Ciekawe jak teraz ocenią nasze okienko transferowe fani Janusza co wszelki zdrowy rozsądek uważali za mącenie i dzialanie na szkodę klubu .Więc sami napiszczcie szanowni koledzy optymiści w skali 1-6 jaką ocenę dostaną za te ,,wzmocnienia ''.Były tu głosy że to NAJLEPSZE OKIENKO OD LAT .Miejcie na tyle prywatnej odwagi by napisać teraz prawdę .Łatwo można powklejać wasze kompromitujące głosy banujące wszelkie głosy zdrowego rozsadku .
Macie ,,jaja ''by się przyznać do błędu ?Czy będziecie dalej głusi i ślepi udając że nic się nie stało ?Sami napiszecie czy trzeba powklejać wywołując po koleii do ,,tablicy ''?
Oceniajcie koledzy fakty wiosenne .Nie to że Alvarez przyjdzie w lipcu (albo i nie ) .Pojawiają się bowiem głosy że kilka klubów bundesligi go chce i może się okazać że Janusz zrobił wzmocnienie w lidze księgowych .Czyli nie zagra meczu bo od razu zmieni klub .Polożą 1,5 -2 mln euro i usłyszymy starą bajkę że piłkarz nie chciał u nas grac (że to dla niego życiowa szansa ) .Łykną kase a optymiści kibice słupków księgowych przyjmą te brednie ze zrozumieniem tak jak cale lata przyjmują brednie że sprawa Covilo jest w sądzie .Ho ho ile to piłkarzowi nie miało grozić ?
Mija już 2 rok i pytam gdzie ta sprawa ?.Gdzie kasa dla MKS ?Wzięto żetony po cichu i zamieciono pod dywan ten wstydliwy dla tabiszmentu problem .
Nawet nie chce myśleć o derbowej porażce ....(.jak się to by odbiło na mozolnie budowanej atmosferze i odbudowywanych trybunach z takim wysiłkiem) .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Posiedzieć można, bo a nuż, jakaś okazja się trafi, a i reisefieber przed derbami podnosi ciśnienie i pracować ciężko ;)
Frank napisał, że Niemcy nie chcą puścić Alvareza. Napisał coś o kwocie 700 tys euro. Zapominamy o Alvarezie teraz.
Największym sukcesem okienka jest to, że nikt ważny nie odszedł. Może jedynie szkoda Rubio lub Piszczka, obaj byliby bardziej pożyteczni niż Vestnicky.
[quote='Vimes' pid='1424639' dateline='1583143668']
Największym sukcesem okienka jest to, że nikt ważny nie odszedł. Może jedynie szkoda Rubio lub Piszczka, obaj byliby bardziej pożyteczni niż Vestnicky.
[/quote]
Łejkap słiti :D
Vimes nie rozsmieszaj mnie .Dość już tych bredni i komarkowskich poklasków .Robisz z siebie pośmiewisko .Tą bajkę już znamy .
To okienko pokazało klubowe ambicje sportowe (a raczej ich brak ) .Pokazało też że na nowo musimy się zjednoczyć by Filipiakowi przypomnieć że jest prezesem Cracovii a nie Termaliki .
Wynik sportowy powinien być traktowany jako CEL A NIE JAKO BALAST .Tymczasem komarkowija znow sobie zakpiła z nas w żywe oczy udając transfery na ,,bogato ''i udając że cel to MP i faza grupowa LE .Ile jeszcze tych bredni ?.
Bakrut gts zrobił od nas lepsze jakościowo transfery i to jest kpina .
- Edytowany
Panowie, ale nie od sciany do sciany, z tymi lepszymi transferami bankruta to lekkie naduzycie. Mamy przed soba najwazniejszy mecz sezonu, ten w Wawie, to byly takie sparingi Wacha z Tysonem Fury, my wystapilismy w roli Wacha, a Tyson walczyl o mistrzostwo. Teraz jest najwazniejszy mecz I sezon moze byc naprawde ekstra, pod warunkiem,ze to wygramy,a potem cos powalczymy w gornej osemce.
Jutro to my będziemy Tysonem Fury, a oni co najwyżej Arturem Szpilką :D
- Edytowany
[quote='potter' pid='1424645' dateline='1583145061']
Vimes nie rozsmieszaj mnie .Dość już tych bredni i komarkowskich poklasków .Robisz z siebie pośmiewisko .Tą bajkę już znamy .
To okienko pokazało klubowe ambicje sportowe (a raczej ich brak ) .Pokazało też że na nowo musimy się zjednoczyć by Filipiakowi przypomnieć że jest prezesem Cracovii a nie Termaliki .
