Petrasek jest na wylocie z rakowa. Solidny obronca
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1562283 Petrasek jest na wylocie z rakowa. Solidny obronca[/quote]
Do tego dobrze gra głową , przydatny przy stałych fragmentach gry .
Nievulis też dostał zielone światło na transfer ... Obydwaj Top jeżeli są zdrowi .
- Edytowany
Nie ma to jak budowa silnej Ceacovii z odpadow z Rakowa co w pizde dostaja od slabej Cracovii regularnie....
😉 😉 😉
[quote]#post1562287 Nievulis też dostał zielone światło na transfer ... Obydwaj Top jeżeli są zdrowi . [/quote]
niewulis juz jest jedna noga w potoczance
Piniondze na transfery som!!!
Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami
[quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
Wiemy, ale fajnie że się zjawiłeś😉
[quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
A dogadają się?Ile % szans?
Tak około 40% szans,zależy co Stefan z barku wyciągnie
Rozmowy z Petraskiem są choć raków wcale nie jest tak skłonny go oddać jak piszą. Większa szansa na transfer po sezonie
Brać nawet po sezonie, solidny obrońca
[quote]#post1562297 [quote]#post1562294 Cracovia dogaduje się z jednym obrońcą i dwoma pomocnikami[/quote]
A dogadają się?Ile % szans?[/quote]
Nawet transfer Messiego jest na 50 % szans😉 ... Cracovia chce Messi nie 😉
Ale tu emocje
[quote]#post1562281 A ja obstawiam, że Hussain to wypucha. Gruzin już niekoniecznie.
Obrońca to pewnie ten młody z Siarki ;)
[/quote]
Ta, jak już to na odwrót. Hussain ma tę zaletę, że jest za darmo, a za Gruzina trzeba płacić.
Gruzin, Drygas,Petrasek.
Oficjalnie?
[quote]#post1562318 Gruzin, Drygas,Petrasek.
[/quote]
Bez szans
nie- z nimi sa rozmowy. Ten arab jest jako alternatywa. dla ww 2. Petrasek wyszedł że tak powiem w trakcie obozu. Duża rola trenera żeby go przekonać, raków nie puści go łatwo ale jak zawodnik się uprze to pójda mu na ręke ze względu na zasługi.
[quote]#post1562322 [quote]#post1562318 Gruzin, Drygas,Petrasek.
[/quote]
Bez szans
[/quote]
nie mi szanse oceniać, jestem zwykłym kibicem i nie jestem przy negocjacjach. Mówie tylko ze z nimi negocjuja na pewno, a że na miejscu jest JF to jest większa szansa na pozytywny finał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
DSS, Goście (4)