jest w nagłówku.
W treści, już tylko, że gts go chce, ale jest konkurencja zagraniczna
No ale przecież jak gts go chce, to na pewno pójdzie, bo towarzystwu się nie odmawia 😜
- Edytowany
Ja bym u nas widział Biedrzyckiego z Polonii
- Edytowany
Kierunek drugoligowy, lub pierwszoligowy, zależy jak patrzeć. W ubiegłym sezonie grał w 2 lidze - JB
"Jest to największa fortyfikacja Twierdzy Kraków. Należał do I obszaru warownego i bronił dostępu od zachodu do jej rdzenia. Przystosowany był do 𝐬𝐚𝐦𝐨𝐝𝐳𝐢𝐞𝐥𝐧𝐞𝐣 𝐨𝐛𝐫𝐨𝐧𝐲."
No to od dzis nowy bramkarz.... takze kto na kogo stawia bo tych nazwisk sie troche przewinelo... ja napisze..." ten za pol miliona euro" co w widzewie bronil kiedys Ravas
Jakub Błaszc…i? 😂
ten to ma nazwisko
Jakub Burek?
Proszę nie obrażać zwierząt psów, one niczego nie są winne...
Ravas
- Edytowany
Jakub Banach ze Stalówki ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)