Ja tam wolę bezpodstawnie wierzyć w naszych piłkarzy niż skreślać ich na starcie, zanim jeszcze rozegrają choć jeden oficjalny mecz.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Eredin jestem zadowolony z Estończyka i Helika .Co do Mihalika też o ile go nie luną od razu .Na przeciw wadze masz już 5 co w innych klubach nie wyznali się na ich talencie bo tępi trenerzy nie dostrzegli tego co nasi widzieli .Dokładnie 2 rezerwowych ,zawodnik do sumo ,piłkarz co w Szkocji był pośmiewiskiem a tu co rocznym dealem weber -tabbisz i stopera z Zemplina co na Nieciecze był za słaby .
W tamtym roku w lecie też poza 3 sprowadzano 9 sztuki nie wiadomo co z nimi począć .Część już nie ma w klubie ,ale reszta długie kontrakty to i dłuższy problem .W tym roku powtórka zabawy .To jak to z tym z Zemplina było ciężko było tak jak Cunte załatwić ?Zdradź kulisy pewnie znasz ?Chciały kluby zachodnie ale duet weber -bałdys ich przechytrzył ?
Jedynym naprawdę żenującym transferem jest Sowa - było to wiadomo od początku.
Reszta na neutral lub plus.
[quote='gusto' pid='1259030' dateline='1499463359']
Ja tam wolę bezpodstawnie wierzyć w naszych piłkarzy niż skreślać ich na starcie, zanim jeszcze rozegrają choć jeden oficjalny mecz.
[/quote]
Bo lubisz dziadostwo.
[quote='potter' pid='1259034' dateline='1499463781']
Eredin jestem zadowolony z Estończyka i Helika .Co do Mihalika też o ile go nie luną od razu .Na przeciw wadze masz już 5 co w innych klubach nie wyznali się na ich talencie bo tępi trenerzy nie dostrzegli tego co nasi widzieli .Dokładnie 2 rezerwowych ,zawodnik do sumo ,piłkarz co w Szkocji był pośmiewiskiem a tu co rocznym dealem weber -tabbisz i stopera z Zemplina co na Nieciecze był za słaby .
W tamtym roku w lecie też poza 3 sprowadzano 9 sztuki nie wiadomo co z nimi począć .Część już nie ma w klubie ,ale reszta długie kontrakty to i dłuższy problem .W tym roku powtórka zabawy .To jak to z tym z Zemplina było ciężko było tak jak Cunte załatwić ?Zdradź kulisy pewnie znasz ?Chciały kluby zachodnie ale duet weber -bałdys ich przechytrzył ?
[/quote]
Potter, składałeś już kiedyś CV do klubu?
[quote='potter' pid='1259034' dateline='1499463781']
[/quote]
To już coś...
Cuntę chciał Zieliński - temat zamknięty w Pasach więc nie ma co o nim pisać.
NIE WIEM jak gra ten młody chłopak z Zemplina ale wiem ,zę od dwóch tygodni Probierz może zablokować każdy transfer. Skoro tego nie robi, oznacza to że wie coś czego my nie wiemy o jego umiejętnościach.
Na dzień dzisiejszy:
Peskovic
Helik
Sowah
Siplak
Drewniak
Forsell
Zejnov
Mihalik
Co z tego wyjdzie, zobaczymy już wkrótce. Ale żeby skreślać gościa nie wiedząc o nim nic to słabo....
BTW - jest taki piłkarz który nie przebył się w ŁKS a chce go Barcelona - tak więc pochopna ocena nie jest wskazana...
Hahaha...nie wierze ZNAFCY ustalają sklady kto ma wyjsć hihi jeblem!!
Na karnet jest kaska???czy bileciki co dwa tygodnie??
Aaaaaaa poszlo na transfery hihi!!!!!!
TYLKO PASY TYLKO CRACOVIA!!!!!!!
ARKA GDYNIA!!!!!
Może mi ktoś napisać coś na temat pozycji Forsella w naszym klubie bo nie czytam całości komentarzy?
za gruby na Pasy.[hr]P.S. Choć ja się dziwię bo te w pionie wyszczuplają.
- Edytowany
Potter, sorry ale w malkontencwie nikt Cię nie przebije.
[b]Prawie[/b] nikt z nowych Ci nie pasuje.
Trener dal się omamić- spadamy!!!
Jeżeli jest tak źle to:
Po 30 kolejkach mamy 1-8
karnet dla mnie na B:)
9-16 kupuję Ci karnet na B:)
Kolo mnie będę miał podwójną karę.:)
- Edytowany
Dudi74=pasują mi konkretni piłkarze potrafiący grać w piłkę na odpowiednio wysokim poziomie sportowym.
Jak najbardziej pasuje mi Zejnov gość grał w dobrych klubach i jest etatowym reprezentantem kraju .58 występów w kadrze to ogromny bagaż doświadczenia i spore umiejętności .
Pasuje mi Helik bo ma określoną markę wiadomo że to dobry stoper na pewno lepszy od muszkieterów Polczaka czy Wołąka .Ma charakter nie jest łatwo wrócić po kontuzji tak ciężkiej 499 dni trwającej i wrócić do formy by 3 razy znaleźć się 11 kolejki .Jak będzie zdrowy to będziemy mieli duży pożytek
-Michalik też mi pasuje pod warunkiem że będzie u nas grał (chodzą słuchy że wykupili by sprzedać od razu z zyskiem .Pod względem umiejętności sportowych to poza dyskusją .Czyli pasje mi 3 więc nijak się ma zaznaczone PRAWIE .NIKT MI NIE PASUJE .
