Trochę nie rozumiem oburzenia tym że sięgamy po zawodnika z pierwszej ligi który się wyróżnia... Wiem że potrzebny jest ktoś do środka ale na papierze ten transfer się poprostu broni...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
I liga daje więcej gwarancji powodzenia, niż no name`y przysyłane w mailach od menedżerów. Jestem za ściąganiem takich gości.
fajnie tylko w naszej taktyce nie ma pozycji skrzydłowego więc ściąganie kogokolwiek na tą pozycję jest zwyczajnym idiotyzmem i to nawet pomijając fakt, że mamy pilniejsze potrzeby w innych miejscach.
Że też co poniektórzy, jak wyżej, nie zostali trenerami, mielibyśmy problem z głowy do konca życia. 🙃
co?
nie mamy skrzydłowego w klubie od sezonu 2013/2014 gdy grał u nas Saidi. Potem przez lata nie mieliśmy ANI JEDNEGO skrzydłowego. Z czasem narodził się KANDYDAT na skrzydłowego, który wygrał na Puchar Polski stając się w końcu prawdziwym skrzydłowym i został w nagrodę zeszmacony. Nie posiadając więc w kadrze skrzydłowych od 6-7 lat (około 15 okienek, w których nie wykonano tego ruchu) w końcu ktoś wpadł na pomysł by zmienić system by nie musieć korzystać z usług takiego zawodnika. bardzo słusznie. chociaż szkoda, że cierpi na tym klasyczny skrzydłowy bez innych atutów niż bieganie po skrzydle - Myszor.
no i właśnie teraz my kupujemy klasycznego skrzydłowego zamiast środkowego pomocnika - wprost odwrotnie do czasów pierwszego Zielińskiego gdzie mieliśmy w składzie samych środkowych pomocników i ani jednego skrzydłowego.
albo zmieniamy formację albo ten transfer to czysty idiotyzm.
jesteśmy śmieszni
Być może będziemy płynnie , podczas gry zmieniać ustawienie na boisku więc skrzydłowy może się przydać .
[quote]#post1562581 fajnie tylko w naszej taktyce nie ma pozycji skrzydłowego więc ściąganie kogokolwiek na tą pozycję jest zwyczajnym idiotyzmem i to nawet pomijając fakt, że mamy pilniejsze potrzeby w innych miejscach.[/quote]
Zieliński wielokrotnie o tym mówił
No tak idiotyzm ściągamy zawodnika który sam o sobie mówi, że co prawda najlepiej czuje się na prawym skrzydle ale może grać też na lewej stronie i pozycji numer "10". Idiotyzm bo ściągamy Polaka który wyróżnia się w 1 lidze, jeszcze nie dawno słyszałem głosy, że szkoda bo nie kupujemy Polaków z 1 ligi. Będzie on rywalizował z naszymi młodymi gwiazdeczkami którzy mają umiejętności jednak są to młodzi i nie równi piłkarze (z racji na swój wiek). Szukamy zawodnika na pozycję numer "10" to może przesuniemy Rakoczego na swoją podstawową pozycję, kolejny +. W czym więc jest problem? Ja nie widzę, no chyba, że to, że jest paprykarzem, ale jak zostanie jednym z naszych kluczowych piłkarzy na co widzę potencjał to nikomu nie będzie to przeszkadzać.
- Edytowany
jeżeli to nie jest typowy jeździec bez głowy jak Myszor tylko skrzydłowy z inklinacjami do gry piłką, dobrze czujący się również na pozycji nr 10 to wtedy ok. reklamowany jest jednak jako czołowy skrzydłowy pierwszej ligi, a sam osobiście go w akcji nie widziałem i go nie znam. w naszej taktyce nie ma takiej pozycji. wtedy to idiotyzm
[b]Edycja z 18.01.2023 o godz. 12:36 (scalono posty)[/b]
to czy jest paprykarzem nic mnie nie interesuje. może być za kim chce jeśli tylko nie jest psem. to że dla pogoni jesteśmy kosą nie oznacza, że to dla nas jakiś wielki przeciwnik. mamy z 20 ważniejszych kos niż ta szczecińska wywłoka
https://www.transfermarkt.pl/sk-slavia-praga-czy-przyjdzie-karol-knap-/thread/forum/377/thread_id/8332
Hahaha jakiś łeb z transfermarktu piszę, że wedle jego informacji Slavia chce Knapa po ostatnim sparingu xdd
Filipiak kiedyś powiedział, że każdy piłkarz jest na sprzedaż , za odpowiednia kwotę , więc ...
Czuję, że Knap się ogarnie i będzie miał dobrą drugą część sezonu i jest w nim jakiś potencjał również sprzedażowy ale to jednak trochę za wcześnie.
Szczerze, niech biorą Knapa za np. 2mln Euro.
On w tym momencie jest wart 2mln euro? Według mnie on naprawdę może być tyle wart ale jeszcze nie teraz.
to jakis fake news Knap to solidny ale przeciętny piłkarz, wyszedł mu. jeden mecz i już go chcą kupić i to kto poważny klub, to jakieś bajki są.....
Kolejny dzien a transferow brak.....
- Edytowany
Mamy czas do końca lutego,potem jeszcze bez kontraktu można kogoś wziąć 😁
Wg Weszło Petrasek zostaje do końca sezonu w Rakowie.
jakbyl cygan i sciagal szrot z yugoslawi to byl placz ze nie bierzemy polakow. Teraz jak sciagamy polaka z dobrymi liczbami to ludzie placza ze nie jest to Bochnakovic 😂 😂
kto na to narzeka?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)