Tylko czy Miro Antoniemu, po linii narodowościowej będzie podawał piłkę podczas gry ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
https://zapodaj.net/a6040c9815090.jpg.html Panowie nie wiem jak u was ale u mnie juz sie odbudował :D
Filmik pokazuje, że gość potrafi strzelić a piłka się go słucha . Reszta komentarza po obejrzeniu na żywo jeśli do nas trafi .
[quote='hank' pid='1299016' dateline='1515753176']
Filmik pokazuje, że gość potrafi strzelić a piłka się go słucha . Reszta komentarza po obejrzeniu na żywo jeśli do nas trafi .
[/quote]
Dokładnie. Poczekajmy na wyniki badań.
Transfer można oceniać dopiero po kilku meczach. A tu na forum odrazu każdego skreślają.
Na razie możemy sobie gdybać , zawodnik jeszcze nie jest w Cracovii . Kiedy będzie nasz to , czy jest od razu do gry, w jakim stopniu przygotowania , czy wkomponuje się w drużynę i chyba najważniejsze - czy umiejętności pokrywają się z reklamą ?
Jako kibic zawsze mam nadzieję, że ten transfer / jeśli dojdzie do skutku / będzie wzmocnieniem drużyny a szanse . Wszyscy mają równe i nikogo nie skreślę po jednym czy dwu meczach .
[quote='kscpeter' pid='1299023' dateline='1515754167']
Transfer można oceniać dopiero po kilku meczach. A tu na forum odrazu każdego skreślają.
[/quote]
Dlaczego od razu skreślają ? Chodzi o to, że dla klubu walczącego w lidze o miejsca 12-14 to zawodnik w sam raz. A i Kubusiowi coś pewnie kolejny raz skapnie.
- Edytowany
Wolskiego brać w ciemno !!!
Zresztą co ja się łudzę......
Deniss już u Doktora tylko żeby jaka grypa nie wyskoczyła :)
No a ten Culina przeszedł te testy w końcu czy nie?
Kanacha raczej out czyt. To samo co z kondziorem w jagielonii.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/nie-przedluzy-kontraktu-nie-bedzie-w-pierwszej-druzynie-czy-cracovia-gra-fair_23770.html
[quote='Sehtan' pid='1299064' dateline='1515766980']
No a ten Culina przeszedł te testy w końcu czy nie?
[/quote]
Najważniejszy test to zawsze ten na końcu ....u Docenta Jakuba ! ::) :) :)
[quote='Vola1906' pid='1299065' dateline='1515767029']
Kanacha raczej out czyt. To samo co z kondziorem w jagielonii.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/nie-przedluzy-kontraktu-nie-bedzie-w-pierwszej-druzynie-czy-cracovia-gra-fair_23770.html
[/quote]
Czyli jak mu się skończy kontrakt, to za darmo weźmie go każdy kto widzi w nim piłkarza, a podobno jest dobrym materiałem. To jest dopiero majstersztyk księgowego.
No i jest oficjalnie Culina! Czekamy na Rakelsa
Witaj - powodzenia . Bądź lepszym niż połamany emeryzt z Ległej bo inaczej forum zje Cię żywcem :D:D:D
A na poważnie. Cieszę się. !!! Wszystkiego dobrego
Witojcie, hej!
Rakels zaklepany ! [WHITE SMILING FACE]
[quote='jurassic' pid='1299089' dateline='1515773295']
Rakels zaklepany ! [WHITE SMILING FACE]
[/quote]
Od miesiąca jest zaklepany :)
Skąd ta informacja? Kto go zaklepał? Żeby się nie okazało, że tylko poklepał...
Siemion wrzucił zdjęcie z Rakelsem, chyba daje nam sygnał hehe :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
andywodzu, Goście (6)