[quote]#post1536017 ćwierkają, że jeszcze w tym tygodniu jakiś grajek,
Polak, z jednego z wpisów przynajmniej ja wywnioskowałem, że może chodzić o Ka…
ale to już moje domysły [/quote]
Kto tak pisał?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Szymon Włodarczyk w Górniku Zabrze. Wiem, że pozyskaliśmy Makucha, ale czy nie dało się też o niego powalczyć? Oczywiście poza II drużyną legii i młodzieżówkami grał mało, ale omówiło się wcześniej o jego dużym potencjale. Drugim Lewandowskim być może nie będzie, ale solidnym ligowcem czy gościem na sprzedaż? Czemu nie.
19 lat, wolny zawodnik i śmieszne pieniądze jako ekwiwalent za wyszkolenie.
pisał Piotrek, były forumowicz 😉
dodał, że zmieni sygnaturkę, w której ma teraz Pestkę,
nie widzę po prostu innej kandydatury, Piotrek to psychofan Kapiego,
ale są to tylko moje domysły
[quote]#post1536075 ... Piotrek to psychofan Kapiego...[/quote]
Jak jest psychofanem, to wszystko jasne...Nic z tego nie będzie..😍
Panowie, a z tym Gio to pierd czy jest coś na rzeczy?
Pierdigio
Doooobra to bierzmy tego Karbownika za 3mln euro, stać nas bo Janusz zwariował i idzie na całość ;)
Probierz w programie u Włodarczyka mówił, że Mosór został zwolniony, prawda to?
Akurat to jest prawda.
[quote]#post1536015 [quote]#post1536014 A kogo byście kupili za pelle? [/quote]
Dani Ramirez [/quote]
Zostaje w Lechu.
[quote]#post1536080 Panowie, a z tym Gio to pierd czy jest coś na rzeczy?[/quote]
Banik chce dać za niego 2 mln euro. Swoją drogą lepszy od Karbownika z 2 razy.
[quote]#post1536129 [quote]#post1536080 Panowie, a z tym Gio to pierd czy jest coś na rzeczy?[/quote]
Banik chce dać za niego 2 mln euro. Swoją drogą lepszy od Karbownika z 2 razy.[/quote]
Nie powiedziałbym. Jest bardzo dobry na skrzydle, ale Karnownik może grać jako „8” i ma lepszy przegląd. Tamten bardziej dynamiczny.
Żaden z ww do nas nie trafi swoją droga. Najlepszy transfer mamy za sobą wg mnie . Teraz będą podobne lub słabsze.
Gio może grać na obu skrzydłach i na "10" a czysto piłkarsko jest dużo lepszy od Karbownika
Makuch to niby ten najlepszy transfer?
- Edytowany
[quote]#post1536135 Makuch to niby ten najlepszy transfer?[/quote]
Tak.
Ewentualnie kolejny opalony aryjczyk z nadwaga.
aha ,
oz qrwa, hahaha
dobra, czyli tego kota z bingo mozna spisac na straty
[quote]#post1536137 aha ,
oz qrwa, hahaha
[/quote]
Nie mow mi, ze po tylu latach, po takiej duzej probce, nadal spodziewasz sie tak drastycznej zmiany w polityce transferowej?
Ja wiem,ze kibic patrzy troche inaczej, przez rozowe okulary,ale bez przesady.
Ja myślę że jednak będą lepsze bądź równie dobre transfery na papierze co Makuch 😉
Musi jeszcze przyjść kot, bo w bingo postawiłem ;)
[quote]#post1536138 [quote]#post1536137 aha ,
oz qrwa, hahaha
[/quote]
Nie mow mi, ze po tylu latach, po takiej duzej probce, nadal spodziewasz sie tak drastycznej zmiany w polityce transferowej?
Ja wiem,ze kibic patrzy troche inaczej, przez rozowe okulary,ale bez przesady. [/quote]
Nie sadzilem ze tak nisko upadlismy :)
Rozumiem, ze Pelle nie wymaga zamiennika i niby starzejacy sie Konoplyanka nam go zastapi, oraz wracajacy do formy i juz prawie odpalajacy Thiago :)
zalamalem sie na wesolo, heheheheh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)