Uważam że takie tylko takie transfery coś wnoszą i mają sens .Jak ciebie cieszą miernoty typu Sowah ,rezerwowi Korony ,Lecha,Słowak co go pogonili w Niecieczy bądź zawodnicy z nadwagą 15 kg to widać że cieszy cię pykanie bez sportowego celu czyli krakowija komarkija.Jest jak zwykle szum medialny dmuchanie balonika bredzenie o Pucharach jako cel (powiedział to wprost Filipiak ).Nijak za tym nie idą czyny i okienko zaczyna przypominać to z lata ubiegłego czyli 3 na 12 się nadawało .Nie pasuje mi coroczny deal weber -jakubek .
Nie zakładam się o karnet mamy grać wg Filipiaka co ,,najmniej o Puchary ''.Oceniam wzmocnienia pod tym kontem stąd takie a nie inne oceny .Miejsce 8 i doczłapanie do 1-8 nie będzie żadnym sukcesem .Nawet w tamtym sezonie było to możliwe jak byśmy nie obijali 19 razy słupki poprzeczki ,uznawali nam prawidłowe gole jak ten Budzika z Arką i nie tracili tak kretyńsko punktów jak Szczecin ,Gliwice ,Łęczna u nas ,Arka u nas i u nich .
.To była wielka sztuka nie wygrać .Urazy też zrobiły swoje .Mieliśmy wyjątkowego pecha by 2 kluczowych graczy miało w sezonie połamane kości oczodołu.Miro zdrowy i w formie to kilka punktów na rundę więcej .
.Progresem dla mnie było by miejsce w 1-6 po rundzie zasadniczej i strata do miejsca pucharowego nie więcej niż 5 pkt oraz wyższa pozycja od ladacznicy z r22.Wtedy wiadomo że nie ma w tym przypadku jest faktyczny sportowy cel który staramy się zrealizować .
Zaraz się zrzygam cały czas to samo i to samo a jeszcze liga nieruszyła :D
Najlepszy transfer zrobiliśmy pod koniec sierpnia rok temu . Musimy poczekać na okazje , tak jak pisał j89 na tt . Kadra jest słabsza niż była , z tym ze mamy nowego trenera i w nik pokładam największe nadzieje !
"W Legii będzie miał na miesiąc 120 tysięcy, Wisła oferowała 80 "Takie pensje zaczynają być popularne w nasze ekstraklapie...a o kogo chodzi to wszyscy wiedzą;)
Ha ha oferować to sobie mogą i 200 .Od lutego tam pensji nie widzą .Mogli zaoferować te 80 by podpisać kontrakt i sprzedać drożej bo wartość Mączyńskiego jest powyżej 1 mln euro
.Legię stać ale jak nie wejdą do LM ,bądź fazy grupowej będą mieli problem .z kasa .
Morata kadra może nie jest słabsza bo muszkieterów nie liczę jako piłkarzy -Jędriska,portosa Polczaka ,Brzyskiego czy Wołąka .Realna strata Budziński plus Cetnarsk(i bo tak słaby sezon jak miał to już mu się nie trafi) plus kontuzja Dąbrowskiego .
Kadra nie jest wystarczająco mocna by mieć cel sportowy postawiony szumnie przez Filipiaka -Puchary .Brakuje nam jakości szczególnie w środku pola bo Drewniak nie zastąpi Dąbrowskiego a tym bardziej Adamczyk Budzika i Cetnara. Liczyliśmy tu na dobrego środkowego plus Fin i plus Adamczyk .Póki co jest sam Adamczyk a liga rusza za tydzień .Stoperów na teraz mamy 2 i nieznany nikomu słowak odprawiony przez Niecieczę a dla nas dobry.
[quote='potter' pid='1259069' dateline='1499496440']
Kadra nie jest wystarczająco mocna by mieć cel sportowy postawiony szumnie przez Filipiaka -Puchary .
[/quote]
A czy któryś z pary Filipiak-Probierz powiedział, że w tym sezonie będziemy walczyć o puchary? Przestań płakać w każdym temacie bo to jest męczące.
Dajmy Probierzowi zapoznać się z "materiałem", a okienko dopiero się otwarło 8 dni temu. Jak już kiedyś pisałem, wolę tych nawet z drugiego planu, którzy uwierzą w możliwość rozwoju przy Probierzu, niż "gwiazdy", które poza rozpier... szatni nie bardzo chcą coś od siebie dodać.
Eitkan jest na oficjalnej .20.06.2017 -konferencja prasowa Filipiaka minuta 5 posłuchaj co mówi Filipiak .Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem -starsze wiadomości podstrona 10 .Jak posłuchasz to wtedy napisz uczciwie czy mówił wprost czy nie .Mam nadzieje że będzie cię stać na przyznanie się do błędu .
Według mnie słowa wypowiedziane są aż za bardzo wprost i nie mówią kiedyś tam tylko wyznaczają konkretny cel sportowy .
https://www.youtube.com/watch?v=XpsBY1CFvP8&t=67s
Dokładnie tak J.F mowił - tylko oczywiście nie było to postawienie celu sportowego tylko kolejne nabranie kibiców. Potem poszło parę plotek o Wasilewskich, Żyrach, Kapustkach i wiele osób uwierzyło w puchary (już nie mówię o tych, co całkiem realnie pisali że będziemy z Legią o mistrzostwo się bić).
A mamy jak co sezon - samych drewniaków. Na ten dzień zaryzykuje stwierdzenie, że personalnie jesteśmy słabsi niż miesiąc jeszcze temu.
Oczywiście jak to wiele osób pisze narzekać będziemy jak będzie sezon. Tylko wtedy sobie przypomną co poniektórzy o J.T, reszta skupi się ew. na M.P i będzie domagać się jego odejścia. A jak już będzie bardzo słabo - to go po prostu zwolnimy i znowu będziemy pisać "poczekajmy z narzekaniem do sezonu"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)