[quote='Antoine' pid='1441188' dateline='1595923479']
Słyszałem że psy ponoć robią/robili podchody pod Gola.
[/quote]
i czym mu zapłacą 100 tys miesięcznie? eurogąbkami?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie no serio, jak patrzę na ten wątek, to on powinien być przeniesiony do Hyde Parku. Tu są takie odloty, że chyba niektórzy piszą to z orbity okołoziemskiej.
[quote='konrad_pn' pid='1441193' dateline='1595924683']
[/quote]
[/quote]
Skoro byli bliscy podpisania umowy z Cabrerą który chciał niewiele mniej to znaczy że ich stać :)
Tylko pytanie ile Cabrera chciał kiedy miał do nich przyjść, bo raczej nie tyle co w momencie kiedy był u nas
Czyli nie podpisali dlatego, że było ich stać? Jakaś dziwna konkluzja się wyłoniła nagle
- Edytowany
Przepraszam ale gdzies mi sie obilo o Furmanie! Moze ktos dac zrodlo? Jako trener rezerw jak ulal...
[quote='SaNtO' pid='1441206' dateline='1595929418']
Czyli nie podpisali dlatego, że było ich stać? Jakaś dziwna konkluzja się wyłoniła nagle
[/quote]
Z tego co pamiętam to nie podpisali, bo Airam był do "obdudowania" a oni potrzebowali kogoś na już.
A skoro go przymierzali, to zapewne jego oczekiwania finansowe były mniejsze niż te która miał w stosunku do nas pół roku wcześniej.
Tugerman czy Wojtkowski do nas a w drugą strone Gol to zwykłe plotki . Prędzej uwierzę w zamianę Gol - Furman.
[quote="konrad_pn" pid='1441193' dateline='1595924683']
[/quote]
[/quote]
Zwolnił sie im kontrakt Wasilewskiego.
Ale kontrakt wasilewskiego opłacali socios więc ich na Gola nie stac . Chyba że się znowu zamierzjaą zadłużyc
Ale pitolenie, Wojtkowski jest za darmo :-)
A po co nam ta lalunia?
Będzie się malował z żonami piłkarzy i będzie milutko, jak na Reymonta
[quote='termi1995' pid='1441194' dateline='1595924798']
Nie no serio, jak patrzę na ten wątek, to on powinien być przeniesiony do Hyde Parku. Tu są takie odloty, że chyba niektórzy piszą to z orbity okołoziemskiej.
[/quote]
Tym komentarzem wygrałeś dzisiejszy dzień ... uśmiałem się do bólu. Przyznaję Ci rację w 100%
[quote='SaNtO' pid='1441243' dateline='1595939405']
Będzie się malował z żonami piłkarzy i będzie milutko, jak na Reymonta
[/quote]
No to jeszcze do kompletu Kosecki i jedziemy . :D
[quote='SaNtO' pid='1441206' dateline='1595929418']
[/quote]
Hiszpanie w ostatniej chwili podnieśli kwotę za transfer.
@ALRS Spoko, to taki wpis był dla "zabawy :D
Bierzmy Steiborsa z Arki, podpisali dziś kontrakt z Kajzerem i podejrzewam że Steinbors moze odejśc
[quote="timez" pid='1441319' dateline='1595959599']
Bierzmy Steiborsa z Arki, podpisali dziś kontrakt z Kajzerem i podejrzewam że Steinbors moze odejśc
[/quote]
Dogadany z Jagiellonia....
[quote='timez' pid='1441319' dateline='1595959599']
[/quote]
Nowego bramkarza nie będzie. W którymś wywiadzie, ostatnio, ogrodnik stwierdził, że Wilku zrobił ogromne postępy i pewnie go szykują zamiast Peskovica
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (6)