[quote='focus' pid='1260502' dateline='1499920729']
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka.Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
To pytanie czy podpowiedź?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Robak? ?
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1260503' dateline='1499921682']
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka.Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
[/quote]
Oj już jak napiszè to odrazu podpowiedź?:) Oczywiście że pytanie
- Edytowany
Robak wystarczy wyłożyć na stół 150-200tyś euro podpisać na dwa lata.Myślę że na dobrym poziomie spokojnie mógłby u nas pograć 2 lata.Jest tylko problem z dość wysokim kontraktem ok 70 tyś miesiecznie.Ale skoro dziewczyna Kosecka zarabia 63tyś w ślunsku :D
Napastników Ci u nas dostatek.... do tego młodych... Robakowi jak nie dasz strzelać karnych to dorobek ma marny...
[quote='focus' pid='1260505' dateline='1499921951']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1260503' dateline='1499921682']
[/quote]
[/quote]
Oj już jak napiszè to odrazu podpowiedź?:) Oczywiście że pytanie
[/quote]
Wolałem spytać bo nie było nigdzie pytajnika! ;)
Robak Nie !!!Mamy Piatka Szczepaniaka.Robak roz.pierdalacz szatni.
Piątek już w tym momencie nie jest słabszy od Robaka,a będzie dużo lepszy.Dajcie spokój ze sprowadzaniem emerytów.W dodatku za których trzeba byłoby jeszcze płacić.No i sam zawodnik drogi w utrzymaniu.
Robak? Opcja dobra bo gość mimo wieku walczy i sporo potrafi ale my chyba mamy w planie wypromować i sprzedać Piątka dlatego też Robak miałby u nas podobną funkcję jak w Lechu, czyli wchodzenie z ławki. Dodatkowo wrócił JT i od tego momentu przestałem mieć nadzieję na jakiekolwiek sensowne transfery DO klubu.
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka?Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
Tu nie atak jest problemem tylko obrona i playmakerzy, których brak.
W zasadzie boki i atak są obsadzone . Reszta to braki bądź zagadki . Robak na nie , za te 70 k w sierpniu mogą być dwa dobre nazwiska . Wtedy jest wyprzedaż .
Robak - nawet nie straszcie
bo oznacza to sprzedaż Piątka
Muszę zapytać Pottera żeby zrobił szybką kalkulacje. Ile musi Robak strzelić w sezonie bramek żeby się go opłacało wziąść. :D w końcu Wasilieva obliczył.:)
Przyznam że nie rozumiem pomysłu z Deją, a polityka transferowa jest co najmniej osobliwa, ale ufam że odpowiedzialny za drużynę wie co robi i trafia do mnie, argument o zgranych nazwiskach które już miewaliśmy z opłakanym skutkiem.
Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?
Robak niech idzie do ślunska do tej zbieraniny i niech szybko przezerają kasę Gudzowatego!
Nam tyly raczej trza zabezpieczać!
[quote='Karvin' pid='1260532' dateline='1499928552']
Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?
[/quote]
Zieliński w Ruchu?
[quote='Karvin' pid='1260532' dateline='1499928552']
Przyznam że nie rozumiem pomysłu z Deją, a polityka transferowa jest co najmniej osobliwa, ale ufam że odpowiedzialny za drużynę wie co robi i trafia do mnie, argument o zgranych nazwiskach które już miewaliśmy z opłakanym skutkiem.
[u]Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?[/u]
[/quote]
Tak. Probierzowi w Bełchatowie :) (14.11.2012 - 27.12.2012) [url=http://www.2x45.info/aktualnosci/14676/gwozdz-do-trumny-gks-belchatow-michal-probierz-i-prezes-marcin-szymczyk-odchodza/]Klik[/url]
Przykłd dr Joela adekwatny - to było tak krótkie tam że nawet nie zauważyłem
Robak - hehe, on potyka się o własne nogi
nie rozumiem fenomenu pt Robak, jeżeli chciałby grać za 25 tyś to na zmianę za Piątka może być.
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka?Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
Pisałem o tym w innym wątku, to gracz "pod nas" znajdujący się w sytuacji dla siebie najgorszej z możliwych. Ostatni moment aby się Nim zająć. Mam nadzieję Focus, że Ty już coś wiesz :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
volt, Goście (3)