Akurat ostatnich kilkanaście postów to żadne bicie piany tylko szukanie odpowiedzi na pytanie w czym upatrywać nadziei.
Bo jeśli nadziei szuka się w ślepym losie farcie czy laptopie Stefana to powodzenia.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1623921 WIKTOR BARNAŚ SKAUTEM PIERWSZEGO ZESPOŁU CRACOVII! tobie nawet jak sie link poda to bedziesz szedł w zaparte ze nie ma pracownika jednego masz w linku pozatym dyrektor nie wział sie z próżni i ma jakies rozeznanie na rynku i znajomosci[/quote]
Barnaś plus dwóch innych skautów Piotr Stawarczyk i jeszcze jakiś jeden(Gambał mówił podczas wywiadu na Cracovia tv, więc na chwilę obecną ktoś jeszcze mógł dojść)
- Edytowany
Ale poczekajmy po owocach ich poznacie..... jeszcze się nic nie zaczęło mam na myśli okienko ani się nie skończyło nadzieja jest w tym że te dwa linki które wkleiłem że skautami ich CV wygląda ciekawie za profesora mieliśmy 0,0 scauta a tu jest co najmniej dyrektor który pracował jeszcze nie dawno jako scaut rakowa i scauta pierwszego zespołu który ma ciekawe zagraniczne CV nie wiem czy jest więcej ale trzeba tym panom dać szansę potem oceniać.....
[b]Edycja z 31.05.2024 o godz. 13:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1623928 [quote]#post1623921 WIKTOR BARNAŚ SKAUTEM PIERWSZEGO ZESPOŁU CRACOVII! tobie nawet jak sie link poda to bedziesz szedł w zaparte ze nie ma pracownika jednego masz w linku pozatym dyrektor nie wział sie z próżni i ma jakies rozeznanie na rynku i znajomosci[/quote]
Barnaś plus dwóch innych skautów Piotr Stawarczyk i jeszcze jakiś jeden(Gambał mówił podczas wywiadu na Cracovia tv, więc na chwilę obecną ktoś jeszcze mógł dojść)[/quote]
Czyli jakiś scauting jest ....
- Edytowany
Jakim budżetem dysponujemy w sezonie 24/25 ? ile przekazał Comarch a ile sobie odebrał jeśli chodzi o dług. Z tego co było mówione mieliśmy mieć więcej kasy.
A czy zaczął się już kolego ten sezon 2024/25?
O co Ty pytasz?
Ja się zapytam Ciebie, ile wydasz na media w 2025, odpowiesz mi już teraz?
[quote]#post1623935 Jakim budżetem dysponujemy w sezonie 24/25 ? ile przekazał Comarch a ile sobie odebrał jeśli o dług. Z tego co było wcześniej mówione nasz właściciel miał powiększyć budżet.[/quote]
Tego to pewnie dokładnie nie wie nawet prezes
Przychody raczej się zwiekszą bo będą nowi sponsorzy i możliwe że kogoś sprzedamy np.Rakoczy a wydatki raczej prezes będzie starał się zmniejszać lub co najmniej utrzymać na obecnym poziomie, bo co sezon notujemy spore straty
To ten sam dyrektor skautingu z Rakowa, który miał tam do dyspozycji sporo kasy, a do dzisiaj oni są bez napastnika z prawdziwego zdarzenia?!
[quote]#post1623940 To ten sam dyrektor skautingu z Rakowa, który miał tam do dyspozycji sporo kasy, a do dzisiaj oni są bez napastnika z prawdziwego zdarzenia?![/quote]
Chodzi ci o Gambała?naszego dyrektora skautingu? Jeśli tak to Gambał tam był skautem a nie dyrektorem skautingu i nie on decydował o tym kogo mają pozyskać. A napastnika to akurat udało im się pozyskać Crnac
[quote]#post1623940 To ten sam dyrektor skautingu z Rakowa, który miał tam do dyspozycji sporo kasy, a do dzisiaj oni są bez napastnika z prawdziwego zdarzenia?![/quote]
Nie on był tam scoutem nie dyrektorem......a czemu w Rakowie nie było napastnika pytaj papszuna właśnie wrócił....
Czy Adam Radwański to wzmocnienie?
Oczywiście
Jak focus pisze to coś znaczy
- Edytowany
[quote]#post1623955 Czy Adam Radwański to wzmocnienie?[/quote]
Nie! Co najwyżej uzupełnienie a my potrzebujemy wzmocnień, a poza tym zbyt niski i mało perspektywiczny, lepszy już nie będzie ma 26 lat wolałbym tego
https://www.transfermarkt.pl/szymon-bartlewicz/profil/spieler/1042499
[quote]#post1623937 A czy zaczął się już kolego ten sezon 2024/25?
O co Ty pytasz?
[/quote]
Co Ty piszesz ?
Mamy przed sobą sezon 24/25 musimy dokonać jakiś wzmocnień jeszcze kogoś sprzedamy.Dróżdż miał spotkanie z zarządem Comarchu na pewno wie jakim budżetem będzie dysponował.
Tylko że wzrostem to słaby argument..... zawsze przy tej okazji przypomina mi się Zegarek....ale wiek faktycznie wysoki....
[quote]#post1623955 Czy Adam Radwański to wzmocnienie?[/quote]
To nie jest wzmocnienie.
- Edytowany
[quote]#post1623959 [quote]#post1623937 A czy zaczął się już kolego ten sezon 2024/25?
O co Ty pytasz?
[/quote]
Co Ty piszesz ?
Mamy przed sobą sezon 24/25 musimy dokonać jakiś wzmocnień jeszcze kogoś sprzedamy.Dróżdż miał spotkanie z zarządem Comarchu na pewno wie jakim budżetem będzie dysponował.[/quote]
To że wie to nie znaczy że ma klepać jęzorem na prawo i lewo już był prezes co zapowiadał po 3 lub 4 transfery z jedną bomba która potem była tylko petarda ....
[b]Edycja z 31.05.2024 o godz. 17:29 (scalono posty)[/b]
Albo że nie był kogo kupić i miliony na transfery
[quote]#post1623962 [quote]#post1623959 [quote]#post1623937 A czy zaczął się już kolego ten sezon 2024/25?
O co Ty pytasz?
[/quote]
Co Ty piszesz ?
Mamy przed sobą sezon 24/25 musimy dokonać jakiś wzmocnień jeszcze kogoś sprzedamy.Dróżdż miał spotkanie z zarządem Comarchu na pewno wie jakim budżetem będzie dysponował.[/quote]
To że wie to nie znaczy że ma klepać jęzorem na prawo i lewo już był prezes co zapowiadał po 3 lub 4 transfery z jedną bomba która potem była tylko petarda ....
[b]Edycja z 31.05.2024 o godz. 17:29 (scalono posty)[/b]
Albo że nie był kogo kupić i miliony na transfery [/quote]
Nie czekam na żadne bomby transferowe .
- Edytowany
Ale powiem ci już to pisałem wcześniej i sam prezes o tym mówił transfery lubią ciszę.....
[b]Edycja z 31.05.2024 o godz. 17:35 (scalono posty)[/b]
Mam na myśli to żeby robili swoje a nie zapowiedzi .....
W kwestii bramkarzy :
Na liście życzeń klubu znajdują się Filip Bednarek (Lech Poznań) oraz Dominik Holec (MFK Karvina). Obaj mają rozeznanie w Ekstraklasie.
Tak że tego...
Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/cracovia-rusza-po-nowego-bramkarza-ambitne-cele-nasz-news/241415
Jadę na urlop. Do zobaczenia Panowie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
bodzio_60, Goście (4)