Petrasek jest na wylocie z rakowa. Solidny obronca
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1562283 Petrasek jest na wylocie z rakowa. Solidny obronca[/quote]
Do tego dobrze gra głową , przydatny przy stałych fragmentach gry .
Nievulis też dostał zielone światło na transfer ... Obydwaj Top jeżeli są zdrowi .
- Edytowany
Nie ma to jak budowa silnej Ceacovii z odpadow z Rakowa co w pizde dostaja od slabej Cracovii regularnie....
😉 😉 😉
[quote]#post1562287 Nievulis też dostał zielone światło na transfer ... Obydwaj Top jeżeli są zdrowi . [/quote]
niewulis juz jest jedna noga w potoczance
Piniondze na transfery som!!!
Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami
[quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
Wiemy, ale fajnie że się zjawiłeś😉
[quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
A dogadają się?Ile % szans?
Tak około 40% szans,zależy co Stefan z barku wyciągnie
Rozmowy z Petraskiem są choć raków wcale nie jest tak skłonny go oddać jak piszą. Większa szansa na transfer po sezonie
Brać nawet po sezonie, solidny obrońca
[quote]#post1562297 [quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
A dogadają się?Ile % szans?[/quote]
Nawet transfer Messiego jest na 50 % szans😉 ... Cracovia chce Messi nie 😉
Ale tu emocje
[quote]#post1562281 A ja obstawiam, że Hussain to wypucha. Gruzin już niekoniecznie.
Obrońca to pewnie ten młody z Siarki ;)
[/quote]
Ta, jak już to na odwrót. Hussain ma tę zaletę, że jest za darmo, a za Gruzina trzeba płacić.
Gruzin, Drygas,Petrasek.
Oficjalnie?
[quote]#post1562318 Gruzin, Drygas,Petrasek.
[/quote]
Bez szans
nie- z nimi sa rozmowy. Ten arab jest jako alternatywa. dla ww 2. Petrasek wyszedł że tak powiem w trakcie obozu. Duża rola trenera żeby go przekonać, raków nie puści go łatwo ale jak zawodnik się uprze to pójda mu na ręke ze względu na zasługi.
[quote]#post1562322 [quote]#post1562318 Gruzin, Drygas,Petrasek.
[/quote]
Bez szans
[/quote]
nie mi szanse oceniać, jestem zwykłym kibicem i nie jestem przy negocjacjach. Mówie tylko ze z nimi negocjuja na pewno, a że na miejscu jest JF to jest większa szansa na pozytywny finał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!