Wynik sportowy powinien być traktowany jako CEL A NIE JAKO BALAST .Tymczasem komarkowija znow sobie zakpiła z nas w żywe oczy udając transfery na ,,bogato ''i udając że cel to MP i faza grupowa LE .Ile jeszcze tych bredni ?.
Bakrut gts zrobił od nas lepsze jakościowo transfery i to jest kpina .
[/quote]
Potter. Ja odkąd czytam forum mam podejrzenie, że nie rozumiesz, co inni piszą i prowadzisz wyimaginowany bój sam ze sobą.
Podobne w treści posty mnie w tym utwierdzają.
Okienko oczywiście było mega do dupy. I w kontekście tej cienizny przychodzącej trzeba się cieszyć, że nikt ważny nie odszedł.
Na przyszłość zapamiętam, żeby pisać do Ciebie powoli, drukowanymi literami i w miarę bez dwuznaczności, bo znów się zaczniesz wykłócać o coś, czego nie miałem na myśli. Pogodnego dnia!
[quote="potter" pid='1424620' dateline='1583140616']
Ciekawe jak teraz ocenią nasze okienko transferowe fani Janusza co wszelki zdrowy rozsądek uważali za mącenie i dzialanie na szkodę klubu .Więc sami napiszczcie szanowni koledzy optymiści w skali 1-6 jaką ocenę dostaną za te ,,wzmocnienia ''.Były tu głosy że to NAJLEPSZE OKIENKO OD LAT .Miejcie na tyle prywatnej odwagi by napisać teraz prawdę .[b]Łatwo można powklejać wasze kompromitujące głosy banujące wszelkie głosy zdrowego rozsadku[/b] .
Macie ,,jaja ''by się przyznać do błędu ?Czy będziecie dalej głusi i ślepi udając że nic się nie stało ?Sami napiszecie czy [b]trzeba powklejać wywołując po koleii do ,,tablicy ''?[/b]
[/quote]
No to do roboty. Ja z ciekawością bym zobaczył kogo masz potterze na myśli...
Vimes twój wpis sugeruje ,,dziękujemy Januszowi za ciepłą wodę i że nikt nie odszedł ''Choć i z tym drugim nie do końca prawda -=odszedł Filip Piszczek a zostawiliśmy na ławce słabszego Vestenickiego .Wypożyczono też Rubio i Cecarica i też zadam pytanie czy przyszli lepsi ?
Nie takie miały być huczne cele i nie takie miały być wzmocnienia .Janusz sobie zakpił z nas w żywe oczy a co najgorsze klakierzy do końca zakłamywali rzeczywistość .
Maku jakie nadużycie z tym porównaniem do bankruta .3 bardzo dobrych piłkarzy gts ściągnął .Żukov wyceniany jest na ..1,5 mln euro .Przypadek ?
Chwalą go wszyscy .Napastnik to piłkarz reprezentacji Izraela a Hebert to uznana marka sprawdzona w Polsce .
My po stronie zysków 0 .Na siłę można Fiolica wpisać to niech będzie 1 .Thiago i Loshaj to wzmocnienia ?.
Więc o jakim nadużyciu mówisz ?
Chodzi o to potterze,ze oni brali zawodnikow podnoszacych ich mizerny poziom sportowy,a my startowalismy z pulapu wyzej. Krotko mowiac, jakby do nich poszedl Piszczek od nas, to byloby dla nich duze wzmocnienie. Wiec mozna powiedziec tak,oni wzmocnili sie w walce o utrzymanie, my nie wzmocnilismy sie w walce o mistrzostwo, ale I tak nadal jestesmy poziom wyzej. W zwiazku z tym licze,ze jutro to udowodnimy, juz nie moge sie doczekac.
- Edytowany
Maku my zrobilismy krok w tył-= oni kilka do przodu . Brali to co sprawdzone czyli nie pobożne życzenia tylko piłkarzy o określonej klasie sportowej .
Hebert grał w ekstraklapie długi CZAS Z dobrym skutkiem .Żukow wyceniany jest na 1,5 mln euro więc nie gadaj ze to jest słaby piłkarz .Trzeci to reprezentant Izraela .też jak popatrzysz to ststystyki miał w mocniejszych ligach dobre .
Oni poszli vabank byli na musie -myśmy minimalistycznie byle zbyć .Mieliśmy 3 brak -skrzydłowego ,środkowego pomocnika i napastnika i po stronie zysków 0 .Pozyskaliśmy ,,pobożne ''życzenia a niektórzy dziękują Januszowi za to że się nie osłabiliśmy .dziękujmy zatem dalej ZA CIĘPŁĄ WODĘ I BOISKO .
Jak tak będziemy podchodzić do sprawy zawsze Janusz będzie nas robił w h .......
