I tak się kończy skąpstwo i krótkowzroczność o czym pisałem w temacie Gola
Albo chce się być PSV albo KS Sknerus
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Rakietowy Traktor' pid='1441377' dateline='1596014088']
https://legia.net/news/legia-powaznie-zainteresowana-rafaelem-lopesem/78053
nie ma szans na to
[/quote]
Miga pisze że jest blisko transferu.
Kmita również - dostaniemy 150 tys. euro
O to Potter rozniesie Tabisza na strzępy.
Początek sezonu Bez napastnika w ogóle?????
Piszczek wróci ;)
[quote='konrad_pn' pid='1441382' dateline='1596015915']
Kmita również - dostaniemy 150 tys. euro
[/quote]
No to "ZAOSZCZĘDZILIŚMY" na obcięciu wynagrodzeń.
Całe oszczędności z nawiązką poszły na jednym zawodniku BRAWO!!!!!
Ponoć w poprzednim okienku chciał już odejść, u nas nigdy dobrze nie będzie. Hanca do Lecha, Pestka zagranica i pewnie kogoś się jeszcze upłynni
- Edytowany
Samo istnienie klauzuli nie było tajemnicą, natomiast ciekawe, że zaledwie 150 tysięcy euro. Przewijały się inne kwoty. Lopes był niezłym napastnikiem, obecnie klub nie ma nic do gadania w sprawie gdzie odejdzie. Szkoda, bo niezły piłkarz. Mimo powrotu Piszczka jestem zdania, że musimy poszukać jeszcze jednego napastnika w takim razie.
Co do tego, że chciał odejść - tak, zimą była oferta z Emiratów za niego. Piłkarz chciał odejść, klub go nie puścił.
Brawo kurwa, Jesteś Filipiak nie do podjebania razem ze swoim przydupasem Tabiszem.
- Edytowany
Ku.rw.a mać Tabisz ty chuju!!!!!
Ja zapytam gdzie jest Eredin i co ma do powiedzenia ?Ile jeszcze będzie takich interesów tabisza ?
Pisalem dużo wcześniej oszczedzono żetony na Covid by stracić miliony zł .150 tyś euro to kwota pod którą mógł podpisać się tylko debil .
Takie to jest ,,budowanie ''PSV .
To jest kwota która tabisz napluł nam kibicom w twarz .Co za to kupisz i kogo ?Trzeba mieć wodogłowie by na coś takiego się godzić .
W normalnym klubie osoba za to odpowiedzialna by straciła pracę .
Mógłbym zrozumieć klauzule 500 tyś euro ale 150 tyś ?To jest kpina i naplucie nam kibicom w twarz .
Tekst Kmity
Transfery. PKO Ekstraklasa. Legia Warszawa bierze kapitana Cracovii. Rafael Lopes ma wzmocnić mistrza Polski
Rafael Lopes będzie drugim letnim nabytkiem Legii Warszawa. Mistrz Polski skorzysta z wpisanej w kontrakt piłkarza z Cracovią klauzuli odejścia i zapłaci za niego ok. 150 tys. euro. Portugalczyk to kapitan Pasów i ich najlepszy strzelec.
Maciej Kmita
Maciej Kmita
29 Lipca 2020, 11:31
Rafael Lopes WP SportoweFakty / Krzysztof Porębski / Na zdjęciu: Rafael Lopes
Transfery. PKO Ekstraklasa. Legia Warszawa. Dario Tadić przymierzany do mistrza Polski
Jako pierwszy tę informację podał TVP Sport. Nam udało się ustalić kwotę odstępnego i okoliczności jej wpisania w umowę Rafaela Lopesa z Pasami. Jest tak niska, ponieważ Portugalczyk już w styczniu miał bardzo atrakcyjną - zarówno dla klubu, jak i siebie samego - ofertę ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Walczącym o mistrzostwo i Puchar Polski krakowianom udało się jednak namówić Lopesa na pozostanie przy Kałuży 1 do końca sezonu w zamian za obietnicę zgody na transfer po sezonie. Dwa lata temu podobną dżentelmeńską umowę z klubem zawarł Krzysztof Piątek i po sezonie 2017/18 odszedł do Genoi.
Po wybuchu epidemii COVID-19 Cracovia usiadła z piłkarzami do rozmów w sprawie redukcji wynagrodzenia na czas przerwy w rozgrywkach i Portugalczyk wykorzystał tę okoliczność do zabezpieczenia się. Zgodził się na obniżkę, ale w zamian w jego kontrakcie znalazła się opiewającą na 150 tys. euro klauzula odejścia, którą teraz aktywuje Legia.
Działanie na szkodę spółki jest KARALNE może jakieś doniesienie do prokuratury
Jak (7)ampucera tak się wzmacnia, to chyba baaardzo chcą do tej Ligi Mistrzów trafić! :)
- Edytowany
Żeby było śmieszniej to Tabisz nic nie zaoszczędził bo te "covidowe" pieniądze i tak musiał wypłacić po zdobyciu PP.
Lopes ma pieniądze i zyskał klauzulę :P.
Szkoda się denerwować i co okienko wpadać w nerwy skoro zawsze kręci Ci się to tak,że nie mamy dla zawodników nic do zaoferowania poza bieda-stawkami i każdy nas przebija. Szumne opowieści, że stać nas na wiele, a kupujemy jednego czy drugiego kota w worku i modlimy się by odpalił lub frustrujemy się co weekand oglądając takiego Cecarica na boisku :@
[quote='Khalid' pid='1441383' dateline='1596016103']
[/quote]
@Khalid może nie wiem czegoś ale czy czasem nie ściągneliśmy Alvareza jako napastnika?
[quote='focus' pid='1441392' dateline='1596017353']
Ku.rw.a mać Tabisz ty chuju!!!!!
[/quote]
Jak już Focus tak napisał, to znaczy że nie jest dobrze
[quote='Robinksc' pid='1441400' dateline='1596018112']
[quote='Khalid' pid='1441383' dateline='1596016103']
[/quote]
@Khalid może nie wiem czegoś ale czy czasem nie ściągneliśmy Alvareza jako napastnika?
[/quote]
Jakiś uraz i zostaniemy z Piszczkiem, na miejsca 7-8 pewnie wystarczy, W Europie i tak chvja ugramy to po co nam mocniejsza kadra
Przecież zagranie z klauzulą Rafy było tylko poto by złamać Gola. Jedność się sypnęła bo Rafa dostał fajną propozycję i opaskę kapitana. Było warto. Tak to się działa w tym klubie.
Mówiłem, że nie zagrają z Alvarezem ; )
P.s.
Nie interesuje mnie to jednak. Niech kupią lepszego. Nie ma z tym problemu. Mogę z samej ligi wskazać 5 lepszych do wzięcia. Mnie interesuje sukces i mi rybka czy z Rafą, Piszczkiem czy nawet tym Bałą czy jak mu tam było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)