Czemu nie Ramirez z Lecha? Lech ma problem, bo ma za dużo obcokrajowców i musi się go pozbyć jeśli che nowe transfery zza granicy. Skorża to chujek, jednak lata w gtsie odcisnęły na nim piętno.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Ja dziś olewam hulajnogę. Staneła dęba i spadłem pod knajpą z sushi na Zwierzynieckiej.
Dziś piechotą do Smiley😂
a czemu właściwie nie bierzemy Sitka?
[quote]#post1539716 a czemu właściwie nie bierzemy Sitka?[/quote]
Bo budzet nie jest z gumy
Podobno wpier... za dużo mięsa i lata samolotem na Kretę
[quote]#post1539721 [quote]#post1539716 a czemu właściwie nie bierzemy Sitka?[/quote]
Bo budzet nie jest z gumy[/quote]
A trzeba długi spłacac, płacić kontrakty Dzikowi, Rivie i Sadikoviciovi .
Bo nasza pomoc juz wyglada jak durszlak...
A co Japonczykiem? Jest oficjalnie?
Japończyk jest już w Krakowie, przechodzi testy medyczne w iMedzie. Kallman jak koledzy wyżej wspomnieli pożegnał się już ze swoim byłym klubem.
repolonizacja trwa w najlepsze
Ten Japończyk wygląda obiecująco na tych filmikach. Biorąc pod uwagę, że miał w zespole strasznych kiepów, to on sam wydaje się być typem zawodnika którego brakuje. Fajnie rozrzuca, dużo widzi, reguluje tempo, prostopadłe, piłka się klei. Fin natomiast, jeśli jest gruby, to jest najszybszym grubasem jakiego widziałem.
[quote]#post1539742 repolonizacja trwa w najlepsze[/quote]
Jak przyjdzie kozak, to może być nawet kosmitą, tylko po co pierdolić głupoty w wywiadach?
[quote]#post1539740 Japończyk jest już w Krakowie, przechodzi testy medyczne w iMedzie. Kallman jak koledzy wyżej wspomnieli pożegnał się już ze swoim byłym klubem.[/quote]
[img]https://pbs.twimg.com/media/FWk_JJ5X0AACy_P?format=jpg&name=large[/img]
A ten japończyk to elektryk, czy spalinowy jest?
Po prostu druga Japonia znowu w cenie!
Czyli brać...
[quote]#post1539752 A ten japończyk to elektryk, czy spalinowy jest?[/quote]
Hybryda 😜
Dla mnie idealny byłby Bartosz Nowak z Zabrza, co prawda przedłużył kontrakt ale podobno ma wpisana klauzule. Idealne zastępstwo za Pelle, do tego Polak w idealnym wieku do grania. Podejrzewam, ze możnaby go było skusić dużym kontaktem. Ale wracam na ziemie, bo i tak wiem, ze nic z tego nie będzie, 😁
[quote]#post1539758 Dla mnie idealny byłby Bartosz Nowak z Zabrza, co prawda przedłużył kontrakt ale podobno ma wpisana klauzule. Idealne zastępstwo za Pelle, do tego Polak w idealnym wieku do grania. Podejrzewam, ze możnaby go było skusić dużym kontaktem. Ale wracam na ziemie, bo i tak wiem, ze nic z tego nie będzie, 😁 [/quote]
Wg Włodara Raków złożył ofertę za Nowaka na poziomie 400-500k euro
Japończyk nie przeszedł przeglądu rejestracyjnego ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)