według tego samego portalu Lewandowski na 32% w Chojniczance
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-01/image-png-07530018.png[/img]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Taka jest wartość portalowych informacji .Każdy może wpisać co się mu podoba .
[quote]#post1562478 Według portalu transfermarkt szansa na transfer to 87% więc można powiedzieć, że Etzaz, [b]syn Saddama*[/b] jest już jedną nogą w Cracovii!
[b]*koloryzowane[/b][/quote]
Wisi tak to chyba od dobrego tygodnia…
Szykujcie chłopaki maść bo zaraz transfer zostanie dopięty ;) pozdro dla normalnych
i dla ocieplających poddasze
Petarda, półtorej tygodnia do ligi i mamy pierwszy transfer, ale jeszcze nie oficjalnie. Dzięki Januszku "Sprinterze" Filipiaku
[quote]#post1562492 Petarda, półtorej tygodnia do ligi i mamy pierwszy transfer, ale jeszcze nie oficjalnie. Dzięki Januszku "Sprinterze" Filipiaku [/quote]
Hamuj bo moze chlop sie rozmysli i bedzie kapa...
[quote]#post1562487 Szykujcie chłopaki maść bo zaraz transfer zostanie dopięty ;) pozdro dla normalnych [/quote]
E tam poczekamy jeszcze z 3 tygodnie żeby w dupę dostać w lidze.
[quote]#post1562487 Szykujcie chłopaki maść bo zaraz transfer zostanie dopięty ;) pozdro dla normalnych [/quote]
Chyba uciekł 😁
będzie skrzydłowy.
Mateusz Bochniak Chrobry blisko transferu- info Janek z tt
Mateusz Bochnak nie Bochniak
24 lata
Chrobry Głogów: 20 występów 8 bramek 4 asysty
bardzo chwalony skrzydłowy, pół roku do końca kontraktu. Do głębi składu za Myszę, Rakiego Kono super opcja.
Liczyłem na grajka zza granicy.. Gość z 1 ligi.. No nie wiem.. To są wzmocnienia na "trwanie" w ekstraklasie raczej a nie o zaatakowanie czołówki.
Sorry, odrobinę poza tematem, ale jednak pasuje do naszych zakupów. Prezes PZPN powiedział podobno, że wie kto będzie trenerem reprezentacji, ale czeka na odzew drugiej strony... To trochę jak u nas, wiemy kogo chcemy, ale w ostatniej chwili nie wsiada do samolotu do Balic. Można by rzec - polska myśl prezesowska.
liczby na rundę takie jak Kądzior przed trasnferem do nas. jestem dobrej myśli
Oby sobie poradził.. Środek pomocy kuleje najbardziej ..
Jestem na tak.
[quote]#post1562507 Liczyłem na grajka zza granicy.. Gość z 1 ligi.. No nie wiem.. To są wzmocnienia na "trwanie" w ekstraklasie raczej a nie o zaatakowanie czołówki. [/quote]
Tak kolejny grajek zza granicy... świetny pomysł. Jeżeli mamy robić transfery to takie mi się podobają. Zawodnicy którzy wyróżniają się w 1 lidze i są gotowi na szansę w ekstraklasie. Tak było z Kądziorem (kiedy grał w Wigrach), Makuchem, Niemczyckim i tak teraz jest z Bochnakiem. Mi się ta opcja podoba, wiadomo, że jest on sprowadzony do rotacji. Z resztą nie wiemy co po sezonie wydarzy się z Rakoczym, Myszorem czy nawet Makuchem (którego w przeciwieństwie do niektórych na forum jestem sporym fanem) więc dobrze, że sprowadzamy go już teraz będzie miał czas na aklimatyzację. Na taką samą metodę liczę w przypadku Bobka który od czasu do czasu mógłby już dostawać szansę w meczach z słabszymi rywalami a po sezonie w przypadku bardzo prawdopodobnego odejścia Karola zostałby "numerem 1" w naszej bramce.
[quote]#post1562507 Liczyłem na grajka zza granicy.. Gość z 1 ligi.. No nie wiem.. To są wzmocnienia na "trwanie" w ekstraklasie raczej a nie o zaatakowanie czołówki. [/quote]
24 - letni perspektywiczny i chwalony zawodnik to jest transfer na zarobek.
[quote]#post1562513 [quote]#post1562507 Liczyłem na grajka zza granicy.. Gość z 1 ligi.. No nie wiem.. To są wzmocnienia na "trwanie" w ekstraklasie raczej a nie o zaatakowanie czołówki. [/quote]
24 - letni perspektywiczny i chwalony zawodnik to jest transfer na zarobek. [/quote]
Mam nadzieję, że to sarkazm xdddddddd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!