[quote='focus' pid='1260502' dateline='1499920729']
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka.Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
To pytanie czy podpowiedź?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Robak? ?
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1260503' dateline='1499921682']
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka.Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
[/quote]
Oj już jak napiszè to odrazu podpowiedź?:) Oczywiście że pytanie
- Edytowany
Robak wystarczy wyłożyć na stół 150-200tyś euro podpisać na dwa lata.Myślę że na dobrym poziomie spokojnie mógłby u nas pograć 2 lata.Jest tylko problem z dość wysokim kontraktem ok 70 tyś miesiecznie.Ale skoro dziewczyna Kosecka zarabia 63tyś w ślunsku :D
Napastników Ci u nas dostatek.... do tego młodych... Robakowi jak nie dasz strzelać karnych to dorobek ma marny...
[quote='focus' pid='1260505' dateline='1499921951']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1260503' dateline='1499921682']
[/quote]
[/quote]
Oj już jak napiszè to odrazu podpowiedź?:) Oczywiście że pytanie
[/quote]
Wolałem spytać bo nie było nigdzie pytajnika! ;)
Robak Nie !!!Mamy Piatka Szczepaniaka.Robak roz.pierdalacz szatni.
Piątek już w tym momencie nie jest słabszy od Robaka,a będzie dużo lepszy.Dajcie spokój ze sprowadzaniem emerytów.W dodatku za których trzeba byłoby jeszcze płacić.No i sam zawodnik drogi w utrzymaniu.
Robak? Opcja dobra bo gość mimo wieku walczy i sporo potrafi ale my chyba mamy w planie wypromować i sprzedać Piątka dlatego też Robak miałby u nas podobną funkcję jak w Lechu, czyli wchodzenie z ławki. Dodatkowo wrócił JT i od tego momentu przestałem mieć nadzieję na jakiekolwiek sensowne transfery DO klubu.
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka?Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
Tu nie atak jest problemem tylko obrona i playmakerzy, których brak.
W zasadzie boki i atak są obsadzone . Reszta to braki bądź zagadki . Robak na nie , za te 70 k w sierpniu mogą być dwa dobre nazwiska . Wtedy jest wyprzedaż .
Robak - nawet nie straszcie
bo oznacza to sprzedaż Piątka
Muszę zapytać Pottera żeby zrobił szybką kalkulacje. Ile musi Robak strzelić w sezonie bramek żeby się go opłacało wziąść. :D w końcu Wasilieva obliczył.:)
Przyznam że nie rozumiem pomysłu z Deją, a polityka transferowa jest co najmniej osobliwa, ale ufam że odpowiedzialny za drużynę wie co robi i trafia do mnie, argument o zgranych nazwiskach które już miewaliśmy z opłakanym skutkiem.
Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?
Robak niech idzie do ślunska do tej zbieraniny i niech szybko przezerają kasę Gudzowatego!
Nam tyly raczej trza zabezpieczać!
[quote='Karvin' pid='1260532' dateline='1499928552']
Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?
[/quote]
Zieliński w Ruchu?
[quote='Karvin' pid='1260532' dateline='1499928552']
Przyznam że nie rozumiem pomysłu z Deją, a polityka transferowa jest co najmniej osobliwa, ale ufam że odpowiedzialny za drużynę wie co robi i trafia do mnie, argument o zgranych nazwiskach które już miewaliśmy z opłakanym skutkiem.
[u]Co do rzucania papierami przez Probierza to czy poza WSem w 2006 to czy to się jeszcze gdzieś zdarzyło?[/u]
[/quote]
Tak. Probierzowi w Bełchatowie :) (14.11.2012 - 27.12.2012) [url=http://www.2x45.info/aktualnosci/14676/gwozdz-do-trumny-gks-belchatow-michal-probierz-i-prezes-marcin-szymczyk-odchodza/]Klik[/url]
Przykłd dr Joela adekwatny - to było tak krótkie tam że nawet nie zauważyłem
Robak - hehe, on potyka się o własne nogi
nie rozumiem fenomenu pt Robak, jeżeli chciałby grać za 25 tyś to na zmianę za Piątka może być.
Co byście powiedzieli na Marcina Robaka?Robak odsunięty od drużyny a taki napadzior u nas byłby strzał w dziesiątkę.
[/quote]
Pisałem o tym w innym wątku, to gracz "pod nas" znajdujący się w sytuacji dla siebie najgorszej z możliwych. Ostatni moment aby się Nim zająć. Mam nadzieję Focus, że Ty już coś wiesz :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)