[quote='potter' pid='1424680' dateline='1583151615']
Maku my zrobilismy krok w tył-= oni kilka do przodu . Brali to co sprawdzone czyli nie pobożne życzenia tylko piłkarzy o określonej klasie sportowej .
Hebert grał w ekstraklapie długi i dobrym skutkiem .Żukow wyceniany jest na 1,5 mln euro więc nie gadaj ze to jest słaby piłkarz .Trzeci to reprezentant Izraela .też jak popatrzysz to ststystyki miał w mocniejszych ligach dobre .
Oni poszli vabank byli na musie -myśmy minimalistycznie byle zbyć .Mieliśmy 3 brak -skrzydłowego ,środkowego pomocnika i napastnika i po stronie zysków 0 .Pozyskaliśmy ,,pobożne ''życzenia a niektórzy dziękują Januszowi za to że się nie osłabiliśmy .dziękujmy zatem dalej ZA CIĘPŁĄ WODĘ I BOISKO .
Jak tak będziemy podchodzić do sprawy zawsze Janusz będzie nas robił w h .......
[/quote]
O, a teraz starcie Potter vs fakty xD Turgeman grał do tej pory tylko w Izraelu i Austrii, w całej karierze miał DWA sezony, kiedy w lidze przekroczył barierę 10 goli. W dodatku dość dawno: sezony 13/14 i 17/18. Jesienią 3 gole w austriackiej Bundeslidze. Więc naprawdę to jest dość daleko od dobrych statystyk.
Ja się zgłaszam. Podobały mi się transfery miesiąc temu i podobają mi się nadal.
Mamy wyrównany, szeroki skład, wszystkie kontrakty przedluzone i stabilną sytuację finansową. W lecie to my rozdajemy karty a nie pilkarze.
Potter, wydaje mi sie,ze jesli juz zrobilismy krok wstecz, to tylko dlatego,ze wczesniej z tej druzyny wycisnieto wiecej, ponadnormatywnie I to zasluga Trenera. Inna sprawa,ze pewnie uznal,ze nadal bedzie w stanie robic progres z tym samym materialem, a I nowych wprowadzi na wyzszy poziom. Stad teraz mamy chwilowa zadyszke, ktora mam nadzieje skonczy sie juz jutro I znowu bedzie "overachieving" przez kilka kolejek. Jesli jestesmy slabsi, to tylko dlatego,ze wiekszosc zawodnikow nie jest w swoim "prime".
JESIENIĄ byłeś Maku ślepy ?Takie mecze jak 2 krotnie z Łks czy 11 na 9 z Koroną nic nie dawały ci do myślenia ?.Nawet derby z totalnie rozbitym gts ?Grali coś ?
Nie widzialeś braków w ofensywie ?Wynik po jesieni był ponad stan i trzeba było się wzmocnić 3-4 zawodnikami wysokiej klasy .
Wojtas90 -=liczba postów 5 i tyle w temacie .Ten wpis wygląda dla przeciętnego Kowalskiego jako typowa robota na zamówienie .Oczywiście może to być ,,czysty ''przypadek .Dodam jeszcze bo tego nie napisaleś że mamy ciepłą wodę i boisko a będziemy mieli Rączną w tym roku .
Liczba fantów w gablocie od czasu ,,prezesury ''tabiszo-bałdysów 0 .Wiem ,wiem teraz już bedzie z górki i gablota będzie pękać w szwach .Zagramy też w fazie grupowej LE (po transferach na bogato ) .
Vimes -pokaż mi 1 sezon Lopeza z przekroczoną barierą 10 goli .Który to sezon ?
Dodatkowo, gra w "Lidze Ksiegowych" spowodowała, że teraz zamiast wypożyczać niepotrzebnych piłkarzy do Resovii Rzeszów, wypożyczamy do Lechii Gdańsk, Korony i serie B. Oraz budujemy centrum treningowe za 30 mln.
Wolę takie ostrożne podejście niż wypożyczenie 5 piłkarzy do 1go składu i potem lament, ze nie przedluzyli kontraktów.
Potter, bylem slepy wiele razy, nawet kilkanascie lat, ale Ty chyba uwaznie nie czytales co pisalem w tamtym roku, tylko teraz zwyczajnie juz zeszlo ze mnie powietrze. Es ist mir scheissegal.
Potter - naprawdę uważasz, że ktoś w klubie przejmuje się naszym pisaniem tutaj? Przejmuje na tyle, żeby fabrykowac wpisy. Niesamowite :)
Tak na serio to mnie obrazasz. Chcesz żeby na trybunach było więcej kibiców to nie obrażaj tych, którzy tak jak Ty złapali bakcyla na tyle żeby tracic czas w pracy na dyskusje na